spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

În sfârsit, luati si dvs. taurul de coarne. Sau mai bine spus boul ros, care a umplut grajdul institutiei cu tot soiul de neamuri si cunostinte. Acesta, de când a ajuns mare sef, a dublat personalul în institutie.

Edi Popica – deputat PSD

Nu ar fi rãu ca în cazul Primãriei Bârlad sã mergeti pânã la capãt, fiindcã sunt mult mai multe nãzbâtii fãcute de edil. Chestia cu personalul e floare la ureche, dar sã intrati si mai adânc. Cel mai trist e faptul cã bârlãdenii au început sã plângã dupã nea Titi.

Tudor Polak – deputat PNL

Sunteti marcat de scorul pe care PNL îl are în sondaje si ati decis sã fiti mai bãtãios pe plan local unde aveti o luptã grea de dus în Campania electoralã. Dar vedeti cã dusmanul nu mai este nea Vasile, ci AUR-ul. Cã de-si gãsesc un candidat bun, vor fi greu de bãtut în alegeri.

Raisa Enachi – deputat Vaslui

Vedem cã AUR înfiinteazã organizatii în toate comunele, dar în orase cam bateti pasul pe loc. De exemplu, la Vaslui nu ati aruncat pe piatã niciun nume pentru alegerile locale. Ori vã gânditi sã-l aruncati în luptã pe iubitul si concubinul dvs, Ion Filimon, moldoveran si el de peste Prut, care teoretic ar putea lua voturile de la moldovenii înmatriculati la Vaslui.

Mihai Botez – deputat USR

În scurt timp o sã vã cooptãm la rubrica noastrã. Ne plac postãrile dvs., mai ales ultima în care i-ati pus sub acelasi dus pe Ciolacu si Rares Bogdan. Aceasta, dupã ce ministrul elvetian al energiei a declarat cã a descoperit o metodã eficientã de a economisi energie, si anume dusul în doi.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

PSD v-a pus gând rãu fiindcã în sondaje apãreti drept vectorul principal care poate uni la vot toatã drepta. Prin urmare, Uzatu a luat decizia sã înceapã campanie de denigrare împotriva dvs. Voluntar s-a oferit Gibilan. Acesta e un pic euforic fiindcã tocmai si-a încasat tainul de la buzdugani de pe bâlciul de la Vaslui si Husi.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã sunteti negru de nervi când opozitia vã întreabã dacã nu cumva moldovenii înmatriculati la Vaslui nu produc un dezechilibru atunci când se croiesc marile proiecte pe infrastructurã. Stim cã ei aduc voturi si plus valoare în bugetele locale, dar pe termen lung ne pot face si mari deservicii.

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

Vã pregãtiti de anticipate, mai ales cã aveti un targhet destul de ridicat. Trebuie sã câstigati cel putin o primãrie din cele trei care acum au primar interimar. Noi spunem cã, dacã puneti umãrul, puteti lua douã din cele trei primãrii. De exemplu, lumea la Mãlusteni nu mai vrea PSD.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Noi stim cã nu-l înghitiți pe colonelul care conduce o firmã de constructii si care a prins acum lucrarea de amenajare a sediului CJ, dar spuneți-i cã, dacã tot foloseste infrastructura de la LDP, sã mai si plãteascã serviciile. Mãcar asa, praf în ochi!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Acum, cã bâlciul a trecut si festivalul Tãnase e pe finis, vã întrebãm si noi: dacã ati descoperit cã locatia de la Secu e popularã printre tineri, de ce nu redeschideti parcul de peste drum ? Ati vãzut ce succes au avut momentele artistice de aici, asa si acel parc are farmecul lui. Mai însufleteste centrul orasului, dupã plecarea studentilor si a stranierilor.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã dãm un sfat. Nu încercati sã-i dati replica lui Solomon, fiindcã omul are munitie pe teavã pentru patru ani de acum încolo, la câte prostii ati fãcut la Primãrie. Asa cã, mai bine ciocu mic, decât sã stati în fața rafalei de gloante. Noi stim cã PR-ul angajat vã sfãtuieste sã dati replici, însã cu Solomon veti pierde.

Ioan Ciupilan -primar Husi

V-ati dus în bâlci nervos nevoie mare, când ati aflat cã politia îi verificã pe organizatori la documente, la încasãri si la acte contabile. Normal cã acestia s-au spart si au dat din casã, dar nu e frumos sã amenintati pe politisti cã-i turnati la primul ministru. Poate nu stiti, dar acum Ciucã e premier, nu Dãncilã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Popica ar cam trebui sa se uite la primarii lui de la psd ca si-au umplut primariile cu amante . 😉Vedeti primarii noi de la psd ce angajari au facut in acesti doi ani de mandat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.