spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

Hotii din Murgeni, furt în direct! (VIDEO)

- Advertisement -

VIZIONARE PLÃCUTÃ Trei hoti din Murgeni, bãnuiti cã ar fi si incendiatorii care au terorizat orasul Murgeni, au fost filmati de camerele de supraveghere din magazinul unui om de afaceri, Viorel Racovitã, pe care l-au spart la finele lunii februarie. Desi acesta a dus probele video la Politia orasului Murgeni în ziua când a avut loc spargerea, abia venirea comisarului-sef Iulian Bîrzu la conducerea Politiei Murgeni a dus la arestarea lor! „Trei sãptãmâni nu m-a bãgat nimeni în seamã la Politia Murgeni. Abia dupã ce a venit domnul comisar-sef Bîrzu, au fost arestati cei trei hoti”, ne-a precizat Viorel Racovitã. Din filmãrile puse la dispozitie redactiei noastre se vede clar furtul, pe care politistii din localitate l-au ignorat timp de trei sãptãmâni!

Locuitorii orasului Murgeni au început sã rãsufle usurati dupã arestarea celor trei hoti, Florin Anghelutã, Emilian Costel Anghelutã si Andrei Marius Marin, cu vârste între 19 si 28 de ani. Cei trei au fost retinuti pe 19 martie, în urma unor perchezitii fãcute la domiciliile acestora, unde au fost gãsite bunuri furate din patru societãti comerciale (magazine): produse alimentare, tigãri, alcool… Însã cum s-a ajuns la cei trei hoti, care au terorizat orasul Murgeni timp îndelungat, este putin neobisnuit. Si spunem neobisnuit deoarece furtul dintr-unul din cele patru magazine, apartinând lui Viorel Racovitã, s-a petrecut în luna februarie. Omul de afaceri Viorel Racovitã s-a dus la Politia din Murgeni imediat dupã comiterea furtului, care a avut loc în jurul orei 06.00 dimineata. Având camere de supraveghere montate în magazin, acestea au înregistrat spargerea magazinului. Viorel Racovitã a scos imediat imaginile, cu care s-a dus la politia din Murgeni si a reclamat furtul. Dar, surprizã! Iatã ce declarã acesta: „Am dus imaginile de pe camerele de supraveghere la Politia Murgeni în ziua când s-a furat, când am depus si plângere. Dar nimeni nu m-a bãgat în seamã timp de trei sãptãmâni. Numai dupã ce a venit domnul comisar-sef Iulian Bîrzu la comandã, s-a rezolvat si au fost prinsi hotii. Fapt pentru care eu îi multumesc mult”, a tinut sã precizeze Viorel Racovitã. Cei trei hoti au fost trimisi în fata instantei din Bârlad, la Judecãtorie, cu propunere de luare a mãsurii arestãrii preventive. Cum probele din dosar erau „beton”, „Zorro” Bîrzu având mare eficientã, judecãtorii bârlãdeni au admis propunerea procurorului de caz, astfel cã cei trei infractori au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat. Urmãriti pe site-ul nostru imaginile care aratã „în direct” cum furau cei trei „crai ai întunericului” din Murgeni.

Vã reamintim cã, numai de la începutul acestui an, în orasul Murgeni au avut loc sase sau sapte incendii suspecte: o fermã, o casã a unui întreprinzãtor privat, masinile a doi politisti, furajele fostului primar al Murgeniului. Dacã pânã acum se presupunea doar cã existã niste hoti piromani în Murgeni, se pare cã lucrurile se vor clarifica cu ajutorul unui politist eficient si hotãrât. „Am început sã lucrez la interlopii din Murgeni. Deocamdatã am doar informatii cã ei ar fi si cei care incendiau prin oras. Acum, sunt trimisi în arest preventiv pentru furt din patru societãti comerciale. La perchezitii am gãsit probe cã ei au furat. Când i-am retinut pentru cercetãri mi-au spus cã voi pãti ca si comisarul Cojocaru, cãruia i-a fost incendiatã masina. Asta mi-a dat tare de bãnuit si am început sã cercetez aspectul cã ei sunt si incendiatorii. Am informatii precise si, în cel mai scurt timp, sper cã voi demonstra si voi proba si aceastã infractiune- incendierea masinilor politistilor”, a spus pentru cotidianul nostru comisarul-sef Iulian Bîrzu, la începutul acestei luni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.