-4.4 C
Vaslui
01-feb.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Ne place cum vã contrati cu deputatul Botez. Nu-l iertati deloc si noi credem cã, de fapt, vã temeti de el. În plan politic, vedeti cã Buzatu v-a gãsit candidat pentru Primãria Bârlad. Într-o emisiune TV a spus cã îl vrea pe Boros si îl credem, fiindcã a spus-o prea becalian.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati iesit la atac si l-ati piscat pe Pavãl, întrebându-l public de troleibuze. Ati fost atât de ferm, cã primarul e tresãrit si a pus patrula cãtelusi pe dumneavoastrã. Am auzit cã acesta se va plânge la Bode, ministrul de interne, despre conduita dvs. Nu stim cum va ajunge la el, dar vom afla!

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Buzatu se plânge peste tot cã nu prea vreti sã stati de vorbã cu el si-l trimiteti doar pe Onofrei. Si asa ati fãcut pentru el o concesie prea mare. Cu un om ca el nu meritã nici mãcar sã-i dati refuz la telefon.

Raisa Enachi – deputat AUR

Au început sã cadã, rând pe rând, toate voalurile cu care v-ati dosit trecutul. Se pare cã nu sunteti nici pe departe Ioana d’Arc, ci o fetiscanã care a venit cu concubinul din R. Moldova în România, fiindcã acesta era urmãrit de procurori pentru falsificare de documente sau sigilii oficiale. Ba, mai mult, l-ati si încãltat cu un copil, în timp ce acasã, peste Prut, ati copilasi asteaptã o veste de la tatãl lor.

Busuioc Andrei – senator AUR

Ati avut un proiect interesant de a milita alãturi de societatea civilã pentru drumul expres Tisita-Albita. Însã ati luat o teapã de la un bârlãdean care v-a promis cã vã ajutã cu ONG lui. Nu stim cum de ati putut pune botul, fiindcã omul l-a tras pe sfoarã si pe Daniel Olteanu si pe liberalii din Bârlad.

Edi Popica – deputat PSD

În ultima perioadã, vã ocupati mai mult de protocoale. Aveti invitati la pescuit, la Cârja, unde trebuie sã întretineti atmosfera. Buzatu e ca la el acasã, dar mai vin si alte gulere albe de prin judet: judecãtori, procurori, politisti etc. Bine cã nu se mai fumeazã tigãri de contrabandã pe acolo, cã iar se alerta Politia de Frontierã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

De la o vreme, vi s-a urcat la cap puterea si nu asa un pic, ci total. Ati ascuns raportul Curtii de Conturi vreo douã luni, pânã l-au mai periat prietenii dvs. pe care-i aveti acolo. Cã doar fostul director de la Pensii, care a girat ca sef de institutie cel mai mare furt din caseria unitãtii, ajuns acum inspector, stie ce are de fãcut. Pãi ce, la Muzeu nu se musamalizeazã treaba? Exact ca la Pensii si mâine, poimâine o vedem si pe Ramona la Curtea de Conturi, precum Todericã, fostul prefect al Vasluiului.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Barbu Lãutarul, consilierul familiei Buzatu, vã cam cautã nod în papurã. Ba vã verificã cum parcati masina, ba trimite polistii locali sã vã amendeze. Omul se crede precum Nichita la Iasi, care-si urmãrea amanta cu Politia Localã. Se pare cã la Vaslui, polistii locali i-au dat cu flit si nu au executat ordinul.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Vreti sã arãtati tuturor cã aveti cu Buzatu o relatie mai mult decât profesionalã. La sedintele de CJ, îl flancati pe acesta si modul libidinos în care o faceti îngretoseazã pe toatã lumea. Am vãzut cã sunteti pasionat de digitalizare! Noi credem cã faceti o confuzie. Credeti cã digitalizarea e compatibilã cu pasiunea pentru pãcãnele.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

L-ati pus pe Barbu Lãutarul sã strige cã liberalii au blocat în CL superficiile unor cetãteni onesti, care au nevoie de documente pentru a-si legaliza construtiile. Ne întrebãm dacã persoana care a depus documentatia de cum doi ani si care de abia acum a ajuns în CL, tot liberalii i-au blocat concesiunea?

Dumitru Boros – primar Bârlad

Buzatu v-a trecut ca sigur la PSD. Ce l-a împins pe acesta sã facã anuntul atât de târziu? Fiindcã se stia de acest concubinaj mai de mult. Noi suntem curiosi dacã ati negociat ceva si pentru Bîca sau îl trimiteti la Forta Dreptei.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Dupã Parcul de la Recea, unde un toboggan a costat cât o limuzinã, ati mai reusit o perfornantã demnã de Cartea Recordurilor. Ati proiectat un complex sportiv pe un teren în pantã. Probabil asa v-au sfãtuit consilierul dvs. Boieru si cu noul sãu amic Cehan, pe care l-ati uns la noul club sportiv.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.