24 C
Vaslui
03-iul.-2022

UPDATE: Hușeanul dat dispărut ieri, a fost găsit într-o stare deplorabilă, cu picioarele goale, într-o vie din marginea orașului!

Burlacu Ion

UPDATE: Ion Burlacu, bărbatul de 43 de ani, dat dispărut de familie în data de 9 decembrie, a fost descoperit în această seară, într-o vie din marginea Hușului. Polițiștii au avut informații că bărbatul s-ar ascunde în această zonă. Pentru că era întuneric, agenții au început să îl strige pe dispărut, iar la un moment dat cineva le-a răspuns. Era chiar Ion Burlacu, care, deși teafăr, era într-o stare deplorabilă. Tremura de frig, cu picioarele goale și hainele murdare și pline de ciulini. Un echipaj medical l-a preluat imediat și l-a transportat cu autospecială SAJ la spital, pentru îngrijiri. Cel care îl cunosc pe Ion spun că acesta avea încă din copilărie o anumită sensibilitate, acutizată în timp de niște probleme medicale.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Hușean de 43 de ani, dispărut de acasă de o lună de zile. Rudele au anunțat ieri Poliția!

STRANIU… Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Huși a dispărut de o lună de zile de acasă. Familia a anunțat abia ieri Poliția, după ce ar fi încercat în tot acest timp să afle unde este, dar fără niciun rezultat. Omul se numește Ion Burlacu și rudele sale spun că ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu.

„Semnalmentele sale sunt: înălțime de 1.68 metri, constituție robustă, părul mediu negru (aspect neîngrijit), ochi căprui, o excoriație recentă în zona nasului. Nu se cunosc elementele de vestimentație pe care persoana în cauză le purta la data plecării de la domiciliu. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au comunicat reprezentații IPJ Vaslui. De altfel, oamenii legii i-au îndemnat pe cei care pot oferi orice detaliu pentru găsirea persoanei în cauză să anunțe la cea mai apropiată secție de Poliție sau la 112.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here