Hușana și-a continuat seria amicalelor

AMICALE… Fotbaliștii hușeni au câștigat pe terenul celor de la Oțelul Galați (1-0), dar n-au putut învinge o echipă din Liga 4 Iași, Gloria Bălțați (2-2).

VERIFICĂRI… O victorie și un egal pentru ACS Hușana Huși în amicalele disputate la finalul săptămânii trecute. Fotbaliștii pregătiți de Florin Croitoru au învins cu 1-0 pe Oțelul Galați, fostă campioană a României în 2011, dar au remizat, surprinzător, cu Gloria Bălțați, scor 2-2.

În cel de-al doilea amical al verii, Hușana Huși s-a deplasat la Galați, unde a întâlnit Oțelul Galați, formație care a pierdut barajul de promovare în Liga 2 cu Dacia Unirea Brăila. Antrenorul Florin Croitoru a trimis în teren următoarea echipă: Manole – Agrigoroaei, Tofan, Ichim, Țenu, Deleanu, Gîrdea, Rotaru, Sandu, Ciobanu, Viorică. Au mai intrat Turiță, Munteanu, Oncică, Solomon, Dănăilă, Ciobotariu. Golul victoriei a fost marcat de Petre Agrigoroaei, din penalty, în minutul 80. Lovitura de pedeapsă a fost obținută de Cătălin Solomon, jucător introdus în teren în repriza secundă. A doua zi, sâmbătă, la Huși, “alb-albaștrii” au avut parte de un adversar inferior, din Liga 4 Iași. Însă, duelul cu Gloria Bălțați s-a dovedit unul destul de echilibrat, încheiat la egalitate, scor 2-2. S-au disputat trei reprize a câte 30 de minute, iar Florin Croitoru a folosit toți jucătorii pe care îi are la dispoziție. Pentru Hușana au marcat Cătălin Solomon, din penalty, și Sergiu Gîrdea.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ