8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Se discutã intens în Parlament pentru legalizarea cultivãrii canabisului în scopuri medicinale. Acusi o sã ajungã si în comisia dvs. N-ar fi rãu sã aprobati, mai ales cã la Cârja chiar puteti cultiva aceastã plantã. Cu adevãrat atunci toatã lumea o sã fie de acord cã acea zonã va fi un adevãrat colt de rai.

Adrian Solomon – deputat PSD

Pe 26 martie, vine Orban în judet sã lanseze organizatiile Fortei Drepte. Am înteles cã va purta si o discutie transantã cu Boros si astfel scãpati dvs de un stres. Fiindcã se stie de insistentele lui Dan Marian si ale secundului sãu, Cristi Turcu, de a-l bãga pe gât pe Boros lui Buzatu.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Sã aveti grijã cã pe la Bârlad, unii din PNL tot îl curteazã pe un om de afaceri, care în trecut ducea mâncare la spital si pe la diverse unitãti militare, sã fie candidat la Primãrie. Asta ar mai lipsi PNL-ului, cã în rest le are pe toate. Dar dacã acei petitori sunt asa de inteligenti, de ce nu merg la Dulute sã-l curteze? E singurul om de afaceri din Bârlad cu trecere la electorat.

Mihai Botez – deputat USR

E foarte bine cã presati pe problema RCA, dar mai ales pe incompetenta celor de la ASF. Aici meritati nota 10, fiindcã s-a ajuns ca în România RCA sã coste mai mult decât în Belgia, o țarã unde salariile sunt de cinci-sase ori mai mari. În schimb, cu propunerea ca fostul europarlamentar Preda sã preia sefia AEP atI dat-o cu mucii în fasole. Talibanul lui Bãsescu pus sã asigure transparenta organizãrii alegerilor. Haideti, cã e de râs.

Raisa Enachi – deputat AUR

Sã stiti cã mitingul împotriva celor de la Aquavas, pentru care strângeti semnãturi, e o temã falsã. Cei care ar trebui cu adevãrat sã fie sanctionati în acest furt al apei la Vaslui sunt Asociatiile de Proprietari. Ei nu-si fac treaba. Aquavas-ul rãspunde de contorizarea corectã a apei pânã la intrarea în bloc, de acolo si pânã la consumatorul final e treaba asociatiilor, care nu-si fac datoria. De ce? Fiindcã sunt cozile de topor ale lui Pavãl&company.

Andrei Busuioc – senator AUR

În ultima perioadã sunteti pasionat de conacurile boieresti din judet. De douã sãptãmâni, ba sunteti la Zãpodeni, pe urmele lui Zizi Lambrino, ba la Solesti, la conacul familiei Rosetti. Noi vã sfãtuim sã gãsiti patul lui Zizi Lambrino, sã vã asezati în el si sã vedetI ce senzatii tari o sã aveti. De acolo veti învãta cum s-a scris istoria în Regatul României.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Aveti grijã sã nu o mai lãsati pe sefa dvs. de cabinet sã vã scrie mesaje pe WhatsApp. Fiindcã nici nu stie gramaticã si vã face de râs, dar nici mãcar continut nu au acele mesaje. Lãsati-l pe Pixi, cã se descurcã mai bine. Nici acesta nu-i vreun erudit, dar mãcar a absolvit o facultate la Marin, la postul lui de televiziune, cã aia de la Alba Iulia nu se pune.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Lãsati-o mai usor cu Vrânceanu de la Onesti. Cã tot ce vã zice acesta, dvs. puneti în practicã. Omul, dacã ar fi fost ceva de capul sãu, era si acum presedinte la PNL, dar a fost alungat din partid, cu suturi în cur si multã zarvã. Apropo, cu ce vã încãlzeste ideea cã Orban vã tine un loc liber în partidul sãu? Ori e tot vreo strategie de-ale lui Vrânceanu?

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Tot visati cã la rotativã o sã se întâmple ceva si cu postul de prefect. Si vã frecati pe mâini de bucurie si vã faceti tot felul de iluzii.În cazul dvs., cea mai bunã solutie e ca la rotativã sã nu se întâmple nimic la Vaslui. Cã de se schimbã prefectul, Buzatu nu vã va pune niciodatã pe acel scaun din partea PSD, iar de la liberali nu mai pupati niciun post de subprefect. Asa cã, nu mai visati. Uneori visele pot fi nocive!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dupã ce v-ati înjosit mereu salariatele din Primãrie, acum, pe ultima sutã, v-ati gândit sã o dati la pace cu ele. Le-ati invitat pe toate cele ostile la o petrecere surprizã de 8 Martie, la un local cu fite. Numai cã ati avut o mega-surprizã. Ati fost refuzat pe toatã linia. Oare de ce?

Dumitru Boros – primar Bârlad

S-a supãrat Tudor, fostul consilier, pe dvs. A auzit cã v-ati bãgat coada si la Forta Dreptei, sã organizati si pe acolo treburile. Omul e disperat! Si-a dat demisia din PNL si din functia de consilier fiindcã se cam sãturase sã stea în pozitia ghiocel, iar acum, când se simtea bãrbat, hop! ati venit peste el.

Ioan Ciupilan -primar Husi

Vã încurcã tare o scoalã de soferi la Husi. Nu vã convine si faceti tot felul de diligente sã o mutati. Poate mai trageti niste sfori si o sã-i enervati pe cei de la Prefecturã si o sã aducã toti soferii din Husi sã dea examen la Vaslui. Si la spital e prãpãd. Vedem cã l-ati luat pe Butiuc, directorul economic, în brate. Oare o fi de la niste fonduri europene, unde are omul intrare care se deruleazã si printr-o scoalã din Husi?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Scriu aici în dreptul acestui articol, întrucât ny se poate la cel în care se face referire la isprava lui Buzamat (,,directorasul cel viteaz”)….
  BRAVO domnilor polițiști de la RUTIERĂ, care ati făcut treaba cu profesionalism….și nu a-ți cedat presiunilor unui bufon,cu toate ca va amenințat cu prefectul și alte nume sonore din diverse instituții centrale sau locale….
  Așteptăm ca și DNA-ul,Parchetul,etc sa investigheze cum s-a numit EL pe sine însuși din postura de președinte al C.A-ului de la Reiser în cea de Director General al aceleiași societăți….doar prietenii (Ticu,Starodub,Boteanu,etc)știu DE CE…

  • TIC-TAC, TIC-TAC vino DNA și mă ia!!!!!!!
   Domnule Timofticiuc stie domnul Tataru că ai sters comentariile si le-ai oprit de la articolulul cu Buzamăt?Ce suma are factura trimisă la Reiser?

  • Ar trebui ca Politia Rutiera sa verifice mai des Dacia Sandero, apartinand Reiser, pentru ca mai merge cu aceasta masina, la fel de baut ca si Buze Moi, un consilier liberal, colegul meu, cu care directorasul bea la cofetarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.