Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Silistru Doina – senator PSD

Buzatu încearcã sã ne explice cã cei de la Bucuresti au ales între dvs. si Gabriela Cretu si au înclinat balanta cãtre consoarta sa, tocmai cã aceasta are o experientã mai vastã în politica externã. Noi credem cã, din contrã, dvs. o depãsiti la toate capitolele, iar la moralitate si onoare aveti patru clase peste. Ne pare rãu cã pãrãsiti scena politicã asa. Sunteti singura floare din tufa de spini de la PSD Vaslui.

Irinel Stativã – deputat PSD

Ce noroc pe dvs. ca procesul unei mostenitoare care are de recuperat câteva sute de hectare de teren în coasta municipiului Vaslui sã fie pe rol la instanta unde judecã si sotia dvs. Dacã mai punem la socotealã cã aceste terenuri sunt stãpânite acum de anumite persoane din anturajul lui Buzatu, o sã ziceti cã suntem paranoia si cã încercãm sã facem tot felul de legãturi fãrã temei. Noi ne limitãm doar la a constata cât de norocos sunteti. Baftã în campanie!

Solomon Adrian – deputat PSD

Nici bine nu v-au anuntat cã sunteti candidat pe loc eligibil, cã au si început sã creascã actiunile la Shaormeria lui Mustafa. Cicã au scos emigrantii ãia o pizza specialã care se serveste fãrã mascã, în cinstea acelui moment memorabil. Au avut parte de cea mai tare reclamã din istoria recentã a centrului vechi. De asta vã bãnuim cã ati creat acel episod intentionat, pentru a beneficia pe viatã de o shaorma cu de toate în fiecare zi.

Olteanu Daniel – deputat Pro România

Ieri, la depunerea oficialã a candidaturilor dvs si a colegilor, am avut sentimentul cã asistam la priveghiul dvs, ca om politic. Dan Marian era bucuros cã v-a luat partidul si v-a împins cãtre Pro România si nici nu visa cã astrele se asazã asa de bine pentru el. Vã repetãm pentru a nu stiu câta oarã. Dvs. trebuia sã rãmâneti în CJ, fiindcã semnãtura de validare vã apartinea, iar acesta trebuia sã meargã la risc, în bãtãlia pentru un loc în Parlament, care este conditionat de obtinerea pragului de 5% la nivel national.

Cretu Gabriela – senator PSD

Avem o dilemã. Miticã vã mai iubeste, ori nu? Fiindcã la cum s-a bãtut pentru ca dvs. sã obtineti un loc de senator, ar face-o geloasã pânã si pe cea mai râvnitã amantã din lume. Unde mai punem cã si-a urcat tot partidul în cap pentru aceastã numire. Noi am rãmas muti de uimire, când am vãzut câtã pasiune face Buzatu pentru dvs. Felicitãri!

Cãciulã Aurel – deputat PSD

Când se dãdea drumul la circulatie pe podul de la Crasna, dvs tocmai aflati cã nu mai sunteti pozitionat pe un loc eligibil la alegerile din decembrie. Asa cã, degeaba v-ati dat mare cã ati rezolvat problema podului, cã multi dintre colegii de partid nu au apreciat acest lucru, drept urmare nu v-au sustinut pe un loc eligibil. Am tras aceastã concluzie fiindcã asa a zis Buzatu. Cã locurile eligibile s-au dat în functie de activitatea parlamentarã prestatã. Vedeti, dacã nu stiti limbi strãine precum madam Cretu.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Frumos din partea sotiei dvs., Gabriela Cretu, cã a fost sã vã sustinã la preluarea ultimului mandat ca om politic. Normal cã Ana, sefa dvs.de cabinet, i-a fãcut si o cafea. Suntem curiosi cu ce a îndulcit-o. Nu credem cã a folosit acid sulfuric! Oricum, atmosfera a fost una de familie, mai ales cã a venit si Ramona de la Muzeu. Mai lipsea Tudorel si câinele, cã în rest era toatã lumea.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Sunteti un fel de nas acum pentru toti primarii, chiar si pentru Buzatu, fiindcã le aduceti ordinele de numire si ei pleacã vijeliosi într-o nouã aventurã politicã. Asa cã, v-ati încumetrit cu toatã floarea politicã a judetului Vaslui. Si pentru Dan Marian sunteti nas sI, extrapolând, ati devenit un soi de cumãtru si cu marele ziarist de la Negresti, care chiar are o dexteritate în a indentifica cumãtri acolo unde nu existã.

Trifan Ciprian – viitor vicepresedinte CJ Vaslui

Ati fost ca o floricicã astãzi si ati stat lipit de Dan Marian precum timbrul de plic. Pânã o sã vã punã Buzatu vicepresedinte, trebuie sã jucati rolul politistului bun cu noul presedinte de la ALDE. Acum, cã are si stampila, e mai dificil. Dacã vreti sã negociati usor cu el, aruncati-i un os lui Turcu si totul o sã meargã snur. Sã tineti cont cã acesta e inginer la bazã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Încep sã aparã mari fisuri în aparatul din subordinea dvs. Mai întâi la Politia Localã, apoi la Asociatiile de Proprietari. Este incredibil ca, în blocul unde smecherii joacã barbut, Asociatia de Locatari sã fie condusã de un mort. O sã vedeti cã încep sã aparã si alte schelete de prin sertare. Dar sã fereascã Dumenzeu când se va sparge buba cu moldovenii care ridicã ajutoare sociale, alocatii sau alte tipuri de subventii !

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati revenit din concediul medical, dupã ce covidul v-a trântit la pãmânt. Dacã tot începeti un noi mandat, scãpati de secretara pe care a plantat-o acolo Mobro. Vã stie toate miscãrile si e pãcat, mai ales cã dvs. sunteti un om deschis si credeti cã si cei din jur vã vor binele. Fata are acolo o misiune specialã. Repartizati-o la taxe si impozite, cã poate asa o sã-si plãteascã si Mobro ce are de dat înapoi orasului.

Cristi Rusu – primar Negresti

Ati remarcat în cuvântul dvs de investire cã de mic v-ati dorit o bicicletã. Ati primit în compensare functia de primar, tocmai ca sã faceti piste de biciclete pentru copii. Neinspirat discursul! Cãutati-vã pe cineva care are condei sã vã aducã un pic de consistentã în cuvântãri. Sunt pe liber o grãmadã de deontologi, dar noi vi-l recomandãm pe Floriol. Bãiatul scrie si pe-o sticlã de ulei!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ