24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Cum e lumea asta, frate Shaorma. Când seful de partid îti sare în apãrare si îi criticã pe jurnalistii locali care au avut curaj sã vã arate adevãrata fatã, hop, se trezeste un pamfletar din Bucuresti si vã face varzã. Dacã am fi îndrãznit noi, la Vaslui, sã facem o astfel de comparatie, cu sigurantã seful dvs. ar fi gãsit un judecãtor sã ne condamne pentru calomnie. Acum, dati-l pe Pãtraru în judecatã!

Edi Popica – deputat PSD

Cam greu cu numirile la IPJ Vaslui. V-ati fãcut luntre si punte sã puneti un sef de la Bârlad, dar nu v-a iesit. La Vaslui, tot Nacu va rãmâne, chiar dacã va fi numit adjunct, însã va avea atributiuni de coordonator. Asa cã tânãrul ofiter asociat al interlopilor mai are de asteptat. Va ajunge sef de Inspectorat când s-or coace …cardurile.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati avut ieri o întâlnire cu primarii liberali din judet si ati avut ocazia sã vedeti, la firul ierbii, ce se întâmplã în localitãtile vasluiene, dar mai cu seamã ce fac unii de prin deconcentrate. Vã propunem sã stati de vorbã si cu presedintii organizatiilor comunale. Cã sunt unii supãrati foc, care cu greu se chinuie sã tinã flacãra liberalismului în zonã, când sefii lor de la judet suflã sã o stingã.

Tudor Polak – deputat PNL

La Transurb, liderii de sindicat mai au un pic si sunt linsati cu tot cu noul Consiliu de Administratie, proaspãt numit de majoritatea PNL-USR. Sotia lui Samir a fost luatã la misto de o tipã cu relatii la Primãrie, care a fãcut-o în toate felurile, de la nesimtitã, pânã la nespãlatã. Ar fi cazul ca cei numiti în CA sã-si intre în pâine si sã stopeze abuzurile pesedistilor.

Mihai Botez- deputat USR

Referendumul de la Brasov pentru demiterea primarului dintr-o comunã a mobilizat tot partidul. L-ati ratat în stil mare, însã nu avea cum sã fie altul rezultatul, mai ales cã toatã campania s-a bazat pe o minciunã, cum cã ar fi primul referendum de acest gen din tarã, de dupã Revolutie. Dar la Pungesti ce a fost, domnule Botez? Pe atunci omul care a sprijinit frenetic acest act de suveranitate era chiar seful dvs. de partid de la cel moment, Nicusor Dan.

Andrei Busuioc – senator AUR

Simion s-a supãrat rãu pe dumneavoastrã. Într-un cerc din interiorul partidului s-a exprimat cã nu veti mai pupa un nou mandat, oricât de bine v-ati plasa acum în sondaje. Treaba e urâtã rãu, dar avem convingerea cã o sã reusiti sã gãsiti o cale de împãcare, mai ales cã sunteti amândoi unionisti.

Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui

V-ati jucat un pic cu numirea sefului de la Vama albita, desi PSD la tragere nu si-a dorit acest deconcentrat. Înseamnã cã cineva a fãcut presiuni mari sã vã puneti omul în aceastã pozitie. Nu e greu de ghicit cine este acesta, însã sã stiti cã DNA e cu ochii pe el, mai ales acum, când iar s-a adus rapiscanul minune în Vamã.

Onofrei Daniel – prefect Vaslui

Pe vremuri era primarul Cristea care promitea amatorilor micii Culitã, acum dvs. ati preluat modelul si vã îmbiati prietenii cu un sprit nemaipomenit de Onesti. Aveti grijã sã nu stricati orzul pe gîste, cã asa a fãcut si Cristea. A dat micii Culitã la cine nu trebuia si nu a prins candidatura la Primãrie. A fost trecut la Parlament si apoi pe linie moartã.

Trifan Ciprian – vicepresedinte CJ Vaslui

Acum, cã aveti om la ISJ, suntem curiosi cum o sã decurgã lucrurile în acea institutie. Oricum, la negocierea cu PNL ati fost mai buni. I-ati împins lui Onofrei toate deconcentratele care aveau numiti directori prin concurs, iar la PSD le-ati luat pe acelea unde puteti pune oameni rapid. Vama v-a scãpat din mânã, dar a rezolvat-o Buzatu.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dacã tot vreti sã vã duceti la prima sedintã de CA de la Transurb, poate o puneti pe duduia Lili, sefa de coloanã si amantã de ocazie, sã fie mai decentã cu angajatii. Existã o institutie care sanctioneazã derapajele de acest gen, fiindcã vorbim totusi de discriminare pe fatã.

Boros Dumitru- primar Bârlad

Stim cã vã este foarte drag seful Politiei Locale, dar totusi ar fi mai bine dacã ati lãsa-o pe sotia sa la Reiser. Ce rost are sã o aduceti la Evidenta Populatiei? Si termenul e destul de scurt, iar dusmanii de abia asteaptã o astfel de mutare. La Reiser s-a obisnuit cu functia si chiar îsi face datoria.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Soarele de Grecia v-a prins bine, chiar dacã preturile au fost destul de piperate. Ati plãtit 100 de euro pe doi pesti Dorada. Dacã ne-ati fi întrebat, v-am fi recomandat un peste mai bun, Palamida sau Tipura. La Husi, treburile au rãmas pe mâini bune. Lui Boeru îi place la nebunie sã se învârtã în scaunul dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Dna Vintika e la mediu, un fel de gunoieră al orașului, fără să-și dea seama că a întrat în anonimat ka alegerile viitoare când va ieși cu echipa și promite că e gospodina orașului, dar nu se vede.

    • Nu va suparati, dar cu ce a iesit in evidenta Vintila inainte de alegeri? Poate prin dansul in poala unui deputat? Poate prin faptul ca taia facturi si chitante la fabrica de rulmenti? O annonima de care Bouros se foloseste ca sa ii semneze proiectele de hotarare mai delicate si care, in inconstienta ei, crede ca asa e iin regula!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here