spot_imgspot_img
5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

S-a stabilit! Staborul a decis ca cel care trebuie sã-i ia locul lui Nacu de la IPJ Vaslui, e bârlãdeanul care acum conduce Politia Municipiului Vaslui. Sã sperãm cã si poate si nu-l ajung din urmã datoriile pe care în trecut le-a fãcut la cãmãtari.

Edi Popica – deputat PSD

N-ar fi rãu sã faceti o regionalã la PSD, la dvs. la han. Poate se decide odatã Ciolacu pe cine schimbã din Guvern. A dat peste cap si cotele la casele de pariuri. Aerul de Cârja are puteri tãmãduitore si miraculoase. Cine stie, poate ajunge Tudorel ministru în locul celui demis.

Mihai Botez – deputat USR

Acum, cã ati rãmas singurul din Opozitie alãturi de Orban de la Forta Dreptei, n-ar fi rãu sã-i mai trageti o stampilã lui Tudorel Buzatu. Ati vãzut ce a zis Orban? Cã el l-a mai dat o datã afarã pe Tudorel din Guvern si nici bine n-a plecat, cã Ciucã l-a pus din nou.

Tudor Polak – deputat PNL

N-am mai vãzut nimic cu Patrula Cãtelusi. O dati acum cu pretul la gaze. Ne plãcea mai mult când pomeneati de cum îi plimbã Pavel pe cãtelusi prin oras si îi pune sã latre la lunã. Acum vedem cã sunt preocupati de Anghel Saligny, ca si cum ar fi initiat de PSD.

Andrei Busuioc – senator AUR

Cãutati-i lui Simion un nas de la Vaslui, fiindcã a rãmas fãrã si o sã-i batã lumea obrazul cã are din toate celelalte judete si de la Vaslui nimic. Nu uitati sã luati din Vaslui niste ceapã, cã la câtã brânzã o sã fie de la Becali, sigur o sã mai trebuiascã un adjuvant ca sã meargã unsã pe gât.

Raisa Enachi – deputat AUR

Faceti organizatii pe bandã rulantã la Vaslui. Nu e rãu, mai ales cã secretul unui partid puternic în acest lucru constã. Totusi, fiti mai atentã la ce oameni luati, cã multi sunt de-ai PSD si sunt sub acoperire. Sã nu vã mire cã la alegeri în unele comune veti lua voturi mai putine decât numãrul membrilor din acea organizatie localã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã ati dat drumul la proiectele pe bani europeni la Aquavas si ati alocat sume importante de bani pentru mai multe comune. Ne întrebãm: mai aveti timp sã implementati proiectele sau le faceti asa, de dragul consultantei si al studiilor de fezabilitate?

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã purtati de grijã unora cã merg cu masinile de serviciu la cumpãrãturi. Bine cã nu merg la pariuri, precum ati fãcut dvs., când l-ati pus pe fratele Iliutã sã facã opturi prin fatã pe la Superbet. Apropo, când ati fost în R. Moldova, câți bani ati luat pe diurnã ? Pe Turcu nu-l mai punem la socotealã, cã el a mers voluntar.

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

Ati pus câinii de la Corpul de Control sã-i verifice pe cei 1000 de consilieri locali din judet dacã si-au depus rapoartele de activitate. N-ar fi rãu sã-i întrebati si pe cei de la CJ, fiindcã ei ar trebui sã fie drept exemplu.

Vasile Pavãl – Primar Vaslui

De ziua dvs. v-ati luat concediu si plãnuiti sã faceti o petrecere mare pe lângã Vaslui. E foarte bine, mai ales cã a si plouat si nu mai e asa de cald. Apropo, nu mai aruncati cu bani în câini. Ati trimis la specializare vreo 11 angajati, fiindcã v-a pãcãlit sefa de la Resurse Umane. Cei pe care vreti sã-i promovati pe functie nu trebuie neapãrat perfectionați.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Aveti grijã mare la cum lucrati la cei de la firma care se ocupã de apã si canal. Cã oamenii nu se prea joacã si sã nu plãtiti dvs. oalele sparte de altii. Cei de la PSD o sã-si ia mâna de pe dvs. dacã ajungeti la belele, mai ales cã acestia sunt la curent cu tot ce se întâmplã la Primãrie.

Ioan Ciupilan – primar Husi

O tineti numai în scandaluri si probleme. Acum, mai nou, sunteti fascinat de indienii si pakistanezii pe care vrea sã-i aducã în tarã cavalerul de la Malta din Suletea. Stim cã dvs. mirositi repede niste oportunitãti, dar aici nu e cazul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.