10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Ați devenit brusc foarte interesat de agricultură, mai ales de modul cum se fac plățile pentru subvenții. Așa că, nu vă este indiferent cine va fi șef la subunitatea de la Bârlad. La județ nu vă băgați, că acolo e moșia altuia și vă frigeți. Pentru siguranță, ați pus ca și condiție de ocupare a postului, ca neapărat rudele de gradul I ale celui care va fi șef, să fie înrolate în sistem ca vameși și, dacă se poate, chiar de la Murgeni.

Solomon Adrian – deputat PSD

De la București s-a dat startul alegerilor interne în partid. Nu are rost să vă întrebăm dacă o să candidați la funcția pentru președinte la Organizația Județeană PSD fiindcă știm deja răspunsul. Nu puteți, fiindcă nu v-a dat voie secretarul general adjunct al Guvernului, domnul Tudorel. Cu alte cuvinte, nu aveți recomandarea potrivită. Vocea și talentul nu sunt suficiente.

Nelu Tătaru – deputat PNL

În interiorul partidului pe care-l conduceți se nasc niște curenți turbionari specifici unor scurgeri (de informații) nestaționare, de la nord la sud. De exemplu, în sud aceste mici valuri sunt create de diversiunea că Boloș de la Oradea va fi noul președinte al PNL, în locul lui Ciucă. Mai la nord, umblă cu cioara vopsită fie turcii de la adevărații liberali, fie forțoșii de dreapta. Numai la centru, unul care umblă cu mapa crede că acești curenți nu există. Oare de ce vrea acesta să convingă pe toată lumea că totul e perfect?

Tudor Polak – deputat PNL

În octombrie, o să vă aducă nenea Vasile și troleibuzele. Taman acum le vopsesc băieții în uzină. Sperăm să nu fie roșii. Vă spunem dumneavoastră aceste chestii în speranța că poate noua majoritate pe care o coordonați va cere  lămuriri de la primar cu privire la modul  cum s-au cheltuit miliardele de lei pe această investiție de la Transurb. Că de zece ani tot se bagă bani acolo și troleibuzele nu mai circulă prin oraș.

Raisa Enachi – deputat AUR

Știm că vă doriți foarte mult controlul total asupra organizației județene AUR de la Vaslui. Dar nu-l veți avea! Chiar dacă acum organizația este coordonată de un om de încredere al dvs, am putea spune că vă este chiar un fel de tutore, în scurt timp frâiele vor fi luate de altcineva din import, adică din județul vecin. Noi îl știm, dar nu are rost să facem noi anunțul, fiindcă de asta aveți șef!

Irinel Stativă – deputat PSD

Suntem foarte curioși în ce funcție veți fi ales la noile alegeri interne de partid. În dumneavoastră s-a investit cel mai mult de către Organizația Județeană. Aveți patru mandate de parlamentar și un mandat de director adjunct la Protecția Copilului. Noi credem că veți fi propus chiar în locul lui Buzatu la CJ, fiindcă puțini sunt cei care se bucură de palmaresul dvs. Doar Solomon și Gabriela Crețu se apropie!

Dumitru Buzatu  – președinte CJ Vaslui

Toată lumea se întreabă care este sursa puterii dvs. Și de aici se nasc tot felul de legende, cum că ați fi fost scăldat în apele Siretului când era luna roșie sau că v-ați născut în ziua de sabat al vrăjitoarelor de la Ruginoasa. Noi, mai practici fiind, avem o altă teorie. I-ați răsplătit pe cei din anturajul  dvs. cu funcții publice, iar pentru cei puși să păzească sistemul ați făcut restaurația. În scurt timp o să vedem și care a fost prețul consilierului de la Pro România care vă face jocul în CJ.

Garincea Onofrei  – prefect Vaslui

Acum dau în clocot numirile prin deconcentrate, se fac ultimele concursuri pentru funcțiile libere din aparatul de stat sau se fac jocurile puterii prin diverse instituții publice care au consilii de administrații. De exemplu, astăzi se va decide cine are majoritatea în CA de la ISJ Vaslui, adică cine va fi tăticul când se vor numi directorii. Deși PNL ar trebui să aibă majoritatea în CA, fiindcă PSD are inspectorul-șef și unul din adjuncți, noi facem pariu că votul de aur din CA va merge tot la PSD.

Ciprian Trifan  – vicepreședinte CJ Vaslui

Vin alegerile interne de partid. Ele se vor face la Vaslui în toamna aceasta.  Acum să vă vedem dacă aveți sânge în instalație și o să candidați la aceeași funcție cu Buzatu. Dacă o faceți, noi în frunte cu Maricel Boul ne înscriem la PSD! Bine, dar să ne și primească cineva!! Că cu lupii tineri de la Bârlad, Edi&Adi, ne-am lămurit: latră până trece șatra!

Dumitru Boroș – primar Bârlad

Am observat la ultimele apariții publice ale dumneavoastră de la evenimentele mondene că nu vă mai afișați cu soția, Carolina. E mare păcat! Noi v-am simpatizat datorită doamnei, că este o tipă de pus pe rană. Cât privește raportul Curții de Conturi, nu vă faceți griji. Au altele mai penale, cum ar fi cele de la Muzeu, și nu s-a întâmplat nimic.

Ioan Ciupilan – primar Huși

Hușenii, oameni serioși și creduli, v-au dat crezare în campanie, când ați îndemnat tinerii să revină acasă din străinătate. O mare parte s-au întors și au găsit aceleași neajunsuri care i-au determinat în trecut să plece. Nici măcar locuri la grădinițe și creșe nu au pentru copiii lor. Culmea ironiei, în ziua în care dvs. arătați cu degetul spre ISJ, o grădiniță începută acum 15 ani și neterminată s-a dărâmat. N-a mai suportat ipocrizia dvs., care cu nonșalanță ați spus că “generăleasa” adjunctă, Cătănescu, de la ISJ nu v-a aprobat acele  trei grupe suplimentare de copii. Realitatea e că solicitarea ați făcut-o târziu.

Vasile Pavăl – primar PSD

Acum, că ați pierdut simpatia majorității, vă dăm un sfat. Miruiți-i cu ceva și o să vedeți cum revin la vechile sentimente. Dacă nu știți procedura, întrebați-l pe Mitică, fiindcă el o aplică cu mare succes la CJ. Și apoi, ce rost mai are conflictul cu majoritatea nemulțumită că nu ați uns nu știu ce consilier USR, când cel ce urmează e mai mult de-al dvs., decât al USR.

 

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.