spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Nelu Tãtaru – deputat PNL

A venit timpul sã analizati cu lupa activitatea pe care prefectul Garincha a prestat-o la Organizatia PNL Bârlad, fiindcã la un moment dat o sã gãsiti pe sediul partidului o altã siglã. Acum mai câteva sãptãmâni au plecat „rãii” din PNL si am înteles cu totii, dar acum, iatã cã au plecat cei adusi ca salvatori de însusi Garincha. Oare de ce? Or fi multi dintre ei fripturisi, dar parcã-s prea multi.

Solomon Adrian – deputat PSD

PSD la Bârlad a devenit o organizatie dodoloatã securisto-comunistã. Aveti grijã cã aceastã oaste de strânsurã trebuie si hrãnitã. Ca ulii se vor repezi la dvs. când n-or mai avea de unde ciuguli. Si apoi, aveti si dvs. ciugulitorii vechi, care s-au înmultit si, la rândul lor, vor mai mult. Stabiliti un echilibru, cã altfel se scufundã barca.

Eduard Popica – deputat PSD

Ne place la maximum prietenia pe care o aveti cu Adrian Solomon. Pânã acum, la servire a fost numai el si e lesne de înteles de ce totul a mers ca în paradis. Sã vedem ce veti face dvs. când o sã ajungã serviciul. O sã i le dati tãiate? Mai în glumã, la Bârlad, în PSD, zarurile au fost aruncate. Sã vedem dacã la final o sã auzim sau nu celebra frazã: „Si tu, Brutus?”

Mihai Botez – deputat USR

La cât de dezorientat este viceprimarul Braniste, mai bine-l luati la dvs. în partid. Cã tot nu aveati un pãdurar pe statul de functii! Si sã stiti cã astfel puteti sã tineti si de o majoritate în CL Vaslui. Astea au fost vestile bune, cele rele probabil cã le stiti: vã mãnâncã AUR-ul în sondaje la Vaslui!

Raisa Enachi – deputat AUR

V-a iesit protestul împotriva celor de la Aquavas. Au fost vreo 300 de oameni, însã la multi le-a pãrut rãu dupã ce au venit facturile cu apa consumatã pe martie. Vã propunem sã mai repetati protestul si o sã vedeti cã numãrul participanttilor se va tripla.

Gabriela Cretu – senator PSD

Vai, cum e posibil sã fi lipsit de la marea întâlnire de la Vaslui cu cei doi comisari europeni, Elisa Ferreira si Nicolas Schmit, veniti sã vadã cum sunt smenuite, pardon, implementate fondurile venite de la UE pentru coeziune si reforme ?! Cã noi asa stiam, cã-n partid, pe relatia cu comisarii UE, dvs sunteti legãtura. Dar se pare cã cineva v-a furat locul. Bat-o Dumnezeu s-o batã pe Anuta, fata mosului!

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Vã dati mare cã dupã loviturile date de Solomon la Bârlad, urmeazã sã aduceti si dvs. vreo patru primari de la PNL, ca sã-i arãtati polifriciului cine-i mai fortos în partid. El cu vulpea si cu lupul, iar dvs cu bivolii aducãtori de voturi! Noi zicem cã vã faceti calcule gresite. Cu alte patru guri în plus de hrãnit, enervati talpa partidului.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Acum vreo 3 ani, dãdeati anunt la Mica Publicitate cã sunteti în cãutarea unui cadidat pentru functia de primar la Coroiesti. Noi zicem cã iar trebuie sã mai dati niste anunturi, cum cã sunteti în cãutare de membri noi pentru PNL Bârlad, cã ãia vechii deja au plecat la PSD. La câte anunturi aveti de dat, fãceti-vã cont pe OLX.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Sunteti supãrat pe Dogaru si pe Ponea cã v-au furat pontul cu panourile fotovaltaice. Cicã nu mai avea nimeni voie sã aducã astfel de panouri în judet fãrã stirea dvs. Acum, cã l-ati supãrat pe Ponea nu e bai, dar la Dogaru s-ar putea sã iasã cu complicatii. Cã mâine se suceste omul si vã scoate afacerea cu pufuleti în stradã, cã doar el a cumpãrat activele de la lichidator.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

E supãrare mare la cimitirul Vaslui. Cicã familia l-ar fi dezgropat pe bunul dvs. prieten, cel cu sala de nunti, si l-ar fi dus în comuna natalã din judetul vecin. Operatiunea ar fi fost fãcutã fãrã niciun aviz de la DSP si fãrã ca un preot sã fi fãcut o slujbã acolo, ci doar cu încuviintarea dvs. Ar fi bine sã faceti luminã în acest caz, cã tot vine Învierea.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Adrian Solomon a lansat niste acuzatii foarte grave la adresa dvs. si ar fi cazul sã iesiti public și sã le lãmuriti. Acesta spune cã pavelele de pe unele strãzi sunt dezafectate cu oamenii de la 416, iar bãietii destepti încaseazã banii. La armata de jurnalisti pe care o aveti în Primãrie, s-o fi gãsind unul mai cu mot sã facã un drept la replicã. De abia asteptãm!

Ioan Ciupilan – primar Husi

Dupã ce le-ati aprobat în toamna trecutã unora sã facã bâlci pe un teren privat din Husi, modelul dvs. a fost împrumutat la Bârlad de Boros, care pregãteste vârtelnite si iujuri în parcarea de la Carrefour. Sper sã nu-l fi învãtat si cum sã fie acestea conectate la o sursã de energie. Apropo, cu furtul de curent al celor cu bâlciul de la dvs. ce ati mai rezolvat?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. AUR se va dezumfla masiv după dosarul lui Dan Diaconescu cu minorele , Simion nu e străin de ,, familia tradițională, , a la Nașu Dan Diaconescu. La fel cum la Vaslui județul e condus de Ion Filimon un infractor notoriu din Republica Moldova care căsătorit fiind acolo s-a cuplat cu actuala deputată Raisa Enachi căreia i-a tras și un copil . Ăștia de la AUR îs niște baloane de săpun care la prima suflare dispar definitiv exact ca modelul Nașului Dănuț, PPDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.