spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Aveti de furcã cu Boul Ros. A ajuns Bârladul de râsul curcilor. Ultima inventie în materie de constructie în oras sunt bordurile suspendate, pe pat de scânduri. O „bijuterie” arhitectonicã ce depãseste cu mult mãiestria babilonienilor, care dacã ar fi descoperit acest artificiu ar fi construit altfel acele grãdini … spânzurate.

Edi Popica – deputat PSD

De la o vreme ati început sã realizati cã seful dvs. de partid de la Vaslui nu prea mai este în deplinãtatea facultãtilor mintale. A început sã uite si uneori mai si abereazã. V-a chemat la Vaslui, la birou, dar a uitat cã nu este. Îsi luase concediu si ghici unde se dusese. Taman la Bârlad, de unde veniseti dvs.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Aveti grijã, cã la Husi paranoia e în floare. Primarul Ciupilan dã vina pe Opozitie si spune cã tot ce se stricã în oras, cum ar fi gardul de la Cuza sau parcul unde sapã Aquavas-ul, sunt opera adversarilor sãi politici. Adicã, dvs. cu Cãtãlina Popa si cu avocatul Bobârnat, seara, pe rãcoare, iesiti în oras cu barosul si lopetile sã stricati tot ce vã iese în cale. Noi credeam cã numai managerul de la spital fumeazã ierburi, nu si primarul.

Raisa Enachi – deputat AUR

Aveti grijã, cã la Bârlad, un patron de taxiuri se tot erijeazã în patriot. Omul e un escroc. Copil de suflet al lui Vrânceanu, individul are tot interesul unui blat în campania de la Primãria Bârlad, ca sã-i facã mofturile finei, mare strategã si purtãtor de cuvânt la Boul Ros.

Mihai Botez – deputat USR

Vedeti cã primarul Mândru tot umblã pe teren, unde verificã stadiul lucrãrilor lui Pavãl. Ne e rãu, dar deconteazã tot negativul primarului. Cã acusi o sã-l auzim pe Barbu, cã orasul e plin de transee din cauza Consiliului Local condus de PNL si USR. N-ati vãzut cum au schimbat macazul la Transurb? Dupã ce au rupt acea societate cu furatul ani de zile, acum vinovati sunteti dvs.

Gabriela Cretu – senator PSD

Se apropie 8 Martie si vã rugãm sã-i amintiti si lui Ciolacu acest lucru, cã am observat în ultima perioadã cum acesta a devenit un misogin. Mai are un pic si o dã afarã pe colega dvs. de la Parlament, care a avut curajul sã spunã cã este hãrtuitã sexual de ministrul Muncii.

Dumitru Buzatu- presedinte CJ Vaslui

E interesant cum dintr-o datã ati ajuns mare microbist, dar nu oricum, ci chiar rapidist. Am vãzut cã l-ati prostit pe Pavãl sã bage 10 miliarde la echipa Rapid Brodoc, când acesta este fan CSM Vaslui, club pe care l-a fondat, cãruia i-a pus culorile sale preferate. Vedeti cã e un pic de conflict de interese!

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Când am auzit cã Prefectura vrea sã bage sute de mii de euro într-o locuintã de serviciu, în care pe vremea lui Ceausescu locuia prim-secretarul, brusc ne-am amintit de frãtiorul dvs. vitreg, fostul prefect Todericã, care tot asa, la insistentele tãticului Vrânceanu, a primit în trecut, de la primarul PSD, o locuintã de serviciu pe care ulterior a cumpãrat-o cu doi lei.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Dom’le, am trãit s-o mai auzim si pe asta. Cicã dvs. sunteti acum noul arhitect care asazã oamenii lui Buzatu în partidele de Opozitie. Cã tot vã lãudati cã asa l-ati impins si pe Boros în partidul lui Tãtaru, acum pe Vasile Popa de la Curtea de Conturi în AUR. Ne întrebãm, alde Turcu, consilierul dvs., pe cine a împins si unde?

Vasile Pavãl – primarul Vasluiului

La Primãria dvs. e jale. Avea dreptate Catanã cã una se voteazã si alta scrie în hotãrârile de CL care ajung sã fie validate la Prefecturã. Pãi, în ultima sedintã ati vrut sã aprobati pe repede înainte regulamentul de functionare a bazarului, fãrã ca acesta sã fie supus dezbaterii publice sau mãcar sã fie publicat cu câteva zile înainte pe site-ul institutiei. Iaca, na poznã! Transparentã si legalitate în Primãria Vaslui.

Dumitru Boros – primarul Bârladului

Am citit cu atentie scrisoarea dvs. adresatã bârlãdenilor. Dacã înainte avea iz de alcool de la un arnãut analfabet, acum aceasta are accente dramatice în genul Simonei Beeehãilã, de genul: vom intra în istorie, tara lui Terra Berladinsis prinde contur, samd. Luati-o mai usor, cã o sã enervati electoratul. Si asa oamenii au intrat în posesia scrisorii greu, dupã ce au bãtut kilometri întregi pânã la sediul unei firme obscure care a împãrtit aceste epistole. O altã afacere cu iz puturos.

Ioan Ciupilan – primarul Husului

Dupã ce ati fãcut parcul de la Cuza frumos, au intrat unii de la Aquavas si l-au fãcut transee. Ori aveati nevoie de front de lucru pentru niste firme care nu au de lucru, ori ãia de la apã si canal au uitat pe unde au îngropat tevile. Puneti-l pe Boeru la treabã. Cu un detector poate vedea traseul conductelor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Netransparență și ilegalitate la Primăria municipiului Vaslui astea sunt sloganul primarului Pavăl în campania electorala din 2024. Hai la vot pensionare, mai alea după ce mergi la polivalenta și îți canta Marcel Pavel și Proconsul. Ia sa vezi ce aplaudat este primarul de pensionarele de pe Donici și din Gară

  2. Directorul de la vremea nouă are insomnie,și pierderi grave de memorie..a uitat când lingea plantele la ușile lui BUZATU.. Omul să publice câți bani ia lunar de la Antibiotice iasi unde este membru în CA.A ACESTEI INTREPRINDERI..LA RECOMPENSAT BINE TARARU PTR.FITUICA LUI..DE CE NU SCRIE DESPRE AFACERILE LUI TATARU DIN PANDEMIE..SI DESPRE IUBITA SECRETA A LUI..CARE ARE UN SALON DE FUTNIS IN ORASUL SAU.CE BUCI SI SILICICOANE ARE FATUCA.E ARTISTA E MAI TARE CA AMANTA LUI PITURCA.!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.