spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Hoț de componente de mașini, prins de polițiștii vasluieni

- Advertisement -
TENTANTE… Catalizatoarele au devenit ținta preferată a hoților, inclusiv a celor din județul Vaslui.

LA RĂCOARE… Fenomenul furtului de catalizatoare auto a luat o amploare uriașă la nivel național. În contextul în care prețul metalelor folosite în industria auto a crescut foarte mult, catalizatoarele au devenit ținta preferată și a hoților, inclusiv a celor din județul Vaslui.

Un astfel de hoț a fost prins miercuri, de polițiștii vasluieni, după aproape șapte luni de la comiterea faptei. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Vaslui, a intrat în curtea unei locuințe de pe strada Bârladului din municipiul Vaslui, de unde a sustras componente ale mașinii în valoare de 3000 de lei. Potrivit lui Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în martie 2022, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe situate pe strada Bârladului, din municipiul Vaslui, și ar fi sustras componente de la un autoturism parcat în curtea locuinței. Prejudiciul cauzat în urma comiterii infracțiunii a fost estimat la 3.000 de lei, fiiind recuperat integral.

În data de 7 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.