9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Ati jucat Hora Unirii la Husi, fãrã sã bãnuiti cã puteati lua un scaun în cap. Noroc cã nu ati fost la ceai la barul Gin Tonic, cã fãrã sã vreti luati parte la bãtaia anului. Gurile rele spun cã dvs. ati prorocit în partid cã doctorul Popa o sã ajungã sã se batã prin baruri.

Solomon Adrian – deputat PSD

Sunteti glumet rãu de tot. Comparatia pe care o faceti între Boros si Flintstone e absolut genialã. Am auzit cã prin Iasi, chiar asa era poreclit printre avocati, fiindcã venea mereu cu papucii plini de praf si noroi. Chiar si noua poreclã, LidoStone, este inspiratã. Adicã e omul care vine din epoca lidonitului.

Tudor Polak – deputat PNL

N-ati plecat cu mâna goalã din partid. Dupã ce ati fost destituit din functia de presedinte la Organizatia Municipalã Vaslui, la un interval de douã sãptãmâni l-ati pierdut si pe presedintele de la tineret. Vedeti ce inspirat ati fost cã nu v-ati pus omul si la Organizatia de Femei ? Acum ar fi fost si aceasta decapitatã.

Raisa Enachi – deputat AUR

Partidul prinde viatã la Vaslui. Cu alde Popa de la Curtea de Conturi si Chiriac de la Bârlad, sãgeata lui Vrânceanu, sunteti pe mâini bune. O sã faceti la Vaslui USL mai repede decât o s-o facã PNL si PSD la nivel central. Succes!

Mihai Botez – deputat USR

Ati fost subiectul central al dezbaterilor pesedistilor de la conferința lor de alegeri. Pesedistii vasluieni s-au plâns la Ciolacu cã sunteti rãu si cã îi criticati pe sfintisorii pesedisti din Bârlad. Bravo! Cum nu se poate mai bine! Înseamnã cã aveti valoare. Chiar si primarul Pavãl s-a plâns cã la Vaslui alianta USR – PNL merge ca unsã.

Gabriela Cretu – senator PSD

V-ati vãzut visul cu ochii. A ajuns si Tudorel egalul dvs. în partid. Cu tãticu presedinte si mãmica vicepresedinte, printisorul o sã aibã o viatã tihnitã ca viitor vicepresedinte. Sunteti mai ceva ca Brãtienii. O mare familie fericitã din politica vasluianã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am vãzut cã ati tinut mortis sã-l lãudati pe bunul dvs. camarad Dan Marian si l-ati prezentat partidului drept „Convertitul”. Adicã omul care dupã ce ani de-a rândul a fost împotriva PSD, acum a ajuns cel mai habotnic sustinãtor al doctrinei comuniste. Am vãzut cã-l ajutati puternic si prin instantele de judecatã. Amenzile pe care le are familia sa la diverse institutii, gen ITM, sunt transformate în avertismente.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Mai tineti minte cum au venit toti pesedistii din Vaslui în frunte cu Buzatu la alegerile PNL în 2021? Dumneavoastrã, de ce nu le-ati întors vizita acum, când si-au ales ei presedintele? Asa ati fi vãzut cum vin membrii de partid ai lui Buzatu cu microbuzul scolar la alegeri. Oare n-ar fi interesant de vãzut din ce comunã a venit acel microbuz cu alegãtori, mãcar de palmares?

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Dupã alegeri, toatã lumea spune cã sunteti abãtut. Si pune acest lucru pe seama faptului cã Buzatu a fost reales presedinte. Noi credem cã e falsã ipoteza. Buzatu e manã cereascã pentru dvs. Doar el v-a propus secretar general al partidului. Așa cã, altul este motivul supãrãrii. Noi credem cã sunteti trist cã Ramona Mocanu nu a iesit presedintã la femei.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati afirmat la sedinta de alegeri, într-o discutie privatã cu Ciolacu, cã vã gânditi serios sã predati stafeta la alegerile din 2024, asa cum si dvs. ati fost beneficiarul unui astfel de schimb, pe vremea când Victor Cristea umbla de mânã cu dvs. prin Vaslui si convingea poporul sã vã aleagã în locul sãu. S-o vedem si pe asta!

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati ajuns de râsul copiilor prin Bârlad. Au început sã compunã cântece si sã vã ia în râs geaca reflectorizantã pe care scrie primar. Nu mai vorbim de centurã. Ati vãzut cum v-a ironizat un pusti: „Întreb pentru o prietenã :Când e gata centura ?!”

Ioan Ciupilan – primar Husi

Dupã bãtaia de pominã din barul Gin Tonic, nu întelegem de ce a fost nevoie de o anchetã a DGA la fata locului. Herghelegiu a venit val-vârtej la locul bãtãii si a sãrit cu gura pe patron, reprosându-i cã nu a asigurat securitatea consumatorilor din locatie. Dacã acest individ nu ar fi vãrul dvs., nu v-am fi întrebat. Lumea spune cã l-ati trimis sã vã asigurati cã nu sunt filmãri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.