Hrană de 5 lei pentru femeile care nasc (atât a decis Guvernul). Licitație la maternitatea Elena Doamna

Vă vine a crede că există meniuri de 7 sau chiar de 5 lei? Guvernul a decis că există

Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi caută o firmă de catering care să prepare şi să livreze zilnic meniurile pentru pacientele internate, achiziţia urmând să fie făcută din fondurile proprii ale spitalului. Firma care va câştiga licitaţia trebuie să deţină spaţiu autorizat conform normelor europene şi sanitar veterinare în vigoare în localitatea Iaşi, să asigure transportul hranei cu autovehicule autorizate sanitar-veterinar, iar înainte de încheierea contractului şi pe perioada acestuia firma va trebui să permită intrarea şi verificarea serviciului de un reprezentant al unităţii sanitare.

De asemenea, hrana va fi servită în ambalaje de unică folosinţă, pentru fiecare porţie, şi este necesar să fie asigurat un mod de ambalare diferit pentru fiecare categorie de preparat. Firma va trebui să livreze meniuri diferenţiate, pentru regimul comun, regim special (prima zi după operaţie, ziua a II-a şi a III-a după operaţie), pentru lehuze sau pentru paciente cu diabet zaharat.

De asemenea, trebuie să ţină cont de nivelul alocaţiilor de hrană stabilite prin HG nr. 851/2018, câte 15 lei pentru meniul pacientelor cu diabet zaharat şi al lehuzelor, câte 10 lei pentru regimul comun şi regimul special din ziua a III-a după operaţie, 7 lei pentru regimul din ziua a II-a după operaţie şi 5 lei pentru regimul din prima zi după operaţie. Ofertele se pot depune la sediul unităţii medicale până pe 20 noiembrie, urmând să fie deschise pe 23 noiembrie.  … https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/hrana-de-5-lei-pentru-femeile-care-nasc-atat-a-decis-guvernul-licitatie-la-maternitatea-elena-doamna–269333.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ