spot_imgspot_img
5.8 C
Vaslui
20-apr.-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Începeti sã aveti cosmaruri cu cei de la AUR. De la o vreme, nici nu prea mai dormiti. Îi tot vedeti prin judet, cum se ridicã, cum sunt ajutati din spate si cum sunt îndepãrtati din structura lor, oamenii pe care i-ati plantat acolo. Apropo, stiti ce candidat are Simion la Bârlad? Vi-l spunem sãptãmâna viitoare, ca sã nu vã sarã stenturile.

Edi Popica – deputat PSD

Dacã tot aveti relatii la firma cu elicoptere, nu-l mai lãsati pe Grindeanu sã vinã cu masina la Vaslui. Cã iar vede cã nu-i gata centura Bârladului si ia foc. Acum, la Bumbãta, dacã erati bãiat destept, îl aduceati cu elicopterul si scãpati de mustruluialã.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati fost foarte drãgut cã de ziua liberalilor ati chemat presa la un ceai dansant. Pãcat cã nu ati dat un sprit, cã altfel se dezlegau limbile. Pe frontul cu rotativa de la Bucuresti se dau lupte grele si e posibil sã ajungeti din nou ministru, spre nelinistea mai multor din judet.

Gabriela Cretu- senator PSD

Cum de ati ratat tãierea de panglicã de la podul din pontoane de la Bumbãta ? Acolo a venit atâta lume si dvs. pe nicãieri. Se cunoaste cã Anuta a dat ordin în Organizatie sã fiti marginalizatã si chiar scoasã de pe listã. Sã ziceti mersi cã n-o intereseazã functia de secretar general adjunct la Guvern, cã nu mai avea liniste nici Tudorel.

Andrei Busuioc -senator AUR

Dacã veniti în România prin vama de la Bumbãta, aveti grijã cã nu aveti coridor separat pentru diplomati. Asa cã, aruncati pasaportul diplomatic, cã nu vã mai este de folos. Spuneti-i Raisei sã încerce aceastã vamã, cã sigur poate sã-l treacã pe Ion dincolo, fãrã sã fie observat.

Mihai Botez – deputat USR

Se cam zdruncinã un pic coalitia în CL la Vaslui, mai ales cã liberalii nu prea vor sã valideze indicatorii financiari ai managementului de la Transurb, societate unde partidul dvs. are numiti oameni. N-ar fi rãu sã vã reînnoiti angajamentele cu PNL.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Ati crezut cã dacã aveti gura mare îl convingeti pe Tãtaru sã vi-l punã pe vãrul lui Ciupilan la DSVSA. Iaca cã nu a fost cu putintã, Ponea v-a arãtat cã are c…ie. Tãtaru v-a amintit cã aveti o datorie la PNL, postul de director la Vama Albita. Acum, cã alde Costache a fost înlocuit cu Misu Arcana la sefia regionalei, aveti deja mari probleme.

Daniel Onofrei – prefect Vaslui

De ziua liberalilor, ati fost foarte tãcut. Chiar suspect de tãcut. La Bumbãta pãrea cã erati în formã. Am vãzut cã aveti de rezolvat o dilemã. Nu stiti unde o sã candidati la locale. Unii vã vãd la Bârlad, altii la Consiliul Judetean. Noi nu vã vedem nicãieri. Sã ziceti sãrut-mâna, dacã mai rãmâneti prefect. Dacã ies ungurii de la guvernare, iar o sã aveti emotii pentru scaunul pe care acum stati.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Nu ratati nicio ocazie sã vã faceti poze cu organu’ de partid. Cã e 1 Mai, cã e Ispasul, dvs. mereu apãreti în poza de tablou a PSD. Pentru acest lucru, Buzatu sigur o sã vã prelungeascã mandatul de subprefect, cã cel de prefect dupã 2024 e antamat de Dan Marian.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Vã este tot mai greu sã vã afisati la manifestãrile din oras. Ori sãnãtatea vã joacã feste, ori intentionat vã eschivati, cã vremurile sunt tot mai tulburi. Chiar si propria echipã de partid v-a devenit ostilã. Iar de când s-au întetit controalele Curtii de Conturi, pânã si protejata dvs, șefa de Personal, a tulit-o în concediu.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Treaba cu creditul de 750 de milioane de lei pute rãu de tot. Si cu aprobãrile în CL stati rãu. Pentru acest credit ar mai trebui încã una. Apropo, dacã tot nu aveati bani, de ce în decembrie anul trecut ati fãcut praf un million de lei la scoli, punându-i pe contabili sã cumpere televizoare, masini de spãlat sau alte electrocasnice, când e o nevoie atât de mare de altfel de investitii ?!

Ioan Ciupilan – primar Husi

Vedeti cã s-au detonat niste bombe în CL si sunt groase rãu: autodenunturi, spãgi etc. Aveti probleme si în familie. Mitiu nu are cum sã ajungã director la DSVSA, orice ar face Buzatu. De fapt, Buzatu e din ce în ce mai slab, la nivel central. Vine si tãvãlugul peste el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.