spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Adrian Solomon, deputat PSD

Nu vã este fricã de Dan Marian, cã tot vedem cã vã luati de Boros. Noi l-am auzit pe distinsul politician, prieten bun cu Buzatu, spunând cã cine se ia de primarul Bârladului va avea de-a face cu el si cã îl va face una cu pâmântul!

Edi Popica, deputat PSD

Prietenul dumneavastrã Gabriel Nechita tocmai s-a întors de la concurs cu coada între picioare. A luat nota 3.44. Oare ce s-o fi întâmplat? N-o fi picat pe subiect? Cã acum ceva timp, când a luat concursul pentru sefia Politiei Bârlad, pãrea bine instruit.

Irinel Stativã, deputat PSD

Ar fi bine sã vã gãsiti un loc de muncã, fiindcã nu o sã mai prindeti loc eligibil pe liste în 2024. Nu cã nu v-ar vrea Buzatu, altcuiva din proximitatea acestuia nu-i place de mutra dvs. Îl tot împinge în fatã pe Dan Marian.

Nelu Tãtaru, deputat PNL

A venit Orban în judet, sã-si promoveze partidul sãu si nu a scos un cuvintel împotriva dvs. La cum s-a urcat cu picioarele pe presedintele Iohannis si pe Buzatu, nici nu credeam cã nu vã altoieste si pe dvs. Probabil vã respectã. Vedeti cã la întrunirea acestuia au venit si niste consilieri locali PNL. Puneti-l pe Garincha sã-i identifice.

Raisa Enachi, deputat AUR

Am vãzut cã i-ati tãiat elanul lui Popa, pensionarul de la Curtea de Conturi, care a fost sluga lui Buzatu o viatã întreagã, iar acum se dã patriot. Se gudurã pe la terti, care-l cunosc pe Simion, în încercarea de a se face util partidului. L-am si vãzut cât de mult îi pasã de AUR. Când a venit Simion la Bârlad, acesta se distra cu masonii lui în Ardeal.

Mihai Botez, deputat USR

Vedeti cã s-a scurtcircuitat ceva în alianta de la CL Vaslui . Consilierii PNL nu au validat Planul de Administrare al managerului de la Transurb. Si am înteles cã ordinul a venit mai de sus, adicã de la secretarul general al PNL.

Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui

Am înteles cã spuneti pe la toti colegii dvs de partid cã ati câstigat procesul cu noi. Luni o sã publicãm sentinta datã de Tribunalul Iasi în ziar. Noi stim cã sunteti politruc, dar mai usor cu propaganda si cu fake news.

Garincha Onofrei, prefect Vaslui

Aveti grijã ce faceti cu omul de la Gãgesti care spune cã autoritãtile nu-l pun în posesia a 50 de ha de teren. Multi la Prefectura Vaslui s-au fript la Comisia de Fond Funciar. Vã dãm un sfat : coborâti-vã din birou si mergeti la Gãgesti si vedeti de ce nu este pus omul în posesie. Cã e un nepotel al unui fost secretar general al Prefecturii, care a pus ochii pe acel teren.

Mircea Gologan, subprefect Vaslui

Nu mai încãpeti de Tutu, seful de la Protectia Consumatorilor. De fapt nu numai de el, cã mai veti o listã de la marele auditor Visu, cel care cât era la Garda Financiarã a fost condamnat penal. Vedeti cã vã depãsiti atributiile în partid si, cum sunteti nou venit, s-ar putea sã v-o luati.

Vasile Pavãl, primar Vaslui

Mai usor cu eroismele de genul cã vã luptati cu coruptia din Primãria Vaslui, cã vã ajunge DNA din urmã. Stim cã v-ati dori sã controlati fenomenul, cã doar din acest motiv ati pus-o pe cumnata copilului dvs. sefã la audit, dar mai usor cu pianul pe scãri, cã se supãrã purtãtoarea de cuvânt.

Dumitru Boros, primar Bârlad

Mare grijã mai aveti de arhivã, de plãtiti o chirie de 2.500 de lei pe lunã, sã o tineti la etajul 3, într-o clãdire de la o cooperativã de mestesugari. De ce nu faceti undeva o magazie si sã o depozitati acolo ? Aveti un teren liber, pe str. Elena Doamnei, pe care tocmai îl vindeti. Nu ar fi fost mai ieftin sã mutati acolo arhiva ?

Ioan Ciupilan, primar Husi

Vedeti cã aveti un sefulet peste halatele albe, care pe unde se destrãbãleazã, tot rãmâne cu datorii. Ieri a trebuit sã o angajeze pe chelnerita de la Spritul Tonic, fiindcã aceasta a sters filmarea, acuma l-a luat în CA si pe patronul bodegii unde de ziua lui a tras pe nas niste aspirinã. Si acela, regulamentar, a sters filmãrile. Unde o sã se ajungã, cã acesta tot o sã petreacã si tot o sã se dea în stambã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Domnule primar Boros mai bine vedeti ce se întâmpla la Reiser amanta(contabila) lui Buzamat care face falsuri in contabilitate, isi fac salarii mari si îndemnizatii dublate membrilor Consiliu de Administrație. Acest Buzamat și cu amanta lui crede ca este firma lor, așa se comporta cu banii statului!!!

  2. Mai ziaristii lui peste prajit, ce treaba are Popica cu Nechita, asta i mortu’ lui Tataru via Vlada, lasati l asa , acum dupa ce v ati facut treaba cu el il aruncati la gunoi, nu i frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.