2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Raisa Enachi – deputat AUR

Nu prea aveti oameni de încredere la Vaslui. Coroana pe care ati comandat-o pentru Ziua Nationalã nu a mai fost depusã. Si reprezentantul Primãriei însãrcinat cu inventarierea coroanelor si stabilirea ordinii de intrare în ceremonie s-a mirat. Coroana era pe rastel, dar nimeni nu a dus-o.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

L-am auzit pe Rafila spunând cã este pregãtitã legea prin care pacientii care vor sã meargã la un anume medic în spital sunt nevoiti sã plãteascã o taxã. Dacã va întra în vigoare o astfel de prevedere, la spitalul din Husi va fi veselie. Managerul îsi va face bugetul doar din taxele pe care pacientii le vor achita pentru a ajunge la dvs.

Edi Popica – deputat PSD

Am auzit cã vreti sã vã faceti o trupã de mascati si sã mergeti acum, la sfârsit de an, cu capra pe la primari. Faceti acest lucru fiindcã sunteti într-o vizibilã scãdere a popularitãtii în rândul membrilor de partid. Sã-l luati si pe Floriol cu dvs., cã el vã face textele pentru urãturi.

Adrian Solomon – deputat PSD

Nu-l iertati deloc pe Boros I-o trageți din toate pozitiile. De curând a fost pe centurã sã culeagã laurii, iar dumneavpastrã l-ati adus cu picioarele pe pãmânt, amintindu-i de gropile si dezastrul din Bârlad. Pentru ultimul comentariu de pe FB, aveti de la Marcel Boul nota 10.

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti un pic grijã la viceprimarul Braniste, cã saracul nu stie de nicio culoare cum trebuie sã procedeze ca sef al Opozitiei unite din CL. La 1 Decembrie, în loc sã se concentreze pentru un discurs al sãu din partea CL, acesta era preocupat cã primarul nu are în piept cocarda tricolorã.

Andrei Busuioc – senator AUR

Ati început sã colindati judetul si sã strângeti de la primar viitoarele amendamente pe care le veti aduce la Legea Bugetului. O miscare inteligentã fiindcã, la momentul acesta, pe primarii din judet nu-i mai bagã nimeni în seamã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati plecat ca bãietii la statiune, la Herghelia, în judetul Mureș. Se pare cã ati gãsit alti sponsori, fiindcã cei vechi au rãmas acasã pe cuptor. Apropo, dar de ce nu vã duceti la tratament la Bãcesti ? Nu ziceati dvs. la Realitatea TV cã Vasluiul e o zonã turisticã de prim rang si cã lucrati la o strategie durabilã pe turism?

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Ar trebui sã-i luati de urechi pe cei de la Politie, în special pe cei de la Crimã Organizatã, cã au ajuns de râsul lumii cu acele e-mailuri de amenintare cu bombã. Mâine acestia vor spune cã e bombã si la spital sau chiar la CJ Vaslui. Vreti sã iasã afarã toate functionãrimea din Palatul Administrativ? Pãi o sã se umple Piata Civicã.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

De când ati aflat cã a câstigat pânã si Marcelicã 2 miliarde la pariuri, chiar la agentia de pe Traian, unde jucati si dvs., v-a cuprins gelozia si ambitia. Ati mai rationalizat sumele si ati pus în fiecare zi bilet la pariuri. Pânã acum, nimic. Campionatul Mondial din Qatar e total pe dos.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Șefa dvs. de la Resurse Umane (fosta secretarã pe care ati avut-o si la Goscom), cu cinci oameni în subordine, are gradatia 2, iar Catanã de la Politia Localã, care e director, are gradatia 1. Asta înseamnã cã cei doi iau cam aceleasi salarii. V-ati rãzbunat pe Catanã, fiindcã acesta nu a vrut sã-l punã pe feciorul colonelului Smântânã jurist la Politia localã?

Dumitru Boros – primar Bârlad

V-ati distrat bine cu sefa de la Bibliotecã la bairam, de Ziua Nationalã. V-am vãzut prinsi în horã si jucati cu mare patos. Apropo, la domnul general ati plãtit meniul din bani personali sau a fost sponsorizarea acestuia? Cã parcã nu am crede cã s-a decontat ceva de Primãrie. Meniul domnului general a fost cam piperat de 1 Decembrie, 165 de lei/persoanã.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Nu mai faceti regii pe la CL cu consilieri care-s multumiti de cum au fost tratati în spital, cã vã faceti de râs. Acolo aveti o problemã serioasã de management, cu toate neamurile pe care le aveti pe functii. L-ati adus acum si pe fratele finului dvs. la investitii. Mai bine îl puneati la curãtenie, la Popa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.