spot_imgspot_img
17.6 C
Vaslui
30-sept.-2023

Hoţul care i-a spart casa lui Hagi a mers la furat cu autobuzul. Filmul incredibil al evenimentelor, agentul de securitate n-a observat nimic, deşi infractorul era în locuinţă

- Advertisement -

Hoțul care i-a spart casa lui Gheorghe Hagi, în decembrie 2017, cere clemență. Acesta are la activ 15 spargeri confirmate, însă consideră că pedeapsa de 8 ani și 8 luni pe care a primit-o este mult prea mare, comparativ cu gravitatea faptelor.

Marian F. le-a povestit judecătorilor filmul faptelor de acum patru ani, când a intrat prin efracţie în vila din Pipera a lui Gheorghe Hagi. Astfel, el a mers la locuinţa fostului fotbalist cu autobuzul 301 şi a intrat în curte cățărându-se pe un transformator.

A declanșat alarma în timp ce forța ușile și geamurile locuinței, dar a avut noroc, deoarece agentul de pază care s-a deplasat la fața locului nu a observat nimic suspect şi s-a întors la bază, asta în timp ce hoţul îşi vedea liniştit de treabă, în interior, după cum scrie WoWbiz.ro.

După ce a adunat tot ce i s-a părut de valoare în casă, hoțul a ieșit în curte și și-a petrecut noaptea acolo, chiar dacă era iarnă și era foarte frig. La plecare, i-a scăpat în curte o cutie de bijuterii, aparținând soției lui Gheorghe Hagi, Marilena. Apoi, s-a urcat din nou în autobuzul 301 și a plecat acasă.

Ceasurile găsite în casa lui Gheorghe Hagi au fost, apoi, vândute unui bișnițar din Sector 2 pentru aproximativ 4.000 de euro. Este vorba despre un ceas bărbătesc „Cartier”, un ceas bărbătesc „Chopard” cu curea din piele de culoare neagră, un ceas bărbătesc „Franck Muller” cu o curea piele neagră și cadran din aur alb, un ceas de buzunar „Charles Hubert” de culoare argintie, un ceas de damă „Maurice Lacroix” cu brățară din aur galben, un ceas de damă „Rolex” cu brățară metalică de culoarea alb și galben. Plus alte bijuterii, ce urcă prejudiciul total la aproximativ 50.000 de euro, conform informațiilor din dosar. …https://www.romaniatv.net/hotul-care-i-a-spart-casa-lui-hagi-a-mers-la-furat-cu-autobuzul-filmul-incredibil-al-evenimentelor-agentul-de-securitate-n-a-observat-nimic-desi-infractorul-era-in-locuinta_5773423.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.