23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Inspirat din practica parlamentarã a colegilor din Spania, ati vrut sã introduceti pentru femeile din câmpul muncii, libere pentru zilele când au menstruatie. Dar v-ati oprit. Nu vreti sã le faceti daruri curvelor din Parlamentul României si aici nu ne referim la colegele dvs., care sunt adevãrate doamne.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati lipsit sãptãmâna aceasta din Parlament, fiindcã ati fost plecat la Rotterdam, la bãietii aceia care se îmbracã cu patalonii mulati pe buci. Sper sã nu fi luat vreun obicei nasol de pe acolo, însã am înteles cã ne-ati bãgat în Spatiul Schengen. Noi am fi preferat sã ne integrati în absolut.

Irinel Stativã – deputat PSD

Am vãzut cã nu ratati la Vaslui nicio depunere de coroane. Sunteti un model chiar si pentru cei mai tineri parlamentari, care uneori mai uitã. Trebuie sã-i întelegeti, au fost obositi pentru cã au weekend-urile pline cu nunti. Apropo, de 1 Iunie ati jucat sotronul sau ati mâncat o shaorma cu de toate ?

Botez Mihai – deputat USR

De 1 Iunie ati alergat ca în copilãrie pe strãzile Bârladului. Ne bucurãm cã vã simtiti ca un copil. Suntem curiosi cum o sã vã pozitionati cu noile curente din USR, dar dacã ne permiteti un sfat, stati pe lângã Bulã. Pare cel mai realist din câti sefi ati avut la partid.

Andrei Busuioc – senator AUR

Am vãzut cã începeti sã-l citati pe Cioran. Ce s-a întâmplat? Ati dat în pânticãrealã de la ciresele de mai. Noi vã credeam mai de-al nostru, un simpatizant sau discipol de-al lui Pãstorel. Dar se pare cã ne-am înselat. Si cum tocmai a fost 1 Iunie, sã-i urãm fetitei dvs. „La multi ani”, fiindcã am vãzut cã chiar a împlinit anii, la sfârsitul lunii mai.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

V-am vãzut la Ziua liberalilor în compania lui Daniel Olteanu, bârlãdeanul nostru care conduce ALDE la nivel national. Omul venise entuziasmat sã vorbeascã cu dvs, dar i-ati dat nucleara si i-ati spus cã la Vaslui se poate face fuziunea, dar fãrã Dan Cain.

Dumitru Buzatu – președintele CJ Vaslui

Vreti sã schimbati regula la atribuirea traseelor pentru transportul public judetean, acolo unde în trecut si-a prins urechile si rãposatul Vasile Mihalachi. Vã impinge Necuratul sã schimbati o decizie a CJ Vaslui, pe care taman ati votat-o în decembrie anul trecut. Nouã ne-a plãcut ideea pe care le-ati transmis-o transportatorilor, „cã asa vreau eu!”, dar s-ar putea sã iasã scandal, dacã aceștia vor face sesizare la Bruxelles

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Sunteti foarte supãrat pe primarul de la Bârlad cã nu v-a chemat la nunta fiului sãu. Chiar ati fi vrut sã mergeti, fiindcã s-a potrivit ca în acel weekend sã nu aveti altceva de fãcut. Bine, dar nici dumneavoastrã nu l-ati chemat anul trecut la nunta fiicei, asa cã omul v-a rãspuns cu aceeasi monedã. Si ziceti cã nu-i corectitudine.

 Dan Marian – vicepresedinte de CJ Vaslui

Vã lãudati cã procesul pe care l-ati intentat redactiei noastre deja l-ati câstigat, desi dezbaterea pe fond nici nu prea a început. Noi stim cã dumneavoastrã sunteti prieteni cu unii care au lipici la judecãtori, dar sã nu credeti cã dacã l-ati miluit pe Floriol cu o savarinã, puteti s-o faceti si cu magistratii.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Pe la Goscom, useristii tot scormonesc si se pare cã au gãsit multi scheleti prin dulapuri. Cea mai tare chestie e faza cu sefii de birou, care pe lângã faptul cã nu au pe nimeni în subordine, deci nu pot fi staroste, dar sãracii nici birou nu au. Asa s-a ajuns ca în acea societate muncitorii sã munceascã pe doi lei, iar tartorii pe zeci de milioane.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati dat ordine draconice la nunta fiului dumneavoastrã. Sãracele doamne invitate nici mãcar nu au putut sã-si punã pe Facebook toaletele purtate. Sotia fostului director de la Aquavas si-a pus o fotografie si imediat a fost sunatã sã o dea jos. Dacã stiam cã e asa mare strictete, veneam noi si fãceam poze din parcare, dar nu ne-am gândit cã e vreo mizã sã avem poze de la nunta fiului dvs. Ce sã vedem? Cum vine Bobeicã de la CUP la nuntã?

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati vãzut cã liberalii din CL absenteazã, fiindcã erau prinsi cu treburi la Brasov, la Liga Alesilor locali, l-ati bãgat pe furis în sedintã de CL pe genialul manager de la spital, pentru a da raportul cu prostiile întâmplate în unitatea sa. Normal cã acesta s-a înfoiat ca un pãun când a vãzut cã Opozitia lipseste. Si a sãrit acesta pe singura liberalã prezentã în sedintã, uimind-o cu logica sa un pic fracturatã.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Wowww nu m ati dezamăgit nici săptămâna asta si a ti mai scris ceva despre Domnul Director, mie îmi place sa ma documentez bineînțeles cand am avut timp săptămâna aceasta am cautat in presa on line romaneasca si ce credeți in decursul a câtorva zile într-un județ s au publicat 3articole cu mai multe sau mai puține pbl la fel ca în Spitalul Municipal Husi dar ce credeți că vb doar de un singur spital,bineînțeles ca nu erau spitale diferite din același județ vroiam să subliniez ca nu favorizau vreun spital anume.In schimb aici în județul Vaslui in ultimul timp in bataia pustii sta Spitalul Husi sau Domnul Director, eu ma întreb în celelalte spitale toate bune și frumoase,nu duc lipsa de nimic?Ma îndoiesc părerea mea fara suparare.Si inca ceva ajung la ideea lansata săptămâna trecută de un comentator(in articolul trecut ca in cel prezent va cam jucat pe degete Domnul Director).O rugăminte mai publicați incontinuare stiri cu si despre Director, sau Spitalul Husi le scrieți cu o poftă, bucurie,veselie pe care ceilalti ziariștii nu le transmit. Sper ca intre timp sa deblocat rubrica de comentarii.

  2. Bai Marcele ,când ai scris la Solomon de shaorma ,zii drept îl aveai pe timofticiuc în față cum baga în el ca spartu este ? Haii recunoște, bai ala e tanc ,uitați-vă puțin în jur ,nu te înjur.
    Și aștept și un articol despre cei din redacția voastră cu ce se mai ocupa pe lângă articole de tot rahatul , mai vând un plic cu ceva hai lăsați vrăjeală scursurile societăți

  3. Wow nu ma ți dezamăgit nici săptămâna aceasta și a-ți mai scris ceva despre Domnul Director, mie îmi place sa ma documentez și bineînțeles când mia permis timpul am căutat săptămâna aceasta în presa românească online și ce credeți în decursul a câtorva zile într-un județ sau publicat 3articole cu mai multe sau mai puține pb la fel ca în Spitalul Municipal Husi dar ce credeți ca vb despre un singur spital bineînțeles ca nu erau spitale diferite din același județ vroiam sa subliniez ca nu favorizau vreun spital anume. În schimb aici în județul Vaslui în ultimul timp în bătaia pustii sta Spitalul Husi sau Domnul Director eu ma întreb în celelalte spitale sunt toate bune și frumoase, nu duc lipsa de nimic?Ma îndoiesc părerea mea fără supărare. Și încă ceva ajung la ideea lansata săptămâna trecută de un comentator(și în articolul trecut ca și în acesta de astăzi va cam jucat pe degete Domnul Director ).O rugăminte mai publicați în continuare stiri cu și despre spital sau Domnul Director le scrieți cu o pofta,bucurie,veselie care nu le transmit și ceilalți .

    • Sunt curios dece nu spune ca Tataru bate clopote pe la Bucuresti ca spitatul din Husi sa fie transformat in spital Militar iar el sa fie capu* ….a nu spune asta pentru ca pe elefantul de patron de la vrn l-a pus pe la antibiotice la iasi 😁

      • Ar fi minunat sa se transforme in spital militar! Iarasi minunat ar fi daca tot personalul incepand cu doctorii ar fi evaluati de dubla comise prof univ. Pt partea profesionala si psihologi/psihiatri pt partea mintala. Ultimii evaluati ( asta pt ca le-ar da ragaz de selectie personal) sa fie tesa tot in dubla comisie acolo e grav pt ca nu stiu doamne dc ar ramane vreunul. Sa se verifice angajarile din 2010 pana in prezent ..CV ul angajatilor- cu asezare pe partea dreapta a asistentilor medicali cu studii temeinice si partea stanga a asistentilor medicali fosti : papucari, croitori, ingrijitori de batrani in spania,vanzatori la magazine …pardon nu se poate deoarece s-ar deregla ecosistemul numarul celor din urma fiind covarsitor. Da domle sa se faca dar sa se faca ceva!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here