spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Sunteti destul de violent în plenul Parlamentului. Când l-ati zãrit pe senatorul AUR Andrei Busuioc, v-ati înfoiat precum curcanul si ati sãrit la gâtul sãu: „Bãi, ce tot îi cãlãresti pe primarii nostri? Nu ti-e rusine? Du-te si dã bani la primarii tãi! Dar stai, cã am uitat cã voi nu aveti primar”. Omul nu v-a zis nimic, însã a depus banii pe care AUR îi avea în amendamente pentru judet, dvs. i-ati dat lui Buzatu.

Adrian Solomon – deputat PSD

De la o vreme, am observat cã Edi se fereste sã stea în anturajul dvs. O fi primit vreun ordin, ori încearcã sã arate cã a crescut si nu mai are nevoie de babysitter. Noi suntem de pãrere cã greseste dacã o judecã asa. Apropo, dvs. de ce i-ati dat banii din amendamente lui Buzatu, la CJ? Pe Stativã si pe Popica îi înteleg, cã ei nici nu stiu cum sã le dea în altã parte, dar dvs., da!

Raisa Enachi – deputat AUR

Vã dati mare cã ajutati judetul Vaslui, dar se pare cã doar Busuioc o face de la dvs. din partid. Omul stie sã facã amendamente si iatã cã a si reusit. A dat chiar mai multi bani decât a primit fiecare parlamentar. A triplat potul. Bravo lui! Stim cã l-ati luat la rost, dar am aflat cã pe om îl doare undeva!

Mihai Botez – deputat USR

La PSD, conducerea partidului a luat de la fiecare parlamentar câte 200.000 de lei si le-a dirijat cãtre niste proiecte nationale, cum ar fi realizarea unui patinoar la Bucuresti, studiul de fezabilitate la un aeroport Galati-Brãila, dar la dvs., la USR, partidul v-a luat toti banii. E normal ca Solomon sã vã întrebe: „Mi’ãitã, ce-ai fãcut cu banii?”.

Tudor Polak – deputat PNL

Banii din amendamente i-ati dat la Bârlad lui Bîcã si Boros, de parcã la Vaslui nu ar fi fost nevoie de ei. Probabil cã ati uitat cã vasluienii au fost cei care v-au votat, nu bârlãdenii. Am înteles cã nu ati vrut sã stricati orzul pe gâstele lui Pavãl, dar puteati sã dati banii la comunele din jurul Vasluiului, cum ar fi la Muntenii de Jos sau în suburbie, cum ar fi la Braniste la Brodoc.

Irinel Stativã

Acum, cã sotia dvs. va iesi la pensie de la Judecãtorie, o sã vedeti cã Buzatu nu o sã mai fie asa de mãrinimos cu dvs. în ceea ce priveste o nouã candidaturã pe listele de la Camera Deputatilor. O sã vã explice cã mai trebuie rotite cadrele, cã e nevoie de sânge proaspãt etc, etc. Noi vã recomandãm sã stati pe lângã Solomon. Cu el mai aveti sanse sã prindeti un mandat.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã v-ati tras frigider în sala de sedinte. Probabil cã vã pune acolo Anuta shake-urile cu brocoli si telinã la rece. Noi facem pariu cã puneti o cinzeacã la congelator. Dacã tot ati luat frigider, zicem sã donati un raft si la colegiii de la ALDE. Vine Bitu de la digitalizare, mai bagã niste cocktailuri cu rom la rece, cã alde Turcu nu functioneazã cu telinã. El zice cã si asa, fãrã telinã, tot în putere e.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Ati fãcut o sedintã cu ALDE la Centrul de Afaceri, de femeile de serviciu au zis cã e o întâlnire cu crescãtorii de animale. Am vãzut si tendinta din discursul dvs., cum cã trebuie fãcut totul pentru PSD. Vosganian a fost mai diplomat, a zis cam acelati lucru, dar îmbrãcat altfel. Omul e subtil, iar la dvs. nu e cazul. De asta nici Boros nu vrea sã lucreze cu dvs. Zice peste tot cã „nu dã un cal pe un mãgar ca dvs”.

Daniel Onofrei – prefect Vaslui

A fost o sedintã de CJ la Vaslui, unde dvs. ati fost invitat. Acolo a fost circ cu Arcãleanu, caruia brusc i-a crescut rânza în el si s-a tipat la liberali. Puteati sã-i bateti obrazul, ca secretar general al PNL, cã acesta ocupã un loc al partidului si el se trage în bãrci cu Forta Dreptei. Bine, o sã spuneti cã nu aveati voie sã vorbiti în plen, dar mãcar la final.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

L-ati schimbat pe Catanã si ati pus un polifrici la comanda Politiei Locale, pânã veti aduce un pensionar de la MAI. Vedeti cã Catanã nu se lasã cu una cu douã. Zice cã are multe bombe adunate si cã o sã le arunce pe piatã. Noi de abia asteptãm.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati prostit loialistii din partid cã Boc, primarul Clujului, vã sustine, iar când o sã vinã acesta la conducerea partidului, pe dvs. o sã vã reabiliteze si asa o sã mai prindeti un mandat de primar. Spionii nostri care au fost la Ateneu, acolo unde dvs. ziceti cã ati discutat cu BOC, ne-au spus cã nici n-ati vorbit cu el, decât „ce faci colega” si cam atât.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Iar e zarvã la spital. Medicamente nu sunt, iar reactivi pentru analize au lipsit cinci zile. De pe data de 5 decembrie, pânã pe 9. Ati vãzut si ce a pãtit omul pe care l-ati pus sã spunã minciuni la CL. I s-a întors în mai putin de douã sãptãmâni. Omul, de rusine, si-a dat demisia din CL. Cât despre manager, ce sã mai spunem ? Omul trãieste în alte stratosfere. Cicã le-a spus doctorilor, la raportul de gardã, cã spitalul e pe plus 700.000 de lei, de parcã ar fi societate comercialã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.