-1.1 C
Vaslui
04-feb.-2023

Horosocopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Ati fost foarte activ la Ziua dezrobirii romilor din România. V-ati fotografiat cu etnicii, v-ați pupat cu ei, ba chiar ati încercat si niste ceaune de-ale lor. Le-ati dat de pãmânt sã le arãtati celor din jur cã nu se sparg. Într-un cuvânt, v-ati simtit ca acasã, în sânul familiei. La multi ani!

Edi Popica – deputat PSD

Nu ati ratat ocazia sã vã pozati cu primãritele îmbracate în costume tigãnesti. Totusi, pozele par prea protocolare. Mai bine dãdeati sacoul jos, vã suflecati mânecile la cãmasã si cântati o manea, asa cum o fãceati pe vremuri, cu Tudorel, la crâsmã lui Gigel Curea (Cuvas).

Botez Mihai – deputat USR

Aveti grijã, cã unii consilieri locali USR migreazã discret cãtre filiala dvs. de la Iasi. Studentul dvs din CL, Chirica , se tot bagã în seamã cu colegii din organizatia lui Chichirãu. Probabil cã vrea sã se transfere la Iasi, dupã terminarea studiilor. E pãcat cã mitul studentului care se întoarce la Vaslui pentru a ridica orasul se cam nãruie.

Tudorel Polak – deputat PNL

S-a cam supãrat conul Miticã de la Bârlad pe dvs. V-a si reprosat la Congres cã l-ati turnat la Tãtaru, dupã ce l-ati vãzut în birou la Solomon. Pentru rãspunsul dat acestuia, aveti nota 10. I-ati rãspuns de maniera: „Dom’le, pe trãdãtori îi dãm în gât! Nu meritã nici compasiune si nici clementã!”

Nelu Tãtãru – deputat PNL

Ati avut o sãptãmâna grea. Congresul, apoi lucrãrile din Parlament. Cert este cã ati reusit sã faceti dupã Congres o reuniune de familie cu toti participantii din Vaslui de ati surclasat toate judetele din tarã. La restaurantul Diesel, acolo unde îsi dau întâlnire toti liberalii dupã reuniuni, delegatia Vasluiului a avut cel mai tare separeu.

Irinel Stativã – deputat PSD

Aveti grijã, cã Buzatu pentru viitoarele alegeri parlamentare umblã destul de serios la lista de candidati pe pozitiile eligibile. Se pare cã dumneavoastrã veti fi înlocuit, fiindcã vin bãietii din noul val, inclusiv cei din gasca lui Dan Marian. Vedeti cã si primarul de la Husi vrea deputat.

Dumitru Buzatu – Presedinte CJ Vaslui

Respectarea legalitãtii în CJ Vaslui e un fel de Fata Morgana. Mai lucrati la Departamentul de Guvernantã Corporativã din institutie, aflat sub comanda fostului primar de la Laza. Departamentul se ocupã cu supravegherea activitãtii companiilor din subordinea CJ, cum ar fi LDP. Acolo de abia acum l-ati pus în CA pe director. Suntem curiosi, cum a fost el selectat în trecut când a fost numit sef, mai ales cã societatea este una cu peste 50 de angajati si cifrã de afaceri de peste 7,3 milioane de euro?

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Suntem supãrati foarte tare pe dvs. cã nu ati dat un sprit în cinstea noului nepot. Mai acum nouã luni scriam la aceastã rubricã de nunta fastuoasã a fetei dvs., care s-a mãritat la Suceava. Am înteles cã ieri, la aflarea vestii, i-ati chemat numai pe ziaristii orientati geografic spre est, cu care ati bãut un whisky de bucurie cã sunteti bunic.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Suntem curiosi de ce ati dispus sã radã asfaltul anul trecut de la Codãesti, dacã stiati cã strategicul s-a blocat. Acum merg oamenii pe drum de tarã în loc sã circule pe asfalt, ca cetãtenii europeni. Pe bunã dreptate sã fie furiosi. Drumul de la benzinãrie pânã la iesirea din sat, înspre Dãnesti, era în perfectã stare. Firma a ras asfaltul bun si pe deasupra a pus piatrã. Ne-am întors în trecut!

Vasile Pavãl – primar Vaslui

V-ati supãrat tare de tot pe Buzatu de la administrativ cã nu spalã masinile la o firmã prietenoasã. L-ati pus pe om sã mai caute vreo trei oferte, doar ca sã înteleagã cã nu sunteti multumit de actualul prestator. Vedeti cã doamna Ciudin de la Avizãri are un prieten cu spãlãtorie. Poate vã face o ofertã mai bunã!

Dumitru Boros – primar Bârlad

Ati dat-o bine de tot. Le-ati dat celor de la Whas Expert peste 1,1 miliarde de lei din bugetul local, sã repare sediul cabinetului senatorial Iulian Bâcã. Pãi ce, nu avea senatorul bani pentru renovare, mai ales cã i-ati dat spatiul cu o chirie de doi bani? Sã nu uitati sã renovati si spatiul pe care i l-ati dat lui Tudor, pentru partidul lui Orban, Forta Dreptei, cã ãstia chiar îs necãjiti.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ati bãtut cu pumnul în masã la Buzatu si i-ati explicat cã în 2024 vreti la Husi un post eligibil de parlamentar. Mai ales cã i l-ati adus pe Dan Marian&compania pe tavã. Aveti totusi grijã sã nu vã facã schema din 2004. Când pentru douã sãptãmâni ati fost senator în locul lui Aristide Roibu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.