Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Gabriela Cretu – senator PSD

Tragedie mare. Tocmai am aflat si noi cã vi s-a spart contul de WhatsApp si cineva v-ar fi luat de acolo niste poze mai deocheate. Desi tipati în gura mare cã hackerii nu au avut ce vã fura, totusi surse din anturajul dvs. spun cã nu-i chiar asa. Vedeti cã a mai fost un deputat de la Iasi, cãruia i s-a spart contul si a fost mult timp santajat de cu niste poze mai nelalocul lor.

Solomon Adrian – deputat PSD

Postul Pastelui de anul acesta v-a transformat profund. Apropierea Sãptãmânii Patimilor v-a fãcut un pic mai pios. În Parlament aveti o atitudine mai îngãduitoare de s-au mirat pânã si cei de la Putere, care erau obisnuiti sã fie luati la trei pãzeste de dvs. Probabil vreti sã vã fie iertat pãcatul, cã anul trecut în Post ati mâncat mult c…, pardon, shaorma.

Irinel Stativã – deputat PSD

Nu mai trecurãti prin plenul Parlamentului de vreo douã sãptãmâni si toatã lumea se întreba unde a dispãrut umbra lui Solomon. Toate grijile au dispãrut când, senin, v-ati fãcut aparitia cu un zâmbet jovial, alãturi de seful dvs. Le-ati explicat colegilor cã v-a oprit doamna acasã, sã bateti covoarele si sã stergeti geamurile.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati început un meci destul de greu la Vaslui cu Pavãl. Munitie aveti, slavã domnului, însã stati prost cu grenadierii. Sãracul Dragomir e mai pesedist decât oamenii lui Pavãl din CL. Si în gândire, dar si în actiuni. Totusi ,aveti noroc cã nici grenadierii lui Pavãl nu sunt mai de soi. Mai ales Mânca-ti-as, care, pe lângã faptul cã e incompetent, mai produce si pagube la partid.

Mihai Botez – deputat USR

Începeti bãtãlia internã cu PLUS-ul pentru alegerea presedintelui unic. Nouã ni se pare mai bunã ideea ca Marcel Lãudatu sã preia aceastã functie, fiindcã cu dvs. la timonã, partidul s-a cam dus în cap. Si apoi prefectul are si un pic de scoalã mai multã ca dvs., ba chiar si fler politic. Poate ar fi mai bine sã nu candidati, ca sã nu vã faceti de râs.

Iulian Bîca – senator PNL

Ati cam ajuns ciuca bãtãilor în grupul PNL de la Senat. Vã cam ia toatã lumea peste picior, iar dvs. nici nu vã dati seama. Chiar si sefului dvs. i s-a reprosat cã vã cam bãgati în seamã. Noi credem cã din invidie colegii dvs. actioneazã în acest mod. E normal sã vã ia la ochi când dvs. deja aveti 12 luãri de cuvânt în Senat. Tineti-o tot asa!

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Aplecati-vã mai mult spre Tudorel, fiindcã în ultima perioadã a cam luat-o razna. Din lipsã de afectiune, acesta vrea sã vã atragã atentia, însã s-a cam înhãitat cu cine nu trebuie si face numai prostii. E si gelos pe alã micu’ al dvs., care-si permite sã vã aducã pânã si câinele în birou. Si stiti ce-l mai enerveazã? Faptul cã-i permiteti sã vã spunã: tatã vitreg!

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Mâine aveti o zi importantã. Un secretar de stat de la Ministerul Agriculturii vine la Vaslui sã se întâlneascã cu fermierii rãzvrãtiti. Se pare cã peste putin timp va veni si un alt secretar de stat de la Ministerul Dezvoltãrii. Cel care-i invitã este nimeni altul decât subprefectul Garincha, care se pare cã în ultima perioadã vã cam face agenda.

Garincha Onofrei – subprefect Vaslui

Ati fost luat prin surprindere de numirea noului sef de la ISJ Vaslui. Toatã lumea stie cã aveati o feblete fatã de fosta generãleasã, însã se pare cã partidul a decis altceva. Vedeti cã vor mai fi miscãri în deconcentrate în urmãtoarea perioadã si sã nu vã mire faptul cã o sã aflati din presã noutãtile. Vedeti cã nici la Casa Corpului Didactic nu o sã fie cine credeti dvs. Postul o sã revinã unuia de la Negresti.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

E greu cu organigrama pe care vreti sã o treceti. Oricum, ati gãsit o smecherie care pãrea sã-i surprindã pe liberali, cum cã pozitia de city-manager e obligatorie în noua organigramã. Numai cã pustii din CL s-au interesat la Agentia Nationalã a Functionarilor Publici si au primit rãspunsul cã e o goangã si deja au turbat. Puteti sã-i spuneti lui Neacsu sã-si caute serviciu, cã la Primãrie pânã la alegerile viitoare nu are nicio sansã.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Procurorii de la DNA au cam întors orasul dvs. pe dos si au închis toate statiile ITP din oras. Cicã la Bârlad era raiul celor care nu aveau masinile în regulã, dar reuseau sã treacã ITP, fãrã ca mãcar masina sã fie în statie. Apropo, vedeti cã si la fina dvs. sunt ceva probleme. Si acolo procurorii au dispus închiderea statiei.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Iar vã dã bãtãi de cap Boieru, consilierul dvs. personal. Nu-i mai dati sarcini pe care nu le poate duce, cum ar fi de exemplu organizarea on-line a sedintelor de CL. Omul nu prea se pricepe la IT, asa cã mai bine trimiteti-l la spãlãtorie de covoare sau dati-i sã facã continut pentru Facebook. Si Ion Iacob se descurcã mai bine.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ