-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Dacã pentru dumneavoastrã e clar cã Boros nu poate fi niciodatã candidatul PSD la Primãria Bârlad, la Vaslui unii se încãpãtâneazã si lucreazã la acest proiect. Ce-i drept, cel care bagã sula prin gard e nimeni altul decât prietenul dvs. Dan Marian, noul strateg din ograda lui Buzatu.

Edi Popica – deputat PSD

Colegul dvs., deputatul Solomon, a fost transant în fata lui Buzatu, nu Boros la Primãrie. Dvs. însã sunteti sovãielnic. Încã n-ati iesit puternic la atac. Pãcat, acum PSD Bârlad are cel putin trei candidati vandabili si putem sã-i enumerãm în ordinea notorietãtii: Gabi Plãcintã, Dorin Apostu si Neculae Bobeicã.

Gabriela Cretu – senator PSD

În ultima perioadã sunteti tot mai prezentã în judet. Vã este teamã cã o sã rãmâneti pe afarã la urmãtoarele alegeri. Nu e cazul. Miticã e celebral, chiar dacã se lasã condus de impresiile unei fufe. Ati fost chiar si la Constanța, unde ati reprezentat PSD Vaslui. Frumos!

Tudor Polak – deputat PSD

Nu prea a stat vacant postul de prim-vicrepresedinte la PNL Municipiul Vaslui. În locul lui Arcãleanu a fost ales Robert Vlada. Nu stim dacã mutarea se pliazã pe strategia dvs., însã organizatia a arãtat cã are resurse chiar si dupã plecarea lui Arcãleanu la partidul de troscot al lui Orban.

Raisa Enachi – deputat AUR

Sã nu fiti supãratã cã nu a venit lumea la protest. Asa e la Vaslui, se dau mai greu la proteste. Cu timpul, se învatã. Asa a fost si la Revolutie. La început au fost vreo trei oameni si dupã vrea câteva ore s-a umplut piata. Le este fricã vasluienilor, dar dacã vãd cã nu li se întâmplã nimic, dau nãvalã.

Mihai Botez – deputat USR

Am vãzut cã iar ati coborât la firul ierbii, prin Bârlad. Cetãtenii nu au fost atât de entuziasmati sã vã vadã, însã au fost respectuosi. Sã nu încercati schema asta si la Vaslui, cã nu o sã fie la fel. E bine cã ati ales varianta TV on-line cu Trifu.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am înteles cã în ultima perioadã serviti masa la Cãrnitã, la hotel, cu strategul Dan Marian. Suntem încântati sã vedem o asa frumoasã relatie de prietenie pe care o aveati cu omul cu care în trecut v-o trãgeati la jioale.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Am înteles cã distribuiti poze interzise prin CJ. Aveti grijã sã nu vã prindã Nuta, cã nu mai pupati subprefect oricât de multã influentã au lojele dvs. masonice în PSD. Te pui cu Nuta, te pui cu poporul si cu talpa partidului. Asa cã, lãsati-o mai usor cu bãscãlia!

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Suntem si noi curiosi sã aflãm ce fisã a postului aveti la CJ Vaslui. Sau, mai exact, ce atributiuni v-a dat presedintele Buzatu. Întrebãm acest lucru pentru a vedea realizãrile dvs. directe. Din câte stim noi, aveti doar Digitalizarea în subordine, acolo unde l-ati pus pe distinsul patron de crâsmã director. Si realizãrile se vãd pe linia aceasta.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

V-am vãzut foarte implicat la topul firmelor. Acolo ati rostit un discurs istoric, spunând cã în Vaslui avem doar 17.000 de angajati, dintre care 40% la stat si 60% la privat. Întrebãm si noi, ca prostii, restul pânã la 150.000 de oameni, adicã 133.000, unde sunt? Hai, cã or fi vreo 20.000 de pensionari si vreo 10.000 de copiii, dar cealaltã sutã unde e?

Ciupilan Ioan – primar Husi

De când jupân Sergiu a ajuns boier mare în PSD Husi, am observat cã si-a schimbat si locul în sala unde se tine CL. Nu mai stã planton, lângã dvs., s-a retras în linia a doua, lângã usã, unde pe vremuri stãtea Gavrilescu. Oare vrea sã-si supravegheze consilierii pe care-i pãstoreste acum sau vrea sã ia un pic de distantã fatã de dvs.?

Dumitru Boros – primar Bârlad

Am vãzut cã ati fost premiat la Topul Firmelor. Probabil pentru câti bani ati dat prin încredintare directã la Wash Expert. Fiindcã si ei au fost printre cei mai buni oameni de afaceri premiati din Bârlad. Premiul dvs. e mai convingãtor decât cel primit de Vaslui, fiindcã primarul Pavãl, pentru a fi sigur de trofeu, a cumpãrat douã pagini de publicitate în catalogul Camerei de Comert.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.