spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Se plânge boul ros cã din cauza consilierilor dvs. nu stiu ce bani europeni s-au pierdut de la Liceul Eminescu, dar uitã sã spunã cã din vina managementului sãu se vor pierde infinit mai multi bani europeni. De-ar veni odatã DNA la Bârlad…

Edi Popica- deputat PSD

V-ati urcat ca un pãun pe scenã la zilele satului de la Stefan cel Mare de parcã ati fi fost marele finantator al comunei. N-ar strica mai multã modestie din partea dvs. Luati exemplu de la Ciolacu, care se pozeazã ca un om din popor: vine la serviciu cu metroul si în Germania a fost cu o cursã de linie.

Botez Mihai – deputat USR

Ati început sã-i agitati pe medicii stomatologi, în speranta cã partidul dvs. va pune mâna pe colegiul medicilor, un for care îi mai tempereazã pe junii care scot dintii la popor ca pe vremuri în frizerii.

Irinel Stativã – deputat PSD

Vi s-au aprins cãlcâiele si vreti ca de la anul, dupã alegeri, sã veniti director la Protectia Copilului, în locul lui Dragoș, întâiul director cu certificat de handicapat. Cicã omul ar vrea sã fie parlamentar.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati avut o sãptãmânã relaxatã, fiindcã ati fost în concediu si ati uitat de toate. De sãptãmâna viitoare sunteti pe metereze în judet, unde aveți întâlnire cu toate organizațiile locale. Sã vedem dacã o sã-i dati afarã pe consilierii care s-au mutat pe la alte partide.

Raisa Enachi – deputat AUR

V-ati adus mãgar la AUR. Culmea ironiei, omul de casã al Anutei, originar din comuna lui Cuza, a ajuns patriot, dupã ce a lins clanta la Buzatu si a pupat inelul ca o slugã. V-am vãzut foarte entuziasmatã în fotografia în care-l prezentati pe acest individ.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

V-ati întors din concediu foarte voios si l-ati convocat pe Ciupilan la împãrãtie. Ar mai fi vrut si alti primari sã vã vadã, cum ar fi cel de la Lipovãt, dar sãracul nu a apucat sã treacã de secretarã. Asa cã, pentru unii aveti tot timpul din lume, iar pe cei care trag în jug la partid îi persiflati.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Purtãtoarea dvs. de vorbe si-a fãcut debutul pe grupul de WhatsApp cu presa într-o manierã total nepoliticoasã . Prima ei postare, de fapt, a fost un link de pe FB-ul dvs. Nici mãcar nu a dat bunã ziua, nici nu s-a prezentat, a intrat fix ca oaia în lucerna unde pãstea aceastã “cireadã“ stilatã de jurnalisti.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ

Ati stat pe metereze cât Buzatu a fost în concediu. Ati bifat toate sãrbãtorile satului, ati ridicat drapelul, numai acte nu ati semnat, în rest ati fost un adevãrat presedinte de CJ, fãrã sefã de cabinet si consilieri. Apropo, aveti grijã, cã unii din partid de la dvs. ridicã chioscuri ilegale în curte.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

S-a dus timpul când confundati administratia publicã localã cu propria mosie și amestecati concertele filarmonicilor și cultura cu bãutura. 12 ani la rând ati cântat ca greierii, fiind într-un continuu sezon estival, iar acum trebuie sã dansati dupã cum fredoneazã organele de control. Acesta o fi efectul sesizãrilor trimise la Curtea de Conturi a României.

 

Dumitru Boros – primar Bârlad

Nu vã lãsati cu una, cu douã si tineti mortis ca feciorul dvs. sã vinã judecãtor la Bârlad. Numai cã acesta nu vrea neam si spune cã atât timp cât sunteti primar, el nici nu se gândeste sã vinã acasã. Dacã-i asa, destept bãiat aveti.

Ioan Ciupilan – primar Husi

V-ati arãtat foarte ofensat cã nu ati fost invitat la conferinta de presã de la „Cuza Vodã”, unde a fost prezentatã tabãra de varã a olimpicilor matematicieni, sponsorizatã integral de omul de afaceri Ionel Sandu. Pe viitor, vã dãm un sfat : dacã vreti sã stati la masã cu olimpicii, plãtiti, dar nu de la buget, ci din banii dvs., asa cum fac finantatorii adevãrati.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

 1. Bai prostălăilor care tot spuneți de acest parazit Manolache, el este un simplu paznic, un țigan borat care profita de prostii care îi cad în plasa.
  Voi cei ce va credeți deștepți luați-vă de huidumul de Pecheanu și de akcolustul de Buzatu care stau în umbra acestui Manolache.
  Ăștia doi sunt cei ce își bat joc de comuna voastră. Voi știți câte orătănii, porci a dus Manolache lui Pecheanu și lui Buzatu de la oameni care vor sa prindă un servici la spital?
  Spitalul nu se va face nici peste 10 ani dar hoții de Buzatu, Pecheanu și Manolache deja fac angajări.
  Oare chiar sunteți o comună de prosti de nu puteți sa ii alungați din comuna pe Pecheanu și pe Manolache, deja se aude ca Buzatu mai are oleacă și se duce la eternitatea, și sa va luați spitalul înapoi?
  Au semnat unii proști care îl pupa în cur pe Pecheanu și va păcălit Buzatu cum au vrut el și v-a luat comoara din comuna.

 2. Boros s a înroșit ca a mirosit Solomon idila lui cu Catavicu. Dar tu Boros chiar credeai ca nu se afla traseul “leustenilor” din campania electorală? Pai ce chiar peste tot mai apare un etaj după prima autorizare? Extinderea cu un etaj apare după ca sa nu și dea fraierii seama dar noi cei fraieri știm ca din campanie înțelegerea a fost sa intri in posesia terenului de la “porcăria “ liceului dar nu te a lasat alt director roșu al liceului dar acum îți ei revanșa ca sa ți vezi visul împlinit sa apăra cele 5 blocuri . Tovarășe Solomen dar cum de i ai prins cu pantalonii in vine pe cei doi prietenoși care se fac ca nu se cunosc dar Pt care fiecare proiect al Barladului ajunge tot la nevinovatul Catavelus ca doar tăticuțu nu știe nimic ca nu e doar firma lui e firma la mucos latifundiar. Pai nu se vede de la distanta cine câștiga licitațiile , cine mai face câte un etaj la bloc fără autorizare? Sa vezi Dna ul ce o sa se mute la Barlad după receptie ca doar nu va ganditi ca nu se face receptia ooo pai trebuie făcută repede ca altfel vin rosii si dau cu etajul de pământ. Dar se rezolva pt catavel ca doar cafeluța e dulce in fiecare dimineața cand se stabilește ce dispoziții suplimentează. Cum au aprobat ei puz fără sa si dea seama ca era dedicat cuiva din faza de fundatie , cum au învârtit o ei ca sa nu bată la ochi doar cei de la cafeneaua din parc si omul invartitor al primarului stiu. Apropo dacă va doare inima de liceu dle Solo si dle Boro știți cine a făcut acoperișurile la corpurile de la liceu ? Exact catavel cel nevinovat la care creste etajul la bloc . Mai studiați dlor ca nu aveti temele făcute sau așteptați campania ca sal debarcați pe red. Studiați coincidentele lucrărilor lui catavel si o sa înțelegeți multe lucruri ,,, bloc, puz, licitatii,asocieri,dispoziții, cafeluța, întâlniri la ceas de taina, modificări puz, motivul pt care firma are alt patronas in acte,etc

 3. MAnolache Coloratul este de la Valea Mare…cânta la saxofon…și lucrează cică la pompe funebre la Husi…dar nu are casă și îl țin că sinistrat in comună.. Cum să ajungă primar la noi COLORATUL ASTA..EU PLOP SUNT CEL MAI BUN…SUNT FRUMOS SI DESTEPT..CE SA Caute acest KAROKE LA NOI.M

 4. Pe fostul milițian Sima,doi ani la mâncat și la băut acest Manolache cai cumpără casă…până să prins omul că acest om este un escroc..cine dracu la adus in comună…cred ca numai Pecheanu și cu BUZATU.

 5. Țiganul ăsta de Manolache la hramul satului de la Rasesti prințesă la toți oamenii cai angajează el la spital la Ghermanesti..pe fratele meu Costel de trei ani îl mănîncă de câini,porci..până ia ajuns cuțitul la os și la fugarit cu un păr la Rasesti…a luat-o tare țiganul.. DL BUZATU dacă mai țineți țiganul ăsta in comună.. noi cei din Rasesti oameni seriosi care am votat cu PSD tot timpul scapatine de ordinarul ăsta de Manolache…care este un escroc de țigan.. Să meargă la Băsești de unde este borcanul ăsta.. DL BUZATU scapatine de țigan…că dacă nu vreți facem noi o ceață de vedere și!!

 6. Țiganul ăsta de Manolache la hramul satului de la Rasesti prințesă la toți oamenii cai angajează el la spital la Ghermanesti..pe fratele meu Costel de trei ani îl mănîncă de câini,porci..până ia ajuns cuțitul la os și la fugarit cu un păr la Rasesti…a luat-o tare țiganul.. DL BUZATU dacă mai țineți țiganul ăsta in comună.. noi cei din Rasesti oameni seriosi care am votat cu PSD tot timpul scapatine de ordinarul ăsta de Manolache…care este un escroc de țigan.. Să meargă la Băsești de unde este borcanul ăsta.. DL BUZATU scapatine de țigan…că dacă nu vreți facem noi o ceață de vedere și!!

 7. La Spitalul de la Ghermanesti doarme un țigan cu nevasta lui,care fură de rupe de la centru de bătrâni mâncarea.umbla prin comună și minte oamenii că el o sa facă angajări la spital..La unii oameni le-a mâncat toate orataniile din curte..e mare pdf așa se laudă și el vă candida la PSD IN 2024 CA ESTE SPRIJINIT DE BARONUL BUZATU..NOI LUPII TINERI LIBERALI SUNTEM HOTARATI SA SCAPAM DE PARAZITUL ASTA…CARE MINTE OAMENII IN COMUNA
  .SE NUMESTE BORFASUL ASTA MANOLACHE…UN TIGAN PUTUROS SI ESCROC CARE NU FACW NIMIC..DAR ACUM LUAM DECLARATII DE LA OAMRNI SI LE TRIMITEM LA DNA..CA MINTE SI LE EA ORATANIILE DIN CURTI LA OAMENI
  .LA UNUL IA MANCAT 2 PORCI..CA IL.PINE EL MAGAZIONIER …UN ESCROC ORDINAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.