17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Horosocopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Dupã ce i-a dat în gurã prietenului dvs. Budãi (ministrul Muncii) de i-au sãrit dintii, tânãrul Polak v-a arãtat si dvs. cartonasul galben. V-a întors douã proiecte de lege în comisie. Cu alte cuvinte, v-a arãtat cine-i sefu’, chiar dacã dvs. sunteti bossul cel mare din Comisia de Muncã

Edi Popica – deputat PSD

De la o vreme, ati început s-o luati pe ulei rãu de tot. Dupã ce ati vrut sã-i aprobati prin lege girofar lui Buzatu, acum vã erajati în oracol. Vã bateti cu cãrãmida în piept cã ati ghicit exact data în care se va termina pandemia. Apropo, nu stiti când se terminã rãzboiul sau când se va scumpi benzina la 11 lei?

Tudor Polak – deputat PNL

V-ati rãzvrãtit împotriva lui Budãi, ministrul Muncii. Chiar trebuia! Omul s-a cocotat pe un piedestal, parcã prea înalt pentru ce stie sã facã ca ministru. Pesedistii l-au tot umflat în pene, dar omul s-a dovedit a fi subtire rãu de tot. Ati vãzut cã a fost nevoie doar de o scânteie si presa s-a pornit împotriva acestuia.

Nelu Tãtaru – senator PNL

Mâine este ziua cutitelor lungi în PNL. Este momentul final al mazilirii lui Arcãleanu si a consilierei judetene de la Bârlad, Carmen Bularda din PNL. Se întruneste Comitetul Director Judetean al partidului. Arcãleanu trage o nãdejde cã va reusi în acest for sã suceascã decizia luatã în BEJ si, ca argument, va folosi comportamentul sãu din ultima sedintã de CJ, unde s-a comportat si votat ca un liberal.

Busuioc Andrei – senator AUR

Ati rãmas în Vama Albita de unde ati continuat sã-i ajutati pe refugiatii din Ucraina. Nu vã deranjeazã cã cei de la Episcopie au cam preluat frâiele organizãrii taberei de refugiati si a tot ce se întâmplã în vamã pe linia actiunilor umanitare. Interesant va fi de vãzut dacã mai marii Episcopiei au contribuit cu ceva bãnuti din lefurile lor, fiindcã stim cã dvs. v-ati cheltuit toatã suma forfetarã primitã de la Senat si în plus ceva.

Mihai Botez – deputat USR

De când partidul dvs. nu mai creste în sondaje la nivel național, dvs. la Vaslui punctati decisiv. Ati fãcut-o la CJ Vaslui, unde ati demonstrat maturitate politicã si nu ati votat candidatii PSD, iar acum i-ati tras si una peste ochi lui Popica, care pe lângã faptul cã a inventat apa caldã si cercul, se pare cã este si nasul Centrului de Transfuzii Vaslui.

Dumitru Buzatu- presedintele CJ Vaslui

Se aud zvonuri cã au început sã vinã la dvs. prietenii din Belarus. Ãia pe care tot îi primeati oficial în judet, fie cã erau ambasadori sau oameni de casã ai presedintelui pro-rus Lukasenko. Vor si ei sã aibã un refugiu în cazul în care Putin si Lukasenko vor fi îndepãrtati de la conducerea tãrilor lor. Dacã nu aveti unde sã-i cazati, vorbiti cu Cãrnitã.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

A venit primul botez cu foc pentru dvs. ca prefect. Refugiatii din Ucraina care intrã prin Vama Albita vã dau multe bãtãi de cap, mai ales cã sunt unii care folosesc momentul pentru a-si face capital politic. Bine cã ati rezolvat si cu WC -urilor ecologice. Cã tot vine Buzatu prin tabara de refugiati si Doamne fereste, dacã avea nevoie, trebuia sã meargã în câmp.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Dupã ce ati fost reales vicepresedinte cu voturile PNL, ar trebui sã reflectati mai mult la noua majoritate din CJ. Fiindcã cu cele 17 voturi din 18 ale coalitiei Dan Marian-PSD nu ati fi iesit, chiar dacã ati fi fost singur pe buletinul de vot. Am vãzut cã, dupã ce ati fost reales, ati rãmas întepenit în acelasi anturaj, cu Buzatu si Dan Marian. Ati fost la Dragomiresti, unde ati promis sarea si marea unui primar necãjit.

Ioan Ciupilan -primar Husi

Toatã ziua stati prin tabãra de refugiati. Avem impresia cã vã plac ucrainencele. Când vine Buzatu, vã înveseliti brusc si îi arãtati cât de bun administrator al taberei sunteti. Aveti grijã de fiecare datã sã-l aveti în dreapta pe pãrintele Vladimir de la Episcopie, ca sã aprobe. Numai cã ati uitat sã aduceți WC în vamã. Poate la valul doi de refugiati.

Boros Dumitru -primar Bârlad

Ati repornit rãzboiul cu Puscasu de la transportul public. Acum, cã v-ati împrietenit cu Buzatu, parcã aveti mai mult scuipat la furcã. Dar nu uitati cã Buzatu e vechi camarad cu Puscasu si e posibil ca, la un moment dat, s-o dati la pace. Asa cã, lasați-o mai usurel cu certurile de fatadã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dacã ati fi reparat mãcar o clãdire la unitatea militarã, acum ati fi avut unde caza refugiatii. Nu ar fi fost rãu sã primim cât mai multi în oras. Si asa mai suntem vreo 35.000 real, fatã de 150.000 cât sunt pe hârtie. În curând o sã rãmânem fãrã fortã de muncã. O sã fie numai functionari publici în oras si niciun meserias. Nu o sã mai aibã cine construi, vãrui sau sãpa un sant.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Da…. Oare contractele de iluminat stradal (proiectele) și execuția de cine sunt facute în toate comunele astea? 🤭 Va țin în suspans puțin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here