spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Ati fost la Zilele Comunei Gârceni unde trebuia sã se inaugureze si un drum de 13 kilometri. Oare de ce nu s-a mai tinut festivitatea? Fiindcã atât dvs., cât si Buzatu sunteti în stare sã tãiati pamblica si la 100 de metri de asfalt nou? Ati vrut sã-l pedepsiti pe constructor, care stã cu drumul terminat si receptia neterminatã.

Adrian Solomon – deputat PSD

Vã astepta Simion la nuntã cu brãtãrile albastre. De ce nu v-ati mai dus? Semãnati un pic. Dvs. l-ati amenintat pe premierul Ungureanu, el pe ministrul Energiei, vã plac lãutarii si popii. Bine, dvs. jucati la liga de pitici cu popa Lãiu si episcopul Corneliu, el la avansati, cu Înaltpreasfintitul Teodosie.

Tudor Polak – deputat PNL

Nici bine nu a început sesiunea parlamentarã cã ati si bifat prima functie pe aceastã nouã stagiune. V-a pus vicelider de grup parlamentar la Camera Deputatilor. Pentru acest lucru trebuie sã dati o bere, nu numai colegilor de la Bucuresti, cã astfel nu se prinde functia de dvs.

Raisa Enachi – deputat AUR

Ati fost la nunta lui Simion, dar nu ati stat la slujbã prea mult cã vi s-a fãcut rãu si a trebuit sã vã duceti în camerã la hotel. Parcã totul s-a întâmplat anapoda la aceastã nuntã. Si pe camerã ati dat o cãrutã de bani, vreo 1.400 de lei. Au fãcut si hotelierii din zonã o micã speculã.

Andrei Busuioc – senator AUR

V-ati supãrat foc la nunta sefului. Cortul Vasluiului era pus lângã cel al Tãrii Hategului, pe când era firesc sã fie lângã cel dedicat invitatilor din R Moldova. Toate celelalte corturi respectau regula vecitãtilor, exact cum e si pe hartã, numai Vasluiul era prin Tara Hategului.

Mihai Botez – deputat USR

Vedeti ce faceti la Vaslui, dar partidul se cam cufundã în anonimat. Si e pãcat, cã aveti niste consilieri destul de buni atât în CL, la Vaslui si Bârlad, dar si în CJ. Ar trebui sã-i mai impulsionati si sã-i promovati mai mult.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut videoclipul de promovare al Festivalului Constantin Tãnase. Acelasi autor ca cel al filmuletelor fãcute de noi, si ati luat si un actor, care la noi l-a interpretat magistral pe SoloMan. Pãi ce faci, nea Miticã, ne copiezi ? Apropo, noi avem o continuare misto la spot. Ne lasi sã o facem?

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Am vãzut cã pe contul de PNL Bârlad sunteti luat la misto. Noi stim cã dvs. conduceti organizatia, dar se pare cã nu prea o faceti, dacã niste mãscãrici îsi bat joc la ordinea zilei de dvs. si de partid. Asteptãm o reactie rapidã!

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Aveti grijã ce masini împrumutati de la prieteni, cã le dati palpitatii unora de prin CJ Vaslui. Ultima datã ati fost vãzut într-o limuzinã de lux si nu în Dusterul dvs. arhicunoscut., iar Anuta era sã cadã jos. Noroc cã s-a prins de telefon, fãcând implicit si niste poze, cã altfel se alegea sãraca cu capul spart.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

I-ati tras-o lui Miticã cu gibilanii si cu buzduganii lui. Nu le-ati dat autorizatie la bâlci miercuri seara când s-a întâlnit comisia si ati întins-o la Cluj, la Asociatia Oraselor. Asa cã a rãmas viceprimarul Braniste sã o dezmeticeascã în dimineata asta.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã cam creste nasul, domnule primar. Ati sãrit cu gura cã presa face stiri false în momentul în care a anuntat cã dvs. le-ati recomandat directorilor de scoli sã facã cursuri on-line pentru cã nu aveti bani de gaz. Pãi ce, noi am emis documentul? Nu dvs. l-ati semnat? Vã dãm un sfat! Anulati de tot cursurile si o sã vedeti apoi câți analfabeti va produce Bârladul, precum gânsacul acela pe care l-ati pus sã citeascã documentul.

Ioan Ciupilan – primar Husi

De când fratii Buzdugan au cumpãrat sediul firmei pe care ati falimentat-o, acestia au ajuns sã tropãie si sã batã din picior. Au vrut bâlci la Vaslui, le-ati fãcut rost de teren, acum vor autorizatie, le-o dati dvs, chiar de va trebui sã-l demiteti pe seful de la DSVSA. Oare asa mare e obligatia pe care o aveti la acești indivizi?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Sa ne pupe in dos Garincea cu toti ai lui a si voi ziaristii dar sa va dati barbile jos 😂 ,Garincea a transformat PNL-ul in curvă PSD-ului.pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.