10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Mihai Botez – deputat USR

Trebuie sã-i salvati onoarea consilierei judetene, colega dvs. de partid care a fost înjuratã „ca la usa cortului” de oamenii lui Buzatu din CA de la LDP. Vedeti dacã consilierii judeteni USR i-au semnat descãrcarea de gestiune, votând „pentru” atunci când în sedinta de CJ au fost aduse spre aprobare situatiile financiare ale LDP? Acum PSD-iștii îi înjurã. Asa îsi manifestã PSD recunostinta.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

În CJ aveti o problemã. Nevalidarea celor doi consilieri judeteni care ar trebui sã vinã în locul lui Pãlãdutã si Vasile Popa a condus la schimbarea majoritãtii calificate. În loc ca PSD sã aibã nevoie de 18 voturi pentru a-si trece proiectele, are nevoie doar de 17. Dacã vor pleca Arcãleanu sau Bularda care au trecut la Forta Dreptei, atunci nu veti mai conta atunci când se vor vota proiectele care au nevoie de douã treimi.

Tudor Polak – deputat PNL

Luati atitudine la Transurb! Ati trimis acolo doi membri în CA si nu vedem nimic concret. Liderul de sindicat e tot hãituit, iar transparenta decizionalã a firmei lasã de dorit. Stiti cã cei mai înjurati soferi si taxatoare de cãtre conducerea institutiei sunt taman cei care sunt oficial membri în organizatia dvs. de partid?

Edi Popica – deputat PSD

Acum, cã a venit sezonul concediilor, nu vã mai auzim gurita. Probabil sunteti în concediu. Apropo, stiti cum vã spun colegii de partid din Bucuresti? „Bãiatul alã muschiulos de la Vaslui, a cãrui sotie îl tine cu bani, iar socrul sãu îi pune motorinã în bolizii pe care-i conduce!” Noi credem cã vã cunosc drept Edi Popica, omul cu cele mai multe initiative parlamentare si care în viitor va fi drept farul cãlãuzitor al tinerilor pesedisti.

Adrian Solomon – deputat PSD

Sunteti foarte preocupat de activitatea bunului dvs. coleg, profesorul Huiban, care de curând a fost uns inspector adjunct la ISJ Vaslui. Am sesizat o îmbunãtãtire vizibilã a activitãtii acestei institutii, de ministrul învãtãmântului s-a sesizat si a decis sã desfiinteze inspectoratele. Si-a dat seama cã în ritmul la care Huiban se implicã, în doi ani ajunge ministru.

Raisa Enachi – deputat AUR

Încet, încet, descoperiti Vasluiul. Am vãzut cã ati descoperit în ce mizerie trãiesc unii din comuna Stãnilesti. Sã stiti cã nu sunteti singura. An de an vedem parlamentari indignati de cazurile sociale din judet, dar nimeni nu vine cu solutii concrete de rezolvare. Apropo, nu-l mai supãrati pe domnul primar de la Stãnilesti, are sotie tânãrã care se streseazã, când vine concurenta în sat.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ne place cã l-ati aliniat si pe Arcãleanu în suita dvs. de lingãi. L-am vãzut cã la unele puncte de la sedinta de CJ de pe ordinea de zi, unde PNL si USR au votat împotrivã, acesta a ridicat mâna pentru. Ba mai mult, la sfârsit de sedintã a mai zãbovit un pic în salã sã vã prezinte omagiile. Culmea, din omul care tot timpul a fost Gicã Contra, acum începe sã vã dea dreptate.

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

Suntem foarte curiosi, pe dumneavoastrã nu vã deranjeazã cã, atunci când vã întoarceti acasã, la Bârlad, stati blocat o orã în trafic la podul de la intrarea în oras? Sau v-a supãrat cineva din Politie si îi vreti capul, fiindcã pare neverosimil ca cei de la Drumuri Nationale, care sunt responsabili de lucrãrile din acel punct, sã îsi batã joc de soferi. De ce nu lucreazã noaptea, cã e cald si bine?

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Ca un leu v-ati bãtut în ultima sedintã de CJ sã îl apãrati pe seful Buzatu, când era luat la rost de consilieri. Ba v-ati arãtat si furios la un moment dat, citându-l pe celebrul economist scotian Adam Smith, în apãrarea baronului. Ne-a plãcut cum l-ati luat la rost pe seful de grup de la PNL, Gheorghe Viziteu, când acesta a vrut sã dea copacii tãiati de pe marginea drumului primãriilor de comunã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Aveti emotii cu fotbalul. Nu prea vã ies finantãrile, mai ales cã a ajuns în Liga a III-a si echipa din suburbia Rapid Brodoc, mândria PSD-ului. Acum aveti douã echipe de hrãnit. La prima strigare s-a înscris doar echipa lui Cracea, dar a refuzat sã semneze contractul, acum cã a apãrut si concurenta si chiar dacã a depus dosarul, vom vedea dacã va semna. Oricum Rapid Brodoc va primi o finantare si de la CJ Vaslui, cã asa s-a lãudat nea Miticã.

Dumitru Boros – primar Bârlad

În primãrie se tin niste pariuri pe seama dvs. Unii spun cã la dosarul care-l instrumenteazã Kovesi, cu pãmântul adus ilegal la soseaua de centurã, de la o groapã de împrumut veti lua control judiciar, altii spun cã veti avea doar calitate de martor, adicã veti fi achitat. Apropo, cel care e în spatele reclamatiei a fost pe la Solomon si l-a rugat sã-l ajute sã mai stea un an la serviciu, desi a iesit la pensie de la Inspectoratul de Stat în Constructii.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Ati realizat un transfer de zile mari. L-ati livrat la Buzatu pe marele doctor chirurg, manager la spitalul din Husi. Suma de transfer nu o stim, dar presupunem cã e destul de mare. La valoarea care o are managerul, sigur vã dã Buzatul la schimb 3 milioane de euro de la CJ, pentru drumul judetean din Corni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. La inspectoratul de stat in constructii se dau lupte grele pentru sefie, domnilor si doamnelor ziaristi, pe care informator mizati?sa ne informati si pe noi, muritorii de rand.Desigur, dupa ce pretorianu marxist da raportul, cu tot cu poza deputatului sau a sefului de consiliu judetean!Si nu.l mai amestecati pe domnul primar Boros cu toti parveniti.Cel mai bun primar al Barladului bravul primar,Boros!!!

  2. Lasa ba „ziaristule” ca si tu ai aruncat cu cacat in Buzutu ca mai apoi sa il lingi pe unde te intalneai cu el vrei sa iti aduc eu aminte cateva intalniri cu el unde il pupai in dos ? Vezi la intalnirea de azi cum vorbesti cu el ca na piate capeti si tu ceva (o sticla de whisky) sa nu uiti sa o invelesti in ziar 😉

  3. Cred ca de data asta ciupi l a dat gratis pe popa numai sa scape de el:)) l-a facut de ras in tot targul si l a tras inapoi prin tampeniile facute la spital de poate sa-l coste mandatul viitor daca nj pune cu discernământ inlocuitorul… in preajma ungerii ca interimar ” sarpele sssss -ia” peste tot osanale la adresa lui ciupi ” ce barbat ce putere ce caracer ce c..oaie pana la genunchi” ca dupa ce s a vazut la locul cald sa l scuipe in gura la propriu si sa l calce in picioare in mijlocul comunitatii pe care o conduce!! Da, jan l a transferat moca sau chiar a venit cu bani din cheta pt asta!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.