spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon: Ati vãzut în direct pe telefon cãutarea spânzuratului în sediul PSD! La un moment dat, cel care filma spunea în live-ul sãu „uite, aici este un manechin…”. Când s-a întors, si dumneavoastrã l-ati putut vedea pe ecran pe Tãranu. Acesta a izbucnit, spunând: „sã moarã Jan, s-a spânzurat românul”. Noroc cã n-ati zis Gibilan.

Eduard Popica: Dumneavoastrã ati fost printre primii lideri din PSD care l-ati vãzut pe Tãranu în streang. De o sãptãmânã aveti insomnii. Ati vrut sã vã rãzbunati si pe Buzatu si l-ati chemat la sediu sã-l vadã si el pe spânzurat, însã acesta n-a cãzut la fenta dumneavoastrã.

Tudor Polak: V-ati serbat ziua de nastere departe de ochii curiosilor, tocmai în Spania. V-a priit, mai ales cã ati fost într-un anturaj mai intim, doar cu familia. Pentru dusmani ati scris un mesaj precum Bãsescu: aici sunt banii dumneavoastrã!

Raisa Enachi: Noi de multe ori am bãnuit cã nu prea stiti ce scrieti pe Facebook. Din acest motiv, Marcel Boul v-a si pregãtit un premiu special. Pe noi ne amuzã teribil postãrile dumneavoastrã de pe Facebook, pe care le numiti „exclusivitãti”, dar pentru noi sunt lucruri obisnuite.

Andrei Busuioc: Ati fãcut un transfer foarte bun la AUR, l-ati luat pe Sandu Vasilache de la Duda Epureni. Desi nu dumneavoastrã vã ocupati de recrutãri, se pare cã aveti ochi.

Mihai Botez: Aveti grijã cã s-a dat startul în USR la incompatibilitãti, sã nu cumva sã fiti agãtat si dumneavoastrã. În rest, sunteti de lãudat, întrucât reusiti sã tineti alianta cu PNL-ul în CL la Vaslui si Bârlad.

Dumitru Buzatu: Cã tot se apropie numirea directorului la Centrul „Dimitrie Cantemir”, unii care se vãd directori acolo au început sã compunã melodii de glorificare a faptelor dumneavoastrã. Sã aveti grijã totusi ca acei artisti sã nu ia bãtaie. Dar nu de la electorat, ci stiti dumneavoastrã de la cine…

Garincha Onofrei: De când ati descoperit puterea tonomatelor din presã ati început sã le recomandati prietenilor. Aveti totusi grijã cã acest joc e cu douã tãisuri, iar de multe ori toate aceste lucruri se pot întoarce împotriva dumneavoastrã. Lãsati tonomatele în slujba profesionistilor.

Mircea Gologan: Ati reusit sã infiltrati un om bine instruit în anturajul colegului dumneavoastrã Onofrei, pe care acesta îl considerã prieten. Vã felicitãm, astea sunt cu adevãrat aptitudini specifice statului paralel.

Vasile Pavãl: De când vã trimite Catanã cereri cu solicitãri de informatii pe Legea 544, ati decis sã mai angajati la „Documentare” încã douã persoane. De data aceasta, posturile sunt de functionari publici. Pentru merite deosebite, se pare cã unul dintre ele este destinat chiar Geaninei Tofan, actualul documentarist, care e angajat contractual si nu ca functionar public. Asta da promovare, trãiascã Catanã!

Dumitru Boros: V-ati gândit sã nimiciti presa la Bârlad, încât mai vreti sã transferati încã douã persoane. Nu le spunem numele, pentru cã sunt singurele care au mai rãmas neofertate de cãtre dumneavoastrã. Mai bine v-ati angaja un avocat, pentru cã sunt atât de multe plângeri la DNA sau la Parchet si chiar o sã aveti nevoie.

Ioan Ciupilan: Dupã ce ati pãcãlit electoratul cu soseaua de centurã, mai trebuie explicat si de ce taman acum v-ati decis sã depuneti studiul de fezabilitate, piesã de bazã pentru pornirea lucrãrilor. De abia acum ati reusit sã-i identificati pe toti proprietarii din teren care vor primi despãgubiri bãnesti dupã exproprieri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Asta cu Tofănel, ciripitoarea edilului, este comică maxim. La Vaslui este o teoremă, despre profesioniștii care se vând ieftin, pentru că cei neinstruiţi sunt plătiți mult mai scump.
    La ce te vinzi pe 2 lei fimeie, că peste vreo trei luni revin grilele de salarizare și veți fi iar o apă și un pământ. Sau așa ești tu, de vânzare pe nimic. Nu cred

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.