2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Nouã ne-a plãcut la maxim scandalul cu Simion din Comisia de Muncã. Parcã erati de la noi, de la Mincinosu’. Apropo, Boros, care se dã mare pesedist pe la Vaslui când vine la CJ, v-a blefturit pe FB ca pe ultimul om. Asteptãm rãspunsul dvs., dar aveti grijã cum o facetI, cã acesta si-a tras bodyguard, pe Dan Marian.

Edi Popica – deputat PSD

Acum cã la Husi, tata Jan l-a ras pe Cãciulã senior si junior din fruntea organizatiei, ne întrebãm de ce ati asistat pasiv la executarea lor. Stiam cã fatã de Mãdãlin Cãciulã aveti o simpatie si un respect. Sau v-a dat Buzatu peste degete ?

Tudor Polak – deputat PNL

La Comisia de Muncã, unde cu onor sunteti secretar, iar Solomon presedinte, când vã expuneati si dvs. punctul de vedere cu mãrirea salariilor la primar, vi s-a stins lumina. Solomon s-a tinut de sotii în continuare si în punctul culminant al discursului dvs. acesta a zis: Tudore, aprinde lumina! E ca pe timpuri, când Ponta îi zicea ministrului de la ape: „Fã, Doina, ai chef de niste inundatii ?!”

Andrei Busuioc – Senator AUR

Nu-l mai lãsati pe George Simion singur prin Parlament. Flancati-l tot timpul fiindcã ati vãzut cã era sã ia bãtaie de la Adrian Solomon. Pe viitor, cutitele se vor ascuti si mai tare, asa cã fiti vigilent.

Mihai Botez – deputat USR

Noi stim cã Boros v-a promis cã va fi candidatul dvs. în 2024 si din acest motiv nu mai sunteti critici la adresa lui. Dar mãcar puneti-o pe viceprimãrita useristã sã fie mai atentã cu tot soiul de festivaluri fãrã autorizatie pe care le organizeazã primãria, fiindcã Doamne Fereste se mai întâmplã ceva (o pânticãrealã, de exemplu, la cei care au fost la Festivalul Ceaunelor) si o sã rãspundã cu totii penal.

Gabriela Cretu – senator PSD

Am vãzut cã ati venit cu toatã familia la alegerile de la Husi, adicã cu fostul sot si cu ãla micu’ care e ditamai secretar adjunct la Secretariatul General al Guvernului. Am vãzut cã Ciupilan se plângea cã Tãtaru s-a opus Soselei de centurã, dar amintiti-i dvs. cã PSD s-a opus tot timpul la Vaslui, la proiectul autostrãzii si implicit al soselei de centurã.

Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui

Am vãzut cã ati fãcut un parteneriat strategic cu Dan Marian pentru a câstiga alegerile cu 110%. Dacã tot vã este asa de drag de vã strângeti în brate, n-ar fi bine sã faceti si dus împreunã pentru a mai micsora facture la apa caldã?

Garincea Onofrei – Prefectul judetului Vaslui

La sedinta seniorilor din PNL de la Bucuresti, a venit consilierul lui Ciucã, Tudoroiu, si a întrebat omul dacã e cineva din conducerea partidului, altul decât Nelu Tãtaru care lipsea si care era motivat. Atunci cineva i-a rãspuns cã nu si cã dvs. sunteti cu treabã în teritoriu. Numai cã cineva v-a turnat si i-a arãtat omului poza cu dvs. pe BAC, la Galati, în drum spre Deltã.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Acum, cã a plecat Nacu de la IPJ spre bucuria dvs, sã vedem pe cine o sã aduceti. Fiindcã asa v-ati lãudat la Bârlad, cã dvs. si statul paralel puneti militieni pe functii în judet. Ei na, cã acum a venit muntele la Mahomed, sã vedem pe unde scoateti cãmasa cu minciunile pe care tot le proferati.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati plecat prin Europa si n-ati lãsat cu limbã de moarte cine trebuie sã convoace sedinta de CL. Braniste nu vrea, Mândru n-are mandat si se pare cã o sã rãmânã totul pe când o sã veniti dvs. Noroc cã v-ati vãzut în plimbãrile dvs. cu fetele lui Negru, seful de la Asociatia Vânãtorilor, si v-ati mai descretit fruntea.

Dumitru Boros – primar Bârlad

At început lucrãrile în Grãdina Publicã din Bârlad si ati început sã spargeti asfaltul de abia turnat anul trecut. Noi stiam cã în administratia publicã localã sunt multi Dorei, dar la Bârlad, Dorel e chiar inteligent pe lângã cei pe care-i aveti dvs. la investitii. Bãi nene, asfaltul acela e în garantie, cum îl spargi?

Ioan Ciupilan – primar Husi

Nu-l mai chemati asa pe nepusã masã pe manager de la spital la Primãrie, cã omul o sã facã infarct. N-ati vãzut cã a venit în halat si în saboti ? Apropo, decât sã dati bani la lãutari, nu mai bine îi bãgati în reactivi la spital ? Nu de alta, dar o sã vinã controale la spital si o sã facã dosare penale si dvs. o sã dati vina tot pe Tãtaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Da, da, la comisia de munca de la deputați și mama lui a luat amendă 20000 lei pentru MUNCA LA NEGRU… JENANT, secretarule de comisie de munca de la deputați… La dumneavoastră se poate, asa i?

  2. Boroș un nemernici, a spart Bârladul fără milă, cică dacă nui mai iese se duce la Simila unde prietenul Vasilică a șters la cur o babă și i-a lăsat o cocioaba .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.