19.2 C
Vaslui
25-sept.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Ne asteptam ca la alegerile PSD de la Husi sã-l vedem în cursa pentru functia de presedinte si pe bunul dvs. prieten Mãdãlin Cãciulã. Dar se pare cã omul s-a resemnat, fiind pãrãsit de toti. Acum ar fi avut nevoie de un imbold. Stiti, este o vorbã: Prietenul la nevoie se cunoaste!

Tudor Polak – deputat PNL

Pentru cã ati fost secretarul de stat al Violetei Alexandru la Ministerul Muncii, ar trebui sã-i luati apãrarea si sã-l dati pe Solomon de pãmânt. Nu asa se vorbeste cu o femeie educatã si liberalã. Nu poti sã-i spui în public despre aceasta cã-l pupã-n dos pe Boc.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Piticii de la Forta Dreptei din Vaslui au prins glas, dupã ce tãtuca Orban de la Bucuresti a spus cã Arcãleanu este un politician de mare valoare, iar la ultimele alegeri i-a fost furatã de cãtre dvs oportunitatea sã fie pe locul doi pe lista la Camera Deputatilor. Pãi, ar fi cazul sã-i bateti obrazul lui Orban, fiindcã el este cel care l-a tãiat de pe listã pe Arcãleanu.

Raisa Enachi – deputat AUR

Ati chefuit pânã dimineatã la ziua de nastere a presedintelui dvs., dar ati uitat sã treceti pe la cutia cu donatii si sã puneti acolo niste firfirei. Lãsati, cã a fãcut-o Busuioc si chiar am aflat cã a fost generos. Stiti cã Simion e sensibil la chestiile acestea si nu a vãzut cu ochi buni cã ati sãrit partea cu donatiile.

Adrian Solomon – deputat PSD

De câte ori sã vã mai învãtãm. Nu mai spuneti lucrurilor pe nume. Învãtati si dvs. sã vorbiti în limbajul corporatistilor useristi, care stiu sã jigneascã, fãrã ca lumea sã se supere. Nu e frumos sã spuneti despre cineva cã-l pupã-n dos pe nu stiu cine. În „corporatezã” se spune „cancellati in fondo” si este meseria onorabilã practicatã de miile de bandante românce plecate în Italia si Spania. De exemplu, la „M..e PSD!”, tot în corporatezã, se mai spune „Contry maider’s PSD!”

Mihai Botez – deputat USR

Când la Vaslui, în piata Civicã, nea Vasile toacã bani publici pe tot felul de actiuni de marcã, precum Festivalul Constantin Tãnase sau Cucu, ori cântã artistul emerit Eugen Doga, matale feliciti niste pârliti care au venit cu trei baloane sã sãrbãtoareascã Ziua Pãcii. Pãi, fãrã tantavai, fãrã mici si fãrã bere, matale vrei voturi de la vasluieni?

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

L-ati învãtat si pe primarul de la Husi cum e treaba cu moldovenii de peste Prut. Asa cã orasul dintre vii s-a umplut rapid de locuitori fictivi, iar la capitolul culturã si paranghelii sunt preferati artisti, scenã si sonorizare din R. Moldova. Numai cã acesta a sãrit calul, i-a dat lui Carla’s Dreams 1 miliard de lei pentru o orã de concert. Pãi sã aibã de unde da omul parandarãturile.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

La Bârlad, v-ati dat un pic în petec si pentru a le arãta politistilor cã sunteti „cheia si lãcata” ati lãsat de înteles cã numirea lui Voinea ca interimar ar fi opera dvs. Numai cã realitatea e un pic pe dos. Nani a plecat de la comandã fiindcã atât a promis comandatilor cã stã. Oricum nu va sta Voinea mult, fiindcã deja se stie cã la Bârlad politistii sunt mânã în mânã cu interlopii.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Tocmai v-ati întors din Grecia, proaspãt bronzat, cu chef de treabã. Unii spun cã ati fost sã prospectati piata de pufuleti cu surprize din Albita, fiindcã bãgãm de seamã cã iar ati nimerit într-un canal de bani. Pãi, altfel nu se explicã cum de vã permiteti douã concedii pe varã în strãinãtate, cu portãreii la poartã care cautã banii de la Fondul de Garantare.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Vedeti cã s-a prins Miticã cã i-o coaceti si cã vreti presedintia la PSD. De asta a dat ordin la cei de la Aquavas sã spargã tot orasul, ca sã vã urce electoratul în cap. Oricum vã felicitãm pentru initiativã. Domnia lui Buzatu se apropie de sfârsit si acesta simte acest lucru.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Sã vã pregãtiti saloane de rezervã la spital, cã dacã o sã dea pântecãreala în bârlãdenii care o sã meargã la Festivalul Ceaunelor, sã aveti solutii. Cã, la cât o sã coste o portie de mâncare, mai cã o sã rãmânã de pe o zi pe alta, iar antreprenorii nostri colorati, dornici de profit, n-o sã gãteascã altceva pânã nu o sã termine ce au pe stoc.

Ciupilan Ioan -primar Husi

În organizatia dvs. a început un concurs: cine aduce cei mai multi membri noi. Tania, de exemplu, a înscris vreo sutã, managerul de la spital nu s-a lãsat mai prejos si a promis si el 70 de adeziuni noi. Boierul, exaltat cã o sã aibã dintr-un foc 170 de voturi, a vorbit în calitate de consilier al primarului si i-a promis 70 de mandate ca manager la spital.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Viața merge înainte pt manager, a pierdut o luptă nu un război, trăiește în prezent și reușește în viitor, nu rămâne blocat în trecut ca alții și să fim realiști fie ca ne place sau nu ne dă mereu peste nas și pică în picioare de aceea cred ca e invidiat pt rezistenta de care da dovada și sa nu mai fim cârcotași omul chiar e inteligent și descurcăreț chiar dc nouă nu ne place sa recunoaștem și îl facem în toate felurile și ne frustram din ce în ce mai rău ca nu iese cum vrem noi ci dimpotrivă invers.

  2. Mai ,,rara bovis,, de ce esti neam prost?Adicatelea pantecaraia barladenilor se trage de la ,,antreprenorii colorati,,!De cate ori ,voi cei necolorati faceti cioranii de doi lei ,stiti sa aratati spre cei ,pe care i-ati tinut robi vreo 500 de ani si i-ati si deportat fara pic de mila fata de batrani,copii,femei!Sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.