18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti grijã cã aveti în partid un consilier local cam „machitor”, iar pesedistii au devenit foarte sensibili la acest subiect, de când fostul primar Cristea s-a pensionat. Si apoi, dacã pune Pavãl vreo sedintã de CL pe 9 martie, e nasol, cã n-o sã-i ajungã cele patruzeci de pahare si o sã le bea si pe cele ale lui Bahrim. Cum mai uitã unii vremurile când în primãrie se trãgeau niste betii crâncene!

Solomon Adrian – deputat PSD

De nervi cã nu vã ieseau voturile pentru amendamentele de la Buget, la comisiile reunite v-ati luat de covrigii lui Tudor Polak. Fiind secretar, omul îsi fãcea datoria de partid cu numãratul, când dumneavoastrã ati urlat la microfon de v-a auzit si ProTv-ul: „Bãi, dacã asa numãrai si covrigii la tine cum numeri acum, în trei zile dãdeai faliment!”. Bine cã nu dã Mustafa faliment cu shaormeria!

Edi Popica – deputat PSD

Ai naibii liberalii ãstia! La comisii nu au tinut cont de niciun amendament de-ale dumneavoastrã. L-ati chinuit si pe Floriol sã le inventarieze, a scris si sãracu’ Irinel Stativã vreo trei pagini de caiet studentesc cu tot felul de propuneri si nimic. Bine cã a rezolvat Solomon cu numãratul covrigilor lui Polak, cã nu i-ar fi iesit inventarul!

Bîca Iulian – senator PNL

De când liberalii au pus gând rãu pensiilor speciale, dvs. ati decis sã purtati insigna partidului cu vârful în jos, în semn de protest. Pãi de ce trebuie sã cumulati salariul pe pensia de fost militar? Ei nu au vãzut cã dvs. nu ati apucat nici mãcar un leu sã strângeti pe card? Cã doar de aceasta ati completat rubrica cu zero, ca sã vadã tot poporul cã nu aveti bani.

Botez Mihai – deputat USR

Vã felicitãm cã, în sfârsit, l-ati convins pe Boros s-o punã pe Vintilã viceprimar. E doar o victorie de etapã, mai urmeazã si altele. Primãria mai are o grãmadã de deconcentrate. Pânã atunci, tineti-vã de niste promisiuni fãcute unor oameni de afaceri, în timpul când erati în opozitie, care asteaptã de la dvs. o altã viziune, mai ales cã ati preluat conducerea Ministerului Fondurilor Europene.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Acum, cã a trecut si valul numirii prefectilor si a subprefectilor, a venit momentul numirilor în deconcentrate. Aveti o misiune grea, mai ales cã trebuie împãrtite si cu cei din USR si Plus. Cele mai „grele” deconcentrate sunt APIA, Finantele, AFIR, ISJ, ITM, AJOFM, Pensiile si, de ce nu, la IPJ, Vamã, Politia de Frontierã. Caracatita PSD e întinsã bine, peste tot, si are o putere de autoapãrare ce n-ati vãzut!

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Acum, cã ati terminat-o cu vândutul conductelor vechi de la Aquavas, iar procurorii v-au albit ca pe fundul unui bebelus, vã vindem un pont. Are Pavãl niste conductori de cupru, ce au rãmas de la vechile troleibuze si e pãcat sã se oxideze. Dacã tot ati strâns romii sã-i sãrbãtoriti din bani publici cu ocazia dezrobirii, nu ar fi fost bine sã le dati vestea cã le mai vindeti niste cupru la pret sukar.

Mircea Gologan – Prefect judetul Vaslui

Alde Lãudatu s-a antrenat prin Egipt pentru functia dvs. Vedeti cã o sã vinã cu deprinderi faraonice si va fi greu de dezvãtat. Atunci o sã vedeti dvs. ce înseamnã cu adevãrat administratie publicã localã. Pânã atunci, mai verificati-i pe cei care fac întrebãrile pentru concursuri. Nu de alta, dar o sã-i întrebe pe fochistii de la centralele termice din Primãrii, cum se suspendã un prefect.

Trifan Ciprian – Vicepresedinte CJ Vaslui

V-am urmãrit cu atentie în emisiunea de la Husi, de pe Facebook, si ne gândeam cã v-a trimis Buzatu sã aflati cam cu cât vrea sã vândã individul din Corni terenul pentru drumul judetean. Dar dvs., nimic. Ati mers doar pe realizãri, pe cât de bun si frumos e CJ si Dan Marian. Acum, cã liberalii iar nu au votat cumpãrarea terenului si dvs. nu ati aflat cât costã terenul, Buzatu de unde o sã stie cu ce bani sã se ducã la Husi?

Vasile Pavãl – primar Vaslui

V-au enervat tare oamenii de pe strada Crizantemelor care s-au plâns la presã de blocul lui Micu care are locuri de parcare pe acoperis. Cã ati si trimis trepãdusii sã  îi ia la întrebãri. Nouã ne-a plãcut misiunea cerberilor care au descins la o spãlãtorie de la inttrarea în Vaslui si le-au trasat proprietarilor o treabã imposibilã. Sã nu mai facã masinile care ies din spãlãtorie dârã de apã pe stradã, cã „se vede urât”.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Domnule primar, nu mai fiti mânã largã cu romii. Pentru ce le-ati dat 1500 de lei la Ziua Dezrobirii? Nu aveau suficienti bani la protocol? Noi am crezut cã numai la Vaslui sunt unii politicieni care au apucãturi de acest gen, dar vedem cã si dvs. ati devenit sensibil la acest subiect. Ia puneti-i la muncã sã vedeti dacã mai au asa chef de dezbateri.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati retras pe ultima sutã de metri vânzarea unei centrale termice de pe ordinea de zi a Consiliului Local. Cine v-a fãcut bau? Sã nu ziceti cã Sica, fiindcã nu credem. Ori nu a sãrit la cap corespunzãtor potentialul cumpãrãtor. Suntem curiosi la urmãtoarea sedintã ce veti face. Cã vã mãnâncã degetele si pe Ion Iacob interesele.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here