Husana Husi continuã seria amicalelor

Liga 3

TESTE… Husana Husi îsi continuã programul de pregãtire al noului sezon de Liga 3 cu alte patru meciuri de pregãtire. Este vorba despre o “dublã”, tur-retur, cu Ceahlãul Piatra-Neamt, si confruntãrile cu CSM Focsani si Dinamo Bacãu. Primul meci oficial al sezonului s-ar putea disputa mai devreme, pe 28 iulie, când se vor desfãsura meciurile din primul tur al Cupei României.

ACS Husana Husi si-a definitivat, în mare mãsurã, lotul de jucãtori pentru noul sezon al Ligii 3, iar antrenorul Florin Croitoru cautã cele mai bune solutii pentru eficientizarea jocului. În acest sens, husenii si-au programat patru partide de verificare. Primul test va avea loc vineri, 30 iulie, în deplasare, cu Ceahlãul Piatra-Neamt, formatie pe care o va întâlni si pe 6 august, într-o partidã amicalã care se va disputa la Husi. Pe 14 august, Husana Husi va întâlni CSM Focsani, urmând ca pe 23 august sã joace împotriva celor de la Dinamo Bacãu. Între timp, husenii ar mai putea sã dispute si douã meciuri oficiale, ambele în Cupa României, pe 28 iulie, turul I, si 11 august, turul II. “Este posibil sã jucãm în Cupa României încã din primul tur. În multe judete nu s-au disputat fazele judetene ale Cupei României, iar cei de la federatie ne-au anuntat cã existã posibilitatea ca în primul tur national sã intre si echipele clasate pe locul cinci în sezonul trecut al Ligii 3.”, ne-a declarat antrenorul Husanei, Florin Croitoru.

Marius Mares a semnat cu Husana

Ultima achizitie a clubului husean vine de la Jiul Petrosani. Este vorba despre Marius Mares (26 de ani), jucãtor care evoluat si în Liga 1, la FC Vaslui. “Este un jucãtor cãruia am dorit sã-i dãm o sansã. A lipsit mult de pe teren din cauza unei accidentãri la genunchi, iar în sezonul trecut a jucat la Jiul Petrosani. Pe lângã el, mai sunt trei jucãtori tineri (n.r doi din Bârlad si unul din Vaslui) pe care îi avem în lot si urmeazã sã luãm o decizie si în privinta lor.”, ne-a mai spus Croitoru.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ