Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Edi Popica – deputat PSD

V-a dat tare peste cap motiunea. Vã macinã cine-i parlamentarul care a votat pentru Guvernul Cîtu, mai ales cã la vot au fost numai colegii dvs si cei de la AUR. Îl bãnuiti pe Busuioc, baiatul din Moldova care a iesit senator AUR la Vaslui si care a crescut cu ceaiul din canabis pe care îl fãcea în fiecare dimineatã mama sa.

Adrian Solomon – deputat PSD

Vi s-a umflat capul tare de tot, vorba lui Bîca. Imediat ce motiunea a picat, dvs ati iesit la rampã foarte violent, amenintând cã la toamnã altfel se vor numãra bobocii, pardon, voturile. Poate pânã atunci vine si Boros cu Bîca la PSD si iatã cum veti avea dintr-un foc 202 voturi împotriva coalitiei în loc de 201.

Botez Mihai – deputat USR

Acum, cã ati iesit presedinte, vã permiteti un concediu linistit. Poate veti cunoaste în aceastã vacantã si viitoarea dvs. sotie. Astrele s-au aliniat în asa fel încât Cupidon sã aibã prim-planul. Dacã chiar o sã se întâmple, sã nu uitati sã ne cinstiti, bineînteles, în calitate de petitori.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Astãzi e o zi importantã pentru dvs. Aceste alegeri va trebui sã le tineti minte, fiindcã ati învãtat o lectie importantã: nicio faptã bunã nu rãmâne nepedepsitã. Suntem curiosi ce discurs veti avea în salã, mai ales cã nu i-ati rãspuns în niciun fel lui Arcãleanu si Boros, dupã ce acestia au aruncãt în dvs cu toate lãturile, spre satisfactia lui Buzatu si Dan Marian.

Tudor Polak – deputat PNL

Ati frânt multe inimi postând declaratia de sustinere pentru Nelu Tãtaru. Bîca e cel mai afectat. El se bizuia mult pe dvs. De asta v-a si pus martor în reclamatia pe care i-a fãcut-o BPJ la Curtea de Arbitraj. Curios e faptul cã acum Arcãleanu vã curteazã ca pe-o fatã mare dupã ce în alegerile de la municipiu numai v-a înjurat.

Gabriela Cretu- senator PSD

Am vãzut cã v-ati iesit si dvs din fire. I-ati numit pe toti loseri, supãratã fiind cã avocatul poporului a fost demis. Ati constatat cã în unanimitate Curtea Constitutionalã a votat reintegrarea sa. Dar sã stiti cã nu pe dreptate, ci pentru cã corb la corb nu-si scoate ochii.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

De când sunteti consiliat, se observã o mare schimbare în comportamentul dvs. Ati început sã luati din apucãturile lui Adrian Solomon si de la Dan Marian un pic. Cã altfel nu putem sã ne explicãm de ce ati chemat primarii PSD la întâlnirea cu Cîtu, iar pe consilierul dvs îl tot trimiteti pe la primarii din judet cu tot felul de oferte de deratizare si dezinsectie.

Marcel Lãudatu – Prefectul Vasluiului

Mâine vine seful dvs. în judet. Aveti emotii, mai ales dupã ce Buzatu si-a mobilizat scandalagiii la Sala Sporturilor. Suntem curiosi în ce mod vor actiona institutiile din subordinea dvs, fiindcã momentul e unul delicat. Acum se va vedea cât de priceput sunteti. Noi credem cã, dacã veti masa forte de ordine la acel eveniment unde vine premierul, veti gresi, mai bine aranjati treburile în asa fel încât sã nu fie nevoie de ei.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Colegul dvs. cu care stati usã în usã sunã de zor pe la toti primarii sãi sã se mobilizeze la sala Sporturilor sã-l huiduie pe premier. Pe dvs. nu v-a cooptat în cor? Dacã o sã veniti, sã nu uitati sã-i aduceti lui Cîtu si argumentatia drumului strategic, fiindcã noi îl vedem absolut nefolositor. Dar poate dvs. aveti argumente sã-i demonstrati acestuia cât de important e si poate o sã si primiti niste bani.

Vasile Pavãl-primar Vaslui

Sã nu uitati când o sã plimbati câinii nepotilor prin parc sã vã luati actele patrupedului cu dvs. Caraliii lui Catanã sigur o sã vã amendeze. Am auzit cã deja s-a format un curent de opinie în oras, iar câteva gospodine chiar vor sã vinã sã usuce rufele în fata primãriei. Si toate astea le-ati implementat când D&D Research tocmai a catalogat Vasluiul drept orasul de care trebuie sã te feresti.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Am auzit cã ati vrut sã vã retrageti candidatura de la alegerile de la judet, însã v-a convins sotia si Orban sã continuati. Se pare cã presedintele Camerei Deputatilor are mare putere de convingere. Însã în cazul lui Arcãleanu nu a functionat. Cã si pe el l-a sunat si i-a sugerat sã se retragã în favoarea dvs., dar nu a vrut deloc.

Cristi Rusu -primar Negresti

Astrele vã surând. În noul BPJ al PNL care se va alege astãzi, dvs. veti ocupa o pozitie cheie. Veti fi coordonatorul primarilor, post care a fost a lui Boros pânã acum. Acesta nu s-a obosit în niciun fel sã îi strângã pe primari la un loc, iar misiunea aceasta vã revine de acum dvs. Succes mâine si vedem cât de inspirat o sã fiti pe viitor în noua functie pe care o s-o ocupati.
3 COMENTARII

  1. 😂😂😂😂Bună asta, sunteti curioși de discursul lu” Tătaru 😂😂😂pai nu tu l-ai scris mai lingaule?

LĂSAȚI UN MESAJ