spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Astrele v-au dat de gol. Cicã ati fi prezidat o sedintã cu cadrele de la Politie care s-au pensionat, unde s-a dat ordin pe unitate ca cineva din Bârlad sã preia functia de sef la IPJ Vaslui. Iar dvs. ati fi primit misiunea sã rezolvati problema.

Edi Popica – deputat PSD

Dacã tot v-ati lãudat cã ati fãcut podul de la Crasna, desi liberalii erau atunci la putere cu Orban premier, vã dãm un pont. Vorbiti cu colegul Grindeanu care e ditamai ministru al Transporturilor sã punã un covor de cauciuc la calea fertã de dinaintea podului si apoi puteti sã vã lãudati pe FB cât vreti!

Tudor Polak – deputat PNL

De Zilele Vasluiului, Patrula Cãtelus a primit ordin sã vã urmãreascã si sã vã prindã cu micul în gurã. Apropo, vedeti unde vã parcati masinã, cã bãietiii de la PSD din CL au luat un chitantier sI vor sã vã punã sã plãtiti abonamentul încã de pe acum. Asa vã trebuie dacã ati initiat HCL cu privatizarea parcãrilor.

Raisa Enachi – deputat AUR

Sã nu uitati sã-l luati pe ibovnicul dvs. la nunta lui Simion. Am auzit cã va fi mâncare cãcãlãu. Numai douã tone de brânzã a dat Becali. Cicã de la Vaslui, Edi deputatul a promis 10 tone de peste de la Cârja, numai caras calitatea I.

Mihai Botez – deputat USR

Ar trebui ca Prefectura sã vã vacanteze postul de la CL Vaslui automat, mai ales cã au trecut 30 de zile de la demisia profesorului. În urmãtoarea sedintã aveti noul consilier si puteti reface majoritatea cu PNL. Dar trebuie sã vã implicati mai mult.

Gabriela Cretu – senator PSD

Sã nu uitati cã de mâine încep Zilele Vasluiului si e timpul sã faceti o baie de multime. Aveti grijã totusi sã vã orientati când iesiti în multime. Sã fie doar de-ai dvs. de la partid, cã de nimeriti printre oamenii simpli s-ar putea sã vã scuipe. Vasluienii nu vã iubesc deloc.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Iar v-ati împlinit voia si ati umplut scena de la Zilele Vasluiului cu moldoveni. Scena tot de acolo ati adus-o, o veti folosi si la Festivalul Gheorghe Cucu. Oare noi în România nu mai gãsim artisti de primã mânã? Trebuie sã importãm din R. Moldova. Sau acolo li se pierde urma banilor?

Garincea Onofrei – prefectul judetului Vaslui

Suntem curiosi dacã vã invitã primarul Vasluiului la un mic de ziua sa de nastere, care coincide cu Zilele Vasluiului. Mai ales cã ati vacantat postul din CL si majoritatea PNL-USR se reface. Puteti sta la masã chiar cu Floriol, fiindcã am vãzut cã în ultima perioadã existã o chimie specialã între dvs. si acesta.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

A venit si clipa mult asteptatã, când veti fi nasul celor 68 de cupluri care vor împlini anul acesta 50 de ani de cãsãtorie. Cu pretul pierderii linistii în CL ati trecut peste toate piedicile puse de noua majoritate si ati rectificat suma pe care o veti cheltui cu meniurile acestora la restaurantul Clasic, acolo unde v-ati obisnuit sã aruncati cu banii publici.

Dumitru Boros, primar Bârlad

S-a prins si consilierul ministrului Transporturilor cã umblati numai dupã imagine si de data aceasta nu v-a mai chemat la Soseaua de Centurã, unde acesta fãcea niste verificãri. Bineînteles cã v-ati enervat teribil si ati dat vina tot pe noi cã l-am convertit.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati fost la Zilele Comunei la bunul dvs. prieten primarul Hoceniului. V-a dat la plecare si un cas la pachet, mai ales cã dvs. îl ajutati sã scape de dosarul acela în care a fost prins la braconaj. Gestul dvs. e unul camaraderesc, ca între mincinosi, pardon, vânãtori.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Nu-l mai puneti pe consilierul dvs., Cristi Turcu sã-i pãcãleascã pe primarii ALDE, privind proiectele de pe Anghel Sagliny. Asa ati fãcut la Dragomiresti, iar acum primarul Iacob plânge în pumni cã a pierdut asfaltarea unui drum de 8 km.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Nunta de Aur are 68 de cupluri. Asta înseamnă 136 de persoane. Edilul a anunțat la ședința de consiliu local transmisă live că se alocă bani publici pentru 250 de persoane. Iată cum jumate din nuntași vor fi invitații lui speciali. Pe BANI PUBLICI .
    Omul nu se poate opri să ne fraierească pe toți ca pe ultimii proști.

    • Identic au făcut și anii trecuți, stați liniștiți… Ideea și întrebarea este cum au făcut respectivele alegeri… Doar 68 de perechi? Anii trecuți au sărit destul de multe, dar poate nu se încadrau în profilul primarului roscovan… Jenant…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.