spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

„Hoti de onoare”, la Casa de Culturã Vaslui

- Advertisement -

INVITATIE… Casa de Culturã „Constantin Tãnase” Vaslui îsi deschide usile pentru o nouã serie de spectacole teatru. Unul dintre acestea este „Hoti de onoare”, o adaptare dupã „Non si paga, Non si paga” de Dario Fo. Comedia propune publicului o distributie de exceptie: Anca Sigartãu, Bogdan Talasman, Oana Mosneagu/Mara Oprea, Vlad Gherman/Valentin Sichim si Claudiu Maier. Aflati deja la a patra colaborare în teatru si dupã succesul extraordinar al celor douã seriale TV, Adela si Lia, în care au jucat împreunã, cei cinci actori ne promit o comedie extraordinarã si garanteaza douã ore de bunã dispozitie. Spectacolul va avea loc pe 26 martie, ora 19:00. Pretul unui bilet este de 75 lei/persoanã si poate fi achizitionat de pe platforma iabilet.ro.

Povestea comediei „Hoti de onoare” pare simplã, dar are toate ingredientele unui comic de situatie si de personaj. „Antonia – Anca Sigartãu este o femeie inteligenta, descurcareatã si extrem de inventivã. Asa cã atunci când apare oportunitatea unui protest ad-hoc la supermarket, protest purtat de cãtre femeile din cartier sãtule de mãrirea constantã a preturilor, Antonia, lider printre protestatari, sfârseste prin a îsi umple cosul de cumpãrãturi cu tot felul de produse, pe care fie nu le achitã, fie le cumpãrã cu un pret stabilit de ea, evident mult mai mic decât pretul afisat. Toate bune si frumoase, doar cã Antonia este cãsãtoritã cu un om extrem de cinstit, Giovanni, muncitor la fabricã, care îsi plãteste taxele, care nu ar fura niciodatã nimic, un cetãtean model care crede în statul socialist. Un cetãtean care nici nu îsi închipuie cã sotia sa ar putea pune asa ceva la cale. Asa cã, pentru a evita orice conflict, Antonia se foloseste de cea mai bunã prietenã a sa, Margherita – jucatã de Oana Mosneagu/Mara Oprea, cãreia îi însceneazã o sarcinã falsã – evident în locul burtii de gravidã si a fãtului, stau pungile cu spaghetti si salate. Minciuna bine ticluitã este crezutã atât de Giovanni, cât si de Luigi, sotul Margheritei, jucat de Vlad Gherman/Valentin Sichim. Însã nu prea e crezutã de un inspector de politie, jucat de Claudiu Maier si de aici o întregã încurcãturã. Adãugati la cele de mai sus un sergent de politie nostalgic dupã comunism, un cioclu care încearcã sã scape de un sicriu, un bãtrân care vede ce vrea, aude ce poate si întelege si mai putin si aveti toate ingredientele unei super comedii”, se aratã în descrierea comediei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Nenorocitule de director, tu acasă, stai tot în frig😡😡😡nimic nu faci pentru a reabilita casa de cultura, ești doar un papițoi pus politic😡😡😡 centrala de la gara, in fata postei, sta degeaba. Este o centrala buna, face fata lejer la toată clădirea, de ce nu o luați, că doar nu trebuie elicopter sa o cărați. Dar nu se vrea, că lenea e mare, salarul baban vine, cum să muncească directorasul, vrei sa i crească tensiunea.

  2. Poate se vor sesiza și cei de la Protecția Consumatorului și vor veni cu niște termometre în sală și vor lua și măsurile ce se impun. personal, cred că în niciun spațiu public nu trebuie să suporți o temperatură mai mică de 18 grade celsius sau mai mare de 23 de grade. Prefer să închidă acest crematoriu decât să ne râdă o țară întreagă. Fiecare actor care va îngheța de frig pe această sală va face cunoscut acea experiență în toate sălile de spectacole din țară și chiar de peste hotare. DE CE TREBUIE SĂ SUPORTĂM ATÂTA RUȘINE?

  3. Ce frumos o sa fie. De data asta îmi voi lua un cojoc, multe șervețele nazale și voi merge singur( familia o sa stea acasă la tv)
    Îmi este GREATA de conducerea politică a „casei de cultură”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.