6.9 C
Vaslui
10-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Ati fost în Portugalia si ati ratat lansarea de carte a lui Jenicã Rusu de la CARP „Elena Cuza” din Bârlad. Un eveniment la care a fost toatã spuma clasei conducãtoare. Am vãzut cã ati trimis-o sã vã reprezinte pe Roxana Feraru, care a avut un discurs nãucitor despre jurnalism, fake news si alte chestii.

Tudor Polak – deputat PNL

De când ati plecat în delegatie, omul pe care l-ati lãsat sã conducã partidul în locul dvs s-a descurcat minunat. Astãzi, Braniste numai un semn a fãcut si a dezlãntuit iadul galben în CL, când alde Barbu de la PSD s-a turat si a început sã întrebe de ce la procesul cu Sârbu de la Transurb sunt desemnati juristii sã facã apãrare si nu un avocat. Si uite asa, liberalii au întrebat dacã PSD a plãtit cheltuielile de judecatã CL-ului, în cazul procesului cu viceprimarii. Asa cã, mai bifati o deplasare, ca partidul sã creascã la Vaslui.

Irinel Stativã – deputat PSD

Noroc cã ati fost si dvs. în Portugalia, fiindcã nimeni din delegatia României n-a venit cu vreun suvenir. Dvs. ati luat câteva sticle de lichior, trei magneti de frigider si un tricou cu Ronaldo. Asa da, mai venim din delegatie. În rest, am înteles cã le-ati explicat cum vine treaba cu pensiile speciale în România si portughezii au achiesat rapid la idee.

Edi Popica – deputat PSD

Ati rãmas singur în Parlament. Colegii dvs. fiind în delegatie, ati intrat într-un soi de depresie, asa cã ati constientizat cât de importantã e echipa. Când mai pleacã cei doi în delegatie, ca sã nu mai suferiti, vã sugerãm sã mergeti pe la Gabriela Cretu. O sã vedeti cã imediat o sã treacã timpul, atât de bunã companioanã este.

Mihai Botez – deputat USR

Dom’le, parcã mai veniti de acasã, dupã ce ati început seria postãrilor cu Edi Popica. Era si cazul, ne plictiseam îngrozitor. Adevãrul este cã scrieti bine si chiar ne gândeam cã atunci când n-o sã mai fiti parlamentar sã vã luãm în echipa Mincinosu’. Ne-a plãcut faza cu Edi Popica care-si minte alegãtorii, iar caricatura e genialã. TotusI, merita sã-l puneti pe cimpanzeul care-i bântuie creierii omului asezat pe o olitã.

Raisa Enachi – deputat AUR

Ati fãcut o declaratie politicã de la tribuna Parlamentului privind starea spitalelor din judetul Vaslui si ati spus cã se aflã într-o stare deplorabilã. Cu tot respectul cuvenit, nu putem sã fim de acord cu dvs. Spitalul Vaslui este în regulã, la Husi ar putea fi raiul pe pãmânt, dar cu alt manager, iar la Bârlad nu mai este dracul asa de negru ca în trecut. La Negresti, tocmai s-a predat amplasamentul celor de la CNI pentru investitii. Asa cã, dati-l afarã pe cel care v-a scris declaratie politicã. E pe lângã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Suveranii autentici de demult ai acestor tinuturi sunt mici copii pe lângã prestatia dvs. de republican. Pãi cum vine asta, coane Miticã, cã dãm bani cui vrem noi, iar celor care cu adevãrat au nevoie le arãtãm degetul mijlociu. Paranghelia a ajuns acum obiectiv strategic de trebuie finantatã din bugetul de rezervã al CJ, iar cazurile sociale sunt lãsate deoparte. Am vãzut cã nu vã pasã de Negresti, care din prostia fostului primar PSD trebuie sã plãteascã un million de euro. Nici pentru ei nu sunt bani, normal!

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Vedeti cã Buzatu si ai lui au luat-o razna. Cum adicã sã repartizeze din fondul de rezervã al CJ bani pentru Zilele Husului ? Unde-i urgenta sau calamitatea ? Credem cã aceastã hotãrâre trebuie atacatã în contengios, cã mâine, poimâne, o sã plãtim din fondul de rezervã si deplasãrile lui Dan Marian cu masina institutiei la casa de pariuri.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Stim cã sunteti pasionat de IPJ si vã tot lãudati cã dvs. faceti cãrtile în institutie. Asa cã vã dãm un sfat. Identificati cine-i tipa care era în masinã cu nenea acela în fundul gol care s-a pensionat si scoteti-o din operativ, fiindcã e șantajabilã. Iar aceasta actioneazã taman în zona fierbinte a Murgeniului, unde dvs. pe vremuri instaurati zona specialã, când clanurile se luau la trântã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Degeaba v-ati mirat. Locurile de joacã din curtea grãdinitelor din Vaslui chiar au 40 de ani de când nu s-au modernizat. Mai bine luati-le roti de lemn ãlora din Primãrie care au în subordine aceste institutii si se ocupã cu investitiile, cã nimic nu fac pentru banii pe care-i primesc ca salarii. Stau si joacã Solitaire si atât.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Nu mai asmutiti oamenii pe noi. Nu asa cresteti în ochii electoratului, jignindu-ne pe noi. Mai bine uitati-vã în curtea dvs., cã vã faceti de râs. Au pus desteptii aceia de ziaristi pe care-i aveti la comunicare pe FB o pozã cu un câine fioros si un anunt cã aceastã bestie umblã liberã pe strãzile Bârladului, de ati bãgat lumea în sperieti. În realitate, câinii care chipurile au scãpat de sub control erau niste cãtelusi mai cuminti decât maidanezii.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati vãzut cã minciuna are picioare scurte. V-ati luat de noi când am scris în ziar cã ati cheltuit din bugetul local o cãciulã de bani pentru artistii de la Zilele Husului, gen Carla’s Dreams, plãtiți cu 25.000 de euro si ati tipat în CL cã banii sunt din sponsorizãri de la firmele din Husi. Si, când colo, banii au venit de la CJ Vaslui. Pãi acum ce mai ziceti, domnule pimar? Cine e mincinosul, noi sau dvs.?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.