Hoț de cai lăsat în libertate!

IACA AȘA!… Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Banca au reținut un bărbat, din comuna Bogdănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a furat doi cai cu căruță cu tot dintr-o gospodărie, în toiul nopții. A fost găsit cu tot cu „prejudiciu” pe care l-a înapoiat păgubașului. Și a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde măsura luată a fost … lăsarea hoțului în libertate.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Bogdănești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Astfel, în data de 12 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Bogdănești au fost sesizați despre comiterea unui furt de animale (2 cabaline) și a unui vehicul cu tracțiune animală, dintr-o gospodărie situată în localitatea Bogdănești, produs pe timpul nopții de 11/12 aprilie a.c. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivul autor al infracțiunii și au recuperat, integral, prejudiciul cauzat (în valoare de aproximativ 10.000 lei), care a fost restituit persoanei vătămate.

„În data de 13 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de emitere a unei măsuri preventive.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, care a fost lăsat în libertate.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ