spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

L-ati torpilat pe Boros cu tot felul de stampile pe care i le-ati dat, sacadat si bine tintite. Tema? Trãsnãile pe care acesta le face în Bârlad. Acum primarul vã rãspunde, lansând un sondaj în care întreabã cetãtenii dacã sunt multumiti de cum aratã orasul si de cum lucreazã functionarii din primãrie cu fondurile europene. Datele le centralizeazã fostul puscãrias de la ADS, acum mare sef peste proiectele europene din Primãrie.

Edi Popica – deputat PSD

Ati ratat cel mai tare moment pe care Buzatu l-a organizat în plenul CJ de ieri. A adus niste moldoveni si ucrainieni sã vorbeascã despre investitii, colaborãri locale etc. Trebuia sã mai vinã Doga sã cânte valsul sãu celebru, cã imediat venea directorul economic si deconta nota acestor cetãteni de peste Prut, pe care Buzatu îi miluieste cu mare precizie, ori de câte ori e nevoie.

Raisa Enache – deputat AUR

De când îl aveti înregimentat politic pe fostul sef al Curtii de Conturi, primari precum Vasile Pavãl tresar. Ieri, în sedinta de CL, acesta a spus cã a tinut cont si de … amendamentele venite de la AUR. Ca si cum acest partid ar avea consilieri locali. Noi vã felicitãm de performantã si n-ar fi rãu sã-l învãtati si pe Simion cum sã-si treacã amendamentele când se voteazã bugetul tãrii.

Tudor Polak – deputat PNL

De când nu mai sunteti presedinte PNL la Vaslui, dar mai ales de când v-ati dus la Bucuresti sã-l turnati pe sefu Tãtaru, colegii dvs din Parlament au început sã facã bancuri pe seama dvs. Circulã chiar douã destul de reusite. Subiectul este cum dumneavoastrã mergeti la consult la doctorul Tãtaru. Continuarea nu o dãm, cã nu vã este favorabilã.

Mihai Botez – deputat USR

Nu prea întelegem de ce consilierii dvs. din CL Vaslui sunt persiflati de functionarii PSD din Primãrie, iar un amendament de bun simt, privind înfiintarea unui cabinet stomatologic pentru elevi, nu a trecut prin CL, mai ales cã detineti majoritatea ! Vedeti ce se întâmplã! Ideea unui astfel de cabinet chiar e binevenitã, iar bani sunt. Mai tãiati de la bugetul cu instruirea profesionalã a functionarilor.

Irinel Stativã – deputat PSD

Umblã vorba prin PSD cã v-ati resemnat si cã deja visati sã vã pensionati, ferm convins cã nu mai aveti nicio sansã sã iesiti parlamentar. Vreti astfel sã crosetati pulovere cu sotia, proaspãt beneficiarã de pensie specialã. Si dvs. o sã aveti o pensie specialã mãrisoarã, la câti ani ati dormit în Parlament.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Iar v-ati certat cu Anuta dupã ce ati fost în teritoriu. Biata fatã o sã facã accident la un moment dat. Chiar nu vã este milã! Noi stim cã nu prea mai sunteti sensibil la dorintele ei, dar puteti sã-i explicati cu binisorul. Vrea si ea ca oamenii ei sã intre mai adânc în structurã si dvs. nu vreti.

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

Când v-a vãzut Vasile Pavãl în liftul ce urcã în sala de sedintã de la CL, era sã facã infarct. A întrebat dacã sunt probleme, mai ales cã erati cu proaspãtul sef de la PNL Vaslui, Robert Vlada. Bugetul construit de PSD a trecut ca pe vremuri, când Cristea avea majoritate absolutã. Doar USR ce a mai comentat, în rest liniste si pace.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

De când Buzatu nu v-a aprobat intrarea în PSD, dvs. ati început sã lucrati pentru AUR. Ati început sã-i chemati pe unii proscrisi din PNL si sã le explicati ce perspective au în viitor cu partidul lui Simion. Dvs. trageti nãdejde cã astfel o sã mai rãmâneti în cãrti pentru un post de prefect sau subprefect si dupã 2024.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Iar ati dat o cãrutã de bani la CSM, 8 milioane de lei, cam 1,6 milioane de euro. Dacã pe vremuri bãgati banii acestia la FC Vaslui, pãi defilam prin Europa. Acum fac instructie cu fotbalistii vasluieni Recolta Laza si Avântul Gârceni. Si la spectacole si concerte aveti un buget bunisor. Sã aibã si nea Vasile cu scena din R. Moldova bani de mers în concediu.

Dumitru Boros – primar Bârlad

De când l-ati adus în primãrie pe Drãgan, fostul director de la ADS care a petrecut o vreme si pe la Beciul Domnesc, banii europeni parcã ocolesc si mai mult Bârladul. Si nivelul credibilitãtii municipiului a crescut cu aceastã mutare. Probabil cã si asta vreti sã mãsurati în sondajul de opinie pe care-l faceti.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Acum, cã a trecut si acreditarea si bãtaia, puteti sã-l premiati pe manager. Vã recomandãm sã-i faceti un bust în fata spitalului, cu mesajul: „Sã moarã si capra vecinului!” Vedeti cã chestia aceasta cu statuia si cu capra vecinului e viralã în Bucuresti. Deja s-au amplasat cinci astfel de statui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.