spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

De 8 Martie ati uitat sã-i trimiteti un buchet de flori eternului dvs. rival, Mihai Botez. Cu sigurantã s-ar fi bucurat mult. Ar fi acceptat si garoafe în loc de trandafiri, chiar si o cutie de bomboane cu lichior.

Edi Popica – deputat PSD

Mai ajutati-i si pe sãracii colegi de la Vaslui. Cã, de când Tudorel e mare secretrar adjunct la Guvern si nu mai joacã la pãcãnele, si organizatia de la Vaslui e la cotã de avarie, la finante. Cum sã iesi de 8 Martie, sã dai garoafe la femei, când pe sigla ta, ai trei trandafiri. Noi întelegem cã aceste garoafe sunt mai ieftine, dar totusi vorbim de blazonul PSD.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Buzatu tot bate saua sã priceapã iapa. Tot spune cã la Guvern e coalitie, iar în CL la Vaslui si Bârlad, nu. Si aruncã pisica în curtea dvs. Dar uitã sã spunã cã atunci când i-ati oferit posibilitatea sã schimbe majoritatea în CJ, s-a fãcut cã nu întelege. Si atunci la guvernare era tot PSD si PNL.

Raisa Enachi – deputat AUR

Ne întrebãm câte flori ati primit de 8 Martie. Cel putin una din suflet o aveti si din partea noastrã, fiindcã ne onorati sãptãmânal la aceastã rubricã, fãrã sã ne purtati picã si fãrã sã ne chemati prin instante. De aceea, din tot sufletul nostru, vã dorim o primãvarã frumoasã!

Mihai Botez – deputat USR

Ne-a plãcut lozinca dvs. : „Cu Nicu si cu Marcel, scumpiri noi la polita RCA”! Poate n-ar fi rãu sã faceti ceva ca parlamentar, sã vã implicati mai mult si sã faceti luminã în acest mare jaf care se face cu banii asiguratilor, unde este pus paznic (ASF) chiar lupul cel rãu. E si pe domeniul dvs. de expertizã.

Gabriela Cretu – senator PSD

Vã spunem si noi cu întârziere „La multi ani !” cu ocazia zilei de 8 Martie si vã întrebãm, nu întâmplãtor, de ce presedintele Buzatu nu v-a invitat si pe dvs. la concertul dedicat femeii, tinut la Sala Sporturilor. N-o fi fost lãsat?

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Pe vremuri, când Dan Marian se împãuna cu banii guvernamentali veniti la Vaslui, dvs. îl taxati si spuneati cã acesti bani nu-i aduce acest politruc si cã ei se cuvin comunitãtilor. Acum dvs. de ce nu spuneti femeilor pe care le-ati chemat la concert cã acest spectacol a fost fãcut din banii lor, adicã ai judetului ? Cã vã tot împãunati dvs. cu acest merit , ca si cum i-ati fi plãtit dvs., din salariu de la CJ, pe artisti.

Onofrei Garincha – prefectul judetului Vaslui

Dacã tot ati chemat fetele din presã de 8 Martie, de ce ati uitat de bãieti pe 9 ? Puteati sã-i chemati si pe ei cu ocazia celor 40 de pahare, la un sfânt si la o cafea. Poate o sã recuperati pe 3 mai, de Ziua Presei. Acum, cu fetele ati scãpat usor. Noroc cã s-a lãsat Clara de jurnalism.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Se tot aude cã în viitoarele alegeri locale veti merge cu Buzatu în aliantã. Adicã un soi de aliantã localã electoralã PSD-ALDE. Oare chiar credeti cã Buzatu vã va lua în cãrutã peste un an si jumãtate? Noi suntem foarte curiosi sã aflãm.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

La concertul de la Sala Sporturilor Buzatu, nu v-a mai urcat si pe dvs. pe scenã. Oare o fi vreun semn? Noi credem cã da! Deja v-a trecut pe linia a doua, fiindcã acesta îl vrea pe Vali Caragatã candidat la Primãrie din partea PSD.

Ioan Ciupilan – primar Husi

De 8 Martie, nu v-ati mai obosit sã trimiteti soferul dupã flori. Ati descins dvs. ca un mare jupân, v-ati dus la tarabele cu flori si ati început sã le împãrtiti la femei. Nu am vãzut însã sã fi plãtit acele flori la gospodinele care le-au crescut.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Am vãzut cã tura trecutã am nimerit fix în stupul cu viespi. Haideti sã vã mai dãm o stire în premierã si asteptãm rãspunsul pe Facebook. Am vãzut cã la licitatia câstigatã de postasii roz, apare cã ei au tipãrit deciziile de impunere. Acest lucru înseamnã cã ati exportat baza de date cu rolurile oamenilor la o firmã privatã? Si dacã este asa, oare nu este o încãlcare a regimului datelor cu caracter personal?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. De 8 martie Ana Maria Vintilă (rulment) a împărțit lalele de la Lidl, dar de zgârcita ce e a dat câte o floare nu câte un buchet, după sa dus la Botez unde a luat biberon la supt ca îi place să o suga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.