spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

L-ați prins nasol de tot pe Boroș. Se pare că bunul său prieten, Vasile Chelaru, îl va trage câteva procente în jos în următoarele alegeri. Dacă și dosarele de la DNA ale lui Boroș, de care tot vorbiți, vor avea prioritate, s-ar putea să ne trezim ca în 2016, cu situația în care orașul să rămână fără primar ales.

Edi Popica – deputat PSD

Nu v-am văzut la picnicul lui Mitică și Vasile de la Hora din Străbuni. Să înțelegem că nu ați avut 320 de lei pentru meniu sau vi s-a părut scump, având în vedere că lucrați în branșă și știți ce capac și-a pus crâșma care a organizat sindrofia.

Irinel Stativă – deputat PSD

Ca să vă mai pună pe liste încă o dată tătuca, trebuia să rupeți cu dansurile la Hora din Străbuni. Tot îl vedem pe Dragoș Cazacu foarte aproape de stăpân și tare ne miroase că acesta va lua locul dvs. pe listele la Parlament. Acum, dacă o fi așa, să o aduceți și pe soție să o prindeți în horă alături de Buzatu, că vedeți ce se întâmplă dacă aceasta nu mai are putere în Justiție.

Raisa Enachi – deputat AUR

Caravana medicală se apropie de Vaslui. Nu înțelegem de ce ați programat-o la Roșiești, când pe Valea Plângerii, de la Dragomirești, la Pogana, săracii oameni nu au mai văzut un medic de ani buni de zile. Chemați-vă consilierii și trăgeți-i de urechi că nu v-au spus aceste realități.

Gabriela Crețu -senator PSD

Cum de ați lipsit de la Hora din Străbuni, dvs., o bunicuță atât de devotată partidului și curentului „Mândri că suntem vasluieni”. Luați aminte la ce vă spunem noi : cine nu a mers la acest festival internațional, nu mai prinde listele. Așă că faceți bine și veniți cât puteți de repede.

Nelu Tătaru – deputat PNL

Ați primit o veste bună de la partid. S-a luat decizia ca PNL să nu candideze pe liste comune la locale și parlamentare. Se poate spune că ați avut viziune că la Vaslui nu ați făcut alianță cu baronul Buzatu și ați rămas cu USR, unde aveți majorități la CL, în Bârlad și Vaslui.

Dumitru Buzatu – președinte CJ Vaslui

Noi știm că sunteți un excentric când vine vorba de relații diplomatice. Și spunem acest lucru fiindcă am văzut ce relații aveți cu ambasadorii din Belarus și Federația Rusă. Numai că acum, cu Festivalul Hora din Străbuni, sunteți pe cale să provocați cel mai mare incident diplomatic într-o zonă sensibilă de tot. O să vedeți în curând ce trăsnăi au făcut cei care s-au ocupat de festival.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Când ați aflat că unul din suprefecți va pleca acasă, v-a luat panica rău de tot. Cum sunteți în concediu, e foarte greu să aflați detalii despre cine va rămâne la Vaslui. Așa că ați început să vă stresați colegii de partid și pe cei din Prefectură cu mesaje.

Dorin Apostol – subprefect Vaslui

Aveți un mic avantaj în competiția cu Gologan, fiindcă sunteți la butoane, nu ca acesta, în concediu. Ați încercat să intrați la șefu, la CJ, dar Anuța nu v-a permis accesul. Văzând chestia aceasta, ați picat pe gânduri. Oare să fi reușit Mircea să obțină o promisiune de la Buzatu?

Vasile Pavăl – primar Vaslui

Ați supărat-o rău tare pe Anuța, șefa de cabinet a președintelui. După ce ați spus la toată lumea că v-ați răzgândit și o să candidați din nou la Primărie, a dat ordin fotografului oficial de la festival să nu vă prindă în nicio fotografie. Cum adică, să vă promovați pe banii poporului?

Dumitru Boroș – primar Bârlad

Faptul că îi țineți palma lui Chelaru, o să-i enerveze pe cei de la DNA rău de tot. Și nu ar fi cazul, fiindcă aveți și dvs. multe bube. Cică individul i-a supărat pe procurori că a distrus probe cu două zile înainte de descinderi. Așa că, măcar de ochii lumii, lăsați-i pe cei de la PSD să-l audieze pe șeful Poliției.

Jan Ciupilan – primar Huși

Vedeți că lumea s-a săturat rău de tot de incompetența din spitalul Huși și pune mâna pe bâtă. Vă mai amintiți de protestul mămicilor care au venit la spital să o linșeze pe pediatră ? Așa și acum, cu distinsele doamne de la Compartimentul de Primiri Urgențe. Credeți că acel om a făcut scandal degeaba ?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Primar Ciupilan ,birladul aduce aparate la spital!! Tu din fonduri europene daca nu se poate fura te doare-n pula si te jeneaza sa accesezi. Stau moliile ale prin primarie si taie frunza la caini in loc sa faca fundamentare … v-ar lua iadu de ticalosi!!!

  2. Ana Maria Vintilă ,,rulment,, de Bârlad, sa nu te aștepți la bine de la politic ca te fute cu pula îndoită când îți este lumea mai dragă, ai făcut jocurile lui Chelaru, ești tu competenta sa strici munca unor oameni de o viață că așa a vrut retardatul de Chelaru, Dumnezeu nu doarme .

  3. Bine ca d-l Buzatu îsi face club sportiv cu banii cetățenilor, cluburi sportive își pot face privații și cine dorește sa facă sport sa meargă la ei , CJ sa investească în ceva folositor pentru toți vasluienii, un spital, de exemplu Băile de la Ghermanesti… etc.

  4. Chelaru cu Rîpan și Balaban au distrus probele din dosar, că despre omul de ogradă a lui Boroș, Popa e și ciripitor.
    Posibil ca DNA, sa aresteze de la sediul politiei Locale tot pachetul de hoți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.