spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Hoțul Florea a fost arestat, după ce a spart două case din Zorleni!

- Advertisement -
INCREDIBIL… Individul de 22 de ani, din comuna Zorleni, a dat două „bufuri” la două case din comună, de unde a furat tot ce a găsit, păgubind proprietarii de aproape 51.000 de lei!

PEDEAPSĂ… Daniel Răzvan Florea, de 22 de ani, din comuna Zorleni , a fost arestat preventiv pentru două furturi calificate! Tânărul hoț a dat o lovitură în luna mai și una în iunie, la două case, de unde a furat ca-n codru: adică tot ce a găsit! Polițiștii Secției 3 Rurală Bârlad au făcut cercetări și au găsit autorul pe care l-au reținut pe 1 iulie, iar pe 2 iulie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Propunerea procurorului de caz a fost acceptată de judecătorul de drepturi și libertăți, astfel că tânărul Florea Daniel Răzvan a ajuns în arestul preventiv!

Daniel Răzvan Florea a „executat” în luna mai și în iunie, două furturi din care a „adunat” circa 51.000 de lei!! Mai precis, un furt a fost la o casă în construcție din satul Simila (în luna Mai) și alt furt în localitatea Zorleni (în luna Iunie). De la casa din Zorleni , care este în construcție, a furat materiale pentru ridicarea unei case, iar din casa din satul Simila, comuna Zorleni, a furat: bijuterii, electrocasnice, materiale de construcție, încălțămite, ceasuri, bani … În total, paguba s-a ridicat la circa 51.000 de lei! Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au demarat cercetările și l-au prins pe cel care a dat spargerile la cele două case din Simila și Zorleni.

„La data de 1 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Rurale Bârlad au reținut pe autorul prezumtiv al celor două spargeri, soldate cu o pagubă de aproape 51.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că furturile s-ar fi produs în cursul lunilor Mai și Iunie a.c. La data de 1 iulie, în baza probatoriului administrat, politiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au dispus față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pentru 24 ore. Ulterior, la data de 2 iulie a.c., , acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt calificat”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Daniel Răzvan Florea a fost prezentat pe 2 iulie a.c. la Judecătoria Bârlad, unde judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului F.R.D., pentru săvârșirea infracțiunilor de: furt calificat plus încă un furt calificat, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 02.07.2023 până la data de 31.07.2023. Respinge ca neîntemeiată solicitarea de luare a unor măsuri alternative, mai blânde, formulată de inculpat. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 02.07.2023, ora 17,00.”, a decis judecătorul. Florea Răzvan Daniel a făcut apel la Tribunalul Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.