0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Hoții de telefoane care au speriat Moldova. În echipa lor era și o adolescentă

- Advertisement -

Trei bărbați au fost reținuți pentru comiterea a 5 infracțiuni de furt calificat. Prejudiciul în valoare de 300.000 de lei a fost recuperat în proporție de 50%.

În Ajunul Crăciunului, trei bărbați și o minoră de 17 ani, au pătruns în incinta unei unități de telefonie mobilă din municipiul Adjud, prin spargerea geamului, de unde ar fi sustras 16 telefoane mobile și un router wireless, în valoare de 15.000 de lei.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 28 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023, aceștia ar fi săvârșit infracțiuni de furt similare, în magazine de telefonie din județele Bacău, Vaslui și Covasna.

Pe 4 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au efectuat 5 percheziții domiciliare în localitățile Păunești, Movilița și Panciu, în urma cărora au fost descoperite și ridicate, pentru continuarea cercetărilor, 50 de terminale mobile, router-ul wireless, dar și un autoturism care ar fi fost folosit la comiterea faptelor…https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/hotii-de-telefoane-care-au-speriat-moldova-in-2232554.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.