spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

N-ati fost la defilare, nici la Bârlad, nici la Vaslui. Bine, nici nu v-a chemat nimeni. Boros s-a fãcut cã plouã, la Vaslui nu avea rost sã mergeti, fiindcã sefu’ Buzatu lipsea. Ati stat acasã si ati numãrat banii, pardon, cãteii.

Edi Popica – deputat PSD

I-ati tras clapa lui nasu. Nu l-ati anuntat cã veniti la defilare la Vaslui. Poate ar fi mers si el. Ati fost la munte, v-ati sãrbãtorit socrul, dupã aceea pe dvs. si repede ati dat o fugã la Vaslui, sã punctati evenimentul.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

V-a tras o limbã prefectul de Ziua Nationalã de n-o sã mai creascã pãr mult timp în acele zone unde v-a pupat. Ori era beat când a scris mesajul, ori îi crescuse bãrbãtia de la adrenalina de cavaler.

Tudor Polak – deputat PNL

V-ati luat gemenii la parada militarã si, din cauza frigului, v-ati dat repede la dos. Ar fi mers un ceai cald cu rom sã vã încãlziti, dar nu puteati, cã vã vedeau copiii. Pãcat cã nu a fost adusã si tehnicã militarã la defilare. Ar fi meritat cei mici, care au înghetat degeaba de frig.

Raisa Enachi – deputat AUR

Am asteptat de la dvs. mai multã actiune de Ziua Nationalã. Slab de tot! Si reactia dupã declaratia UDMR din Parlament a fost una slabã. Totusi, sunteti partidul care apãrati valorile nationale. Cum sã strige acel trãdãtor de la Tribuna Parlamentului, cã Ardealul nu e pãmânt românesc !

Mihai Botez – deputat USR

Ati început si dvs. sã umblati cu Cartea Neagrã a guvernãrii PNL-PSD. Au mai încercat si unii în trecut manevre de genul acesta si nu au fãcut mare lucru. Oamenii asteaptã astãzi solutii ! S-au sãturat sã audã cã guvernantii furã. Ei vor sã stie ce veti face dvs. la guvernare dacã vi se dã puterea.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Când ati vãzut cam ce mãlai se cerne pe la CSM lui Pavãl, v-ati spus cã e cazul sã aibã si CJ echipã de fotbal. De abia asteptãm derbiul Vasluiului, CSM – Pavãl vs. Dorobanti – Buzatu. E bine cã aveti oameni pregãtiti în staful dvs. de consilier care se pricep la fotbal. Pixi de abia asteaptã.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Bãi nene, lasã-ne frate cu odele tale de pe Facebook. Ori ti le-a scris Floriol, ori erai beat. Cã, la un moment dat, nu se întelege nimic din oda dedicatã lui Tãtaru. Cum adicã vine treaba asta: „medicul Nelu Tãtaru, un român adevãrat, un om dedicat si aplecat cãtre cei suferinzi, cãtre familiile lor si cãtre toti cei sãnãtosi”. Pãi, hotãrãste-te pe cine ajutã doctorul: ori pe cei suferinzi, ori pe familiile lor, ori pe cei sãnãtosi. Noi stim cã ai vrut sã fii obedient, dar puteai spune simplu: „Nelu Tãtaru este un român adevãrat, dedicat vasluienilor!”.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Ati cam întârziat la paradã. Fie v-a mai oprit un pic Jan la Husi, ori s-a defectat Digitalizarea. De când vã conduce Iliutã masina, ajungeti cu întârziere la toate întâlnirile. Numai la pariuri sunteti punctual.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Pe vremuri, când erati sãrac si iubit de vasluieni, aveati o cãciulã cu bordurã din blanã de nurcã, asa cum se poartã la Vaslui, iar acum ati dat-o pe americãnisme. V-ati tras pãlãrie de mason, cu boruri largi, de parcã ati fi Virgil Cadãr de la USR.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã este asa de fricã de Solomon, încât nu-l invitati la manifestãrile prilejuite de 1 Decembrie. Pe vremea când era el la butoane cu nea Titi, vã invita fãrã niciun fel de rezerve. Bine, nici nu vã punea mos, nici nu vã dãdea cuvântul, dar avea bunul simt si vã chema. Asa cã, revizuiti-vã atitudinea.

Ioan Ciupilan – primar Husi

S-a cam rupt lantul de iubire între dvs. si Boeru, omul care a preluat de curând presedintia PSD Husi. Omul deja se viseazã pe cai mari si am înteles cã vã cam toarnã la Vaslui, la sefu. Vedeti, dacã i-ati dat nas lui Ivan, el se suie pe divan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Bouros are mari probleme in a intelege ca ,,1 Decembrie,, este ziua tuturor cetatenilor romani, si toti reprezentantii poporului au dreptul sa se exprime cu aceasta ocazie!Ranchiuna,razbunarea si dusmania,caracteristici determinante ale caracterului Bourosului, si-au pus amprenta si de aceasta data!Primarul ,dusmanos,invidios si viclean a inceput incet ,incet sa-si dea arama pe fata, si cetatenii barladeni vor mai avea de suportat parsivitatea,ignoranta, aroganta, cinismul, tupeul, impertinenta, neruşinarea, obraznicia acestuia!

  2. De ziua națională Boroș a fost înconjurat de infractori și arestați care dădeau mărunțel din buze, de frig sau de supărare ca ia scos boul în ploaie , parca au inaugurat clinica medicala la cum priveau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.