26 C
Vaslui
16-aug.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati luat decizia sã mai interveniti chirurgical încã o datã în Organizatia Judeteanã PNL, dupã ce un consilier judetean s-a trezit dintr-o datã pesedist. Buzatu, supãrat cã i-ati mirosit si ultima coadã de topor din partid, e hotãrât sã se rãzbune si în momentul în care veti veni cu propuneri de înlocuire a trãdãtorilor din CJ, acesta va încerca sã nu-i valideze dupã modelul din CL.

Adrian Solomon – deputat PSD

Sunteti în concediu, vã relaxati la un pescuit. Nu stim ce ati prins, dar apropiatii ne-au spus cã ati prins un somn cam de opt ore, de aveati fata ca de bebelus. Asteptãm sã reveniti, fiindcã suntem foarte curiosi cum va impozita PSD pensiile speciale, fiindcã asa s-a lãudat seful dvs. Ciolacu.

Tudor Polak – deputat PNL

Spionii nostri v-au vãzut la o firmã de publicitate unde ati comandat cãrti de vizitã si nu câteva, ci mii. Bãnuim cã începeti în fortã o campanie la firul ierbii prin Vaslui, lucru care nu e rãu deloc. Noi suntem de pãrere cã ati fãcut prea multe cãrti de vizitã, fiindcã dupã cum stiti la Vaslui, în oras, mai sunt vreo 30.000 de locuitori, nu 150.000 cum ne zice taica Vasile. Asa cã, cu 10.000 de cãrti de vizitã, ati rezolvat totul.

Raisa Enachi – deputat AUR

Am vãzut cã ne-ati criticat cã nu am venit la conferinta de presã a liderului dvs. de la Bucuresti, Claudiu Târzii. Sã nu vã fie cu supãrare, dar pentru a veni la conferintã trebuie sã ne invitati, noi nu urmãrim FB de la partid pentru a sti cine mai vine prin judet. Si presedintele României când vine în teritoriu invitã nominal presa, asa cã nu ne mai terfeliti. Cã slavã Domnului, declaratiile politice pe care le faceti în Parlament, 80% din ele sunt fundamentate pe articolele noastre din ziar.

Mihai Botez – deputat USR

Sunteti singurul politician care s-a sesizat cã în aceste vremuri de restriste, în judet, banul public e cheltuit cu multã usurintã pe tot felul de sindrofii, intitulate zilele comunei. Felicitãri! Nu ar fi rãu sã interpelati Curtea de Conturi si sã le cereti sã verifice modul cum sunt atribuite aceste sume si cam cât încaseazã un artist din esalonul trei sau patru si cam cu cât este plãtit sunetul si scena. O sã aveti mari surprize!

Edi Popica – deputat PSD

Ati lipsit de la marea galã de muschiulosi ai lui Vitezã, bodygardul lui Tudorel. În poza oficialã s-au aliniat toti fortosii din partid, mai putin dvs. Era Doru de la Statisticã, pe care-l strângea cãmasa în dreptul bicepsilor, apoi urma chirurgul Popa, care-si etala pectoralii, urmat de secretarul de stat Andrei, surprins într-un sutien cu un numãr mai mic. Senzatie a fãcut si Trifan cu ale sale cubulete de pe abdomen si cãtelul Bubico care adulmeca o frumoasã blondã. Sirul l-a închis Dragos, care si-a pus în valoare întregul corp, lucrat atent la sala de mese de la Protectia Copilului.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã firma coloneilor a câstigat licitatia de igienizare a spatiilor de la CJ. Atunci nu întelegem cum de masinile de la LDP sunt folosite pentru a cãra moluzul din institutie. Dacã tot se ocupã LDP si e firma CJ, de ce nu i-ati dat lucrarea direct? De ce a mai fost nevoie sã o treceti prin firma coloneilor? Poate va afla DNA de ce, fiindcã noi o sã-i sesizãm si o sã le trimitem si pozele.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Este un primar din judet care se laudã la seful sãu de partid cã vã are la degetul sãu mic si cã vã joacã în picioare cum vrea el. Zice cã v-a servit cu nu stiu ce sinecure pe la Primãria sa si atunci când vã va fi lumea mai dragã le va face publice. Noi stim cã omul mai fabuleazã, dar oare sã iasã fum fãrã foc?

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Lumea din Iasi e terorizatã de masina dumneavoastrã care face tot felul de curse nebune pe strãzile din capitala Moldovei. Unii s-au interesat de masinã si asa au aflat cã este a Consiliului Judetean Vaslui. Curios este cã nu v-au recunoscut la volan si logica elementarã spune clar cã nu dvs. conduceati. Poate o fi tot fratele dvs. care se grãbea sã punã un bilet la vreo agentie de pariuri.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati început sã vã disociati public de Consiliul Local. La emisiunile TV la care participati le spuneti oamenilor cã dvs. sunteti primarul si rãspundeti doar de activitatea Primãriei, iar CL e o altã entitate pe care dvs. nu o conduceti. Bunã strategia, dupã ce v-ati trecut creditul si alte nãzbâtii prin CL, acum o dati cã cei care decid sunt de la PNL si USR.

Ioan Ciupilan – primar Husi

La spitalul din subordinea dvs. se joacã o piesã de teatru interesantã. Managerul e pe picior de plecare, iar dvs. vã faceti cã nu stiti. Chiar ati si sunat-o pe managerul de la Vaslui sã o întrebati dacã managerul Popa vine la spitalul judetean, dupã ce hârtiile de transfer sunt pe masa dvs. Ori vã ascunde secretara corespondenta, ori jucati cu managerul Popa si cu Buzatu o comedie ieftinã.

Dumitru Boros – primar Bârlad

De când v-ati adus jumãtate din presa liberã si independentã în Primãrie, nu mai simtiti nevoia sã anuntati sedintele de CL. Probabil considerati cã nu mai e nevoie dacã tonomatele au fost convertite. Tot acestea v-au convins sã strângeti relatia cu USR, dar mai ales cu viceprimãrita Ana Maria Vintilã. Poate cã la alegeri vã vedem si pe liste la USR?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.