spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Începe, parcã, prea devreme, sesiunea parlamentarã si dvs. trebuie sã sacrificati un concediu planificat. Efortul va merita. Scãpati România de la insolventã. Sã vedem cât de zmei vor fi Ciolacu si ai lui cu cei de la Bruxelles, care vor sã mãrim TVA la alimente.

Adrian Solomon – deputat PSD

Trezeste-te domnule deputat, cã s-a dus vacanta. A ajuns Boros sã se urce la sedintele de CJ pe masã si Bîca pe casã. Cã din câte vedem, dvs. ati cam rãmas singurul politician din Bârlad cu stuchit la furcã.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

De-a rãsu’ plânsului. Cicã al dvs. consilier, Dragomir, care e jumãtate liberal si jumãtate de-a lui nea Vasile s-ar fi certat cu prefectul si ghici si l-a contactat de urgentã? Bîca, senatorul melcilor. Numai cã Dragomir i-a dat cu flit. O fi el trãdãtor, dar nu de micimea lui Bîca.

Mihai Botez – deputat USR

Ar trebui ca tot partidul si nu numai sã se solidarizeze cu cauza viceprimarului de la Vaslui, Cãtãlin Mândru, care ieri a fost fãcut KO în plenul CL, de o manierã golãneascã si mârlãneascã. Copilul acestuia a fost fãcut flenduri de consilierii PSD, în frunte cu Alexandru Barbu, pentru simplu motiv cã activeazã într-un formatie si a cântat la Zilele Vasluiului.

Raisa Enache – deputat AUR

La Iasi, se cutremurã temeliile mafiei primarului penal. Partidul dvs. atacã la baionetã, dar la Vaslui nimic. Si slavã Domnului subiecte sunt gârlã, iar mafia de la Vaslui e cu sase trepte peste Iasi. Mai puneti-l pe Vasile Popa si pupilul sãu la treabã, nu sã sune diversi oameni influenti din Vaslui sã cerseascã binecuvântare pentru a candida la Primãrie.

Irinel Stativă (Stãricã) – deputat PSD

Sã nu uitati sã vã luati costum nou, cã tot începe noua sesiune parlamentarã. Cereti si binecuvântarea doamnei judecãtor, ca sã vã luati unul mai cu staif, de la o firmã mai ca lumea, de exemplu de la Calvin Klein. Dacã nu vã gãseste mãsura, încercati unul de la Eden Park.

Dumitru Buzatu – presedinte Consiliu Judetean Vaslui

Ati scãpat dvs. de dosarul de la DNA, dupã reclamatia celor de la compania care trebuia sã ofere consultanta la proiectul de apã si canal, dar au câstigat în civil, iar acum trebuie sã le dati 11 milioane de lei, adicã peste douã milioane de euro. Sã vedem de unde-i luati si cum o sã o scoatã pe mânecã Curtea de Conturi, fiindcã deja s-a început executarea silitã.

Daniel Onofrei – prefect Vaslui

Vedeti cã dusmanii vã tot pozeazã masina parcatã în fata Consiliului Judetean. Chiar dacã e pititã dupã brazi, Pixi, a fotografiat-o si a dat-o la presã. Asa a ajuns la noi. Mai bine parcati-o la Racova, cã asa vedem si noi când veniti si când plecati.

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Buzduganii cu bâlciul s-au spart si au spus cã dvs. îi ajutati sã vinã cu cortul la Vaslui. Ne bucurãm foarte tare si multi vasluieni, la fel, cã o sã înceapã în orasul nostru marea tigãnealã, pe terenul de sport al clubului Viitorul. Vedeti cã Buzduganii dau cu praf pe banii care-i fac cadou la politicieni.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Sã vã fie de bine concediul. Am înteles cã ati plecat cu tot cu sofer. Nu-i rãu. Trebuia sã luati si secretara. Vã mai fãcea un masaj. La CL totu-i în grafic, viceprimarul Braniste semneazã toate facturile cu ciubote rosii, deci, concentrare mare pe sãnãtate, cã e mai bunã decât toate.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Sunteti plecat cu treburi la Ministerul Dezvoltãrii, iar în lipsa dvs. liberalii au adus flori în plenul sedintei de Consiliul Local. Pãrerea noastrã e cã acestia au încãlcat legea. Trebuie anuntat DNA! Au oferit foloase necuvenite (flori) pentru a obtin normalitatea în CL.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Chelaru de la Politia Localã, care e în subordinea dvs e mai tare decât cei de la DNA. Acum douã zile, politistul local pus de acesta sã anuleze amenzile buclucase a fost chemat la DNA. Înainte, politistul a fost interpelat de sef, instruit ce sã zicã în fata procurorilor si mituit corespunzãtor: a plecat la DNA cu masina de serviciu, cu tot cu sofer. Asa da sef!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Domnul Chelaru nu are scrupule, vrea sal bage la bulau pe Gîfu ca oricum nu are nimic de pierdut si îi duce el prin ,Popa, Balaban, Rîpan,Deleanu,Dabija,Serghie,Bădărau,Ibanescu, ce le rămâne de la ospăț.

    • Domnule Viorel mereu ai mâncat kk de Chelaru. Probabil ești analfabetul sancționat. Chelaru a băgat in pușcărie infractori, asta a fost profesia lui. Încerci cumva sa influențezi prin comentariul tău declarațiilor celor implicaț?Nu i asa ca ți ai dorii sa declare ca șeful lui e vinovat ca te- a fătat mata in loc sa te avorteze??😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.