spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Sã vã trãiascã finii, mai ales finuta, cã tare scumpã si frumoasã e. De mire, nu mai spunem nimic. E trecut de-acum de 60 de ani si e de prisos orice compliment. Sã fie gros la pungã, sã poatã sã ducã mariajul.

Edi Popica – deputat PSD

Am înteles cã dvs. si cu colegul Stativã ati vrut sã-i furati mireasa lui Bobeicã, dar colegul de la Vaslui, usor neinspirat, a furat soacra micã. Omul asa întelesese, cã aceasta ar fi mireasa. Si era într-un fel normal, cã era mai apropiatã de vârstã de mire.

Irinel Stativã – deputat PSD

Sã vezi drãcovenie. Când a aruncat mirele Bobeicã buchetul miresei, cã asa se obisnuieste la ãia de au trecut peste 60 de ani, dvs. l-ati fi prins. Bucuros de capturã, v-ati entuziasmat atât de tare, cã doamna dvs. a cãzut pe gânduri si a devenit brusc geloasã.

Raisa Enache – deputat AUR

De când l-ati înregimentat pe fostul director la Curtea de Conturi în partid, acesta se îmbracã numai cu plovere si geacã rosie. Oare ce mesaj nonverbal vrea sã transmitã? Am înteles cã acesta vrea sã prindã un loc pe lista de consilieri judeteni, sã poatã astfel sã-i dea dupã alegeri încã o mânã de ajutor conducãtorului iubit.

Mihai Botez – deputat USR

Noroc cã i-ati mai dat o replicã acidã lui Solomon, cã ati mai înviorat scena politicã din judet. La acest moment, sunteti cam singurul lider politic care mai ridicati tonul la PSD. Liberalii nu pot sã zicã nimic, cã-s aliati, iar la AUR nu-i lasã Popa de la Curtea de Conturi.

Gabriela Cretu – senator PSD

S-a supãrat rãu de tot pe dvs. Ciolacu cã l-ati fãcut de râs pe ministrul Muncii. Acesta a iesit public si i-a luat apãrarea, dupã ce dvs. îl fãcuserãti franjuri cu câteva zile înainte. Noi mergem pe intuitia dvs. femininã si-l considerãm pe ministru un … bãdãran.

Dumitru Buzatu – președinte CJ Vaslui

Noi întelegem tendinta dvs. de a vã clãdi în judet un cult al personalitãtii, însã vã considerãm un baron rosu luminat. Acu’, observãm cã primarii PSD au în fisa postului abligatia sã comenteze pe FB pozitiv când dumneavoastrã sunteti în direct pe la o televiziune. Sunt trei primari, cel de la Suletea, Ivãnesti sau Viisoara care nu rateazã nicio emisiune.

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

Acum, cã s-a mai încãlzit afarã, vã recomandãm sã vã luati un pardesiu cu care sã vã prezentati la întâlnirile oficiale. Ceva de genul pardesiului lui Polak. Ati arãta mai sic si cu un aer de liberal. Noi vã felicitãm cã tineti pasul cu evenimentele, asa cum sunteti îmbrãcat cu acel palton mai grosut. La Bumbãta, la noul pod, chiar v-a prins bine. Parea cã e cald, dar era curent mare de dincolo de frontierã.

Trifan Ciprian – vicepresedinte CJ Vaslui

Am vãzut cu ce grijã l-ati omagiat pe fostul mare folkist, Ion Chiriac, zis si Braconierul. Stiti ce nu întelegem? De ce cât a fost în viatã nu l-ati bãgat în seamã, de sãracu’ nu avea nici mãcar o slujbã plãtitã cu minim pe economie si deodatã l-ati descoperit si-l elogiati la scenã deschisã. În ultima perioadã îl angajaserã liberalii la AJOFM, dar nu a mâncat leagã decât 45 de zile.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Catanã ridicã o problemã în una din petitiile sale si parcã îi dãm dreptate. Dacã tot s-a votat noul Cod Administrativ, de ce la Vaslui Eduard Lãcãtusu nu este secretar general, asa cum prevede noua lege si e doar secretar? Vã e teamã cã trebuie sã schimbati organigrama? E vreo problemã cu doamna de la Resurse Umane, care ar trebui sã o facã? Poate nu stie?

Dumitru Boros – primar Bârlad

În ultima perioadã, vã vedem în public în permanentã doar în prezenta lui Cezar Chiper, directorul tehnic din Primãrie. Dacã acesta n-ar fi vãrul lui Solomon, nu ne-ar mira apropierea, dar asa, totul pare un pic suspect. Ori vreti sã vã tineti dusmanul aproape, ori ati dat-o la pace cu PSD la Bârlad.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Aveti grijã la vãru’ Herghelegiu, cã ati vãzut ce s-a întâmplat prin alte pãrti. A vrut nu stiu ce sef de la DGA sã angajeze o fãtucã pe la un spital si, al dracului, rudele l-au dat în gât la DNA. În bulgãrime, la dvs., parcã n-ar fi astfel de elemente, dar vãru’ în ultima perioadã stã de vorbã mult cu managerul atomic si e posibil ca acesta sã-l mai si toarne. Cã la el e o obisnuintã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ei nu, varul sta de vorba cu managerul atomic de foarte mult timp ,au afacerile lor cu siguranta murdare pentru ca altfel nu se explica ora la care se intalnesc dansii! Iar discutiile nu sunt intre 4 ochi mereu ci asista si jan si sora dumnealui!! Oricum nu sunt pe aceeasi lungime de unda pentru ca managerul atomic tipa pana isi rupe gâtul la sora primarului de cate ori are ocazia asa s-a plans aceasta in targ! Am crezut candva ca sunt oameni buni primarul si sora lui , cu frica de dumnezeu , ca ajuta oamenii, ca se tin de promisiuni dar din pacate asta este un praf in ochi pentru a scapa de cei care au nevoie de ajutor! Isi vad doar interesul personal . Oare acestia toti s-au gandit vreodata ca sunt oameni , finalul va veni si nu vor lua absolut nimic cu dansii decat niste bucati de lemn?

  2. Oare de ce nu este trecut la rubrica mincinoși și Timontiviuc…că ia păpat bine pe toți politicienii de-a lungul vremii..ultimul a fost Polak care să saturat de el și nu a mai dat un leut la grasan..dar acum a găsit alt fraier pe unul SANDU DE LA RADICSL PE CARE IL MINTE CA IL FACE PRIMAR..DAR OMUL NU ARE CARTE SI NICI CALITATE.DAR ASTA FACE GRASANUL..OARE TATARU MAI ARE CEVA BANUTI DE LA OPERATII..SAU STA ASCUNS LA CUTIE..CĂ ESTE MONOT9RIZAT DE DGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.