spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Acum, cã aveti un nou coleg în partid, suntem curiosi cum îl dezmierdati: vitelus, bousor sau taurul. Cã pânã acum, din bou … galben sau red bull nu-l scoteati. Important este sã nu-i lãsati echipa în urmã. Ar fi pãcat sã nu-l integrati si pe expertul acela în „spãlare” de bani.

Edi Popica – deputat PSD

Dacã a trecut de întrebarea rosie si l-ati primit pe Boros în PSD, n-ar fi rãu sã faceti împreunã o vizitã pe centurã. Important este sã vã puneti si dvs. o vestã pe care sã aveti scris, pe spate, deputat si o sã vedeti câtã popularitate cãpãtati.

Irinel Stativã (Stãricã) – deputat PSD

Acumã vãd prostii din PSD ce-au pierdut când sotia dvs. s-a pensionat din magistraturã. Cã pânã sã vinã acest val de nenorociți în partid, nimeni nu stia ce rol cheie jucati în partid. Acum sã nu îndrãzneascã sã vã lase pe dinafarã, cã va fi vai si amar de ei.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Plângeti cu lacrimi de crocodil cã la ultima negociere dintre PNL si ALDE, Dan Marian a decis sã nu meargã cu dvs. înainte si sã revinã la prima dragoste. Am înteles cã v-a fãcut o declaratie de dragoste la final, dupã ce v-a strâns mâna. Vorba lui Trifu, am fi dat oricât sã fim si noi prezenti acolo în acel moment.

Raisa Enachi – deputat AUR

Aveti mare lansare la Iasi, unde toti pretendentii la functiile de europarlamentari din zona noastrã ai partidului AUR vor fi prezentati de George Simion. Mergeti singurã la eveniment, ca lumea sã vã cunoascã asa cum sunteti, liberã si puternicã. Pãcãliciul de ibovnic lãsati-l acasã! Mai mult stricã si încurcã, plus cã enerveazã lumea.

Mihai Botez – deputat USR

Acum, cã-l aveti aliat pe Bichinet, puteti dormi linistit. Omul are verb, are prestantã, e agil si o sã vedeti cã vã furã si partidul. Bichinet e fãcut sã fie lider si putini îi stau în cale. Doar Vadim Tudor l-a strunit si a fãcut din el un cal de cursã lungã.

Ciprian Trifan – presedinte interimar CJ Vaslui

Acum, cã sunteti la butoane, v-a venit rândul dvs. sã semnati contracte cu Farmazon. Nu ne facem griji cã o sã cereti 10%, ca Dumitru Buzatu, fiindcã sunteti fãcut din alt aluat, dar va trebui totusi sã terminati lucrarea într-un timp record, adicã pânã la sfârsitul anului, pentru a vã folosi de banii europeni.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Acum, cã ati scãpat de Boros de la PNL, aveti cale liberã sã candidati la functia de primar în 2024. Nimeni nu vã mai stã în cale. Acum puteti sã vã demonstrati adevãrata valoare si sã-i arãtati primarului cã atunci când Georgicã Vulpe l-a bãtut în alegerile interne, nu a fost un accident.

Dan Marian – vicepresedinte PNL

Ne-au plãcut ultimele negocieri de la Bucuresti în schema absorbtiei lui ALDE în PNL. Nu prea v-ati ales cu nimic pentru cã ati umblat cu cioara vopsitã. Ati spus cã aveti cinci primari ALDE la masa negocierii, dupã ce deja îi vânduserãti la PSD ca pe niste saci de cartofi. V-ati lãudat cã îl controlati pe Boros, numai cã acesta a plecat la PSD, via Solomon, iar deja minciuna cã mai controlati si alti sapte primari din PNL n-o mai crede nimeni.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Parcã vã încolteste iar ideea sã candidati pentru încã un mandat. Asteptati sã vedeti ce va urma cu Miticã si parcã vã vedem iar în cãrti pentru alegeri. Noi ne-am bucura enorm. Fiindcã dvs. chiar o sã dati culoare la alegerile din toamna viitoare si apoi l-ati lãsa somer pe Catanã.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Acum chiar cã v-ati dat singur valoare numelui. Nimeni nu mai poate spune cã nu sunteti rosu. Imediat dupã ce ati primit botezul în sediul PSD, ati fost la o întâlnire cu pensionarii pesedisti alãturi de Edi Popica si Adrian Solomon. Chiar vã stãtea bine împreunã. Am înteles cã Bîca nu mai pridideste sã spunã tuturor cã o sã câstigati urmãtorul mandat cu 80%.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Vedeti cã Dan Marian a rãmas al nimãnui. La Vaslui, la PSD, nu-l mai vrea nimeni. Solomon i-a furat giuvaierul si nici nu vrea sã-l mai vadã, iar Trifan, la CJ, deja a fãcut o linie cu sare în secretariat, ca nu cumva Dan Marian sã-i mai treacã pragul. Asa cã, luati-l la Husi si puneti-l candidat în locul dvs. la Primãrie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.