spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Hoţul de lemne care l-a ucis pe pădurarul Liviu Pop, condamnat la 17 ani de închisoare

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Bărbatul care în octombrie 2019 l-a ucis pe Liviu Pop, pădurarul maramureşean care îl prinsese la furat de lemne, a fost condamnat la 17 ani şi 4 luni de închisoare, printr-o hotărâre definitivă a instanţei din Cluj.

Ucigaşul, prins la aproape un an după comiterea faptelor, în august 2020, a fost condamnat vineri pentru uciderea unui funcţionar care-şi îndeplinea atribuţiile, tâlhărie calificată şi folosirea fără drept a unei arme, arată Digi24.

În vârstă de 37 de ani, tată a trei copii, Liviu Pop a fost împuşcat de către hoţul de lemne cu propria armă de vânătoare, iar apoi trupul său a fost aruncat într-o râpă. Numele inculpatului nu a fost făcut public până la acest moment.

Cazul a stârnit un val de proteste în România la acea vreme, oamenii manifestându-şi solidaritatea faţă de familia victimei. Moartea pădurarului a evidenţiat şi un subiect mai puţin abordat de autorităţi – mafia lemnului. Cu toate acestea, în primele zile după tragedie anchetatorii au negat orice implicare a mafiei lemnului în acest caz.

Citeste mai mult: adev.ro/rb53op

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.