spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

Hoț cu tupeu nesimțit: fură hainele cu tot cu manechin din magazin! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

INCREDIBIL… Scene ireale la Bârlad, unde un hoț, ziua în amiaza mare,  fură haine dintr-un magazin, cu tot cu manechin!! Patronul magazinului  a făcut publice imaginile, de-a dreptul incredibile. Tânărul, cu un tupeu ieșit din comun, observă că nu este nimeni în magazin, se dă pe lângă manechin, îl trage ușor, privește în toate direcțiile apoi îl ia și fuge! Patronul magazinului face un apel către cei care îl cunosc pe individ să se adreseze poliției.

Camerele de supraveghere ale magazinului îl surprind pe individ la orele 9.36, când trecea prin fața ușii, aparent, ca un cetățean obișnuit. Văzând că ușa magazinului este deschisă și, aproape de ea, se afla un manechin îmbrăcat cu o pereche d epantaloni galbeni dar și cu o poșetă peste ei, brusc se întoarce din drum, se strecoară ușor în interior, și înșfacă manechinul.  Nu pare a avea nici o grijă, nicio o tresărire că l-ar putea vedea cineva, dat fiind faptul că este vorba de strada principală, dar și de o oră în care traficul este intens.  Patronul, sesizând lipsa manechinului imediat, a verificat camerele de supraveghere și mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe hoțul care i-a furat marfa. S-a decis să facă public totul, punând înregistrările de pe camera de supraveghere pe contul său de socializare care în câteva minute a devenit viral!

“Hoț… la drumul mare (magazin GRANADA Bârlad- zona Stadion) dimineață ora 09:36… Deși era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcționat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaște cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi , mâine nu se știe cine… poți fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului GRANADA. Apropo: Îl cunoaște cineva??

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.